Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.

Zelenina > Rebarbora

Rebarbora


host - xxx.xxx.54.27 (?)
19.5.2012 9:36

Dík, právě jsem natrhala rebaroru a přemýšlela jsem jakou buchetku. Elena

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Vše o zahradě - rostliny, ovoce, zelenina, zahradní technika, nářadí, doplňky, bazény a jezírka

Rebarbora


babča (7) - xxx.xxx.44.120 (?), 1.5.2008 9:09
Tento příspěvek (zjistit adresu)

Máte někdo nějaký dobrý a vyzkoušený recept na něco s rebarbory?Děkuji

Připojit reakci   
   

Rebarbora


host - xxx.xxx.209.203 (?), 22.2.2009 12:46
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Stonky oloupat, nakrájet na 1cm kolečka. Použít na koláč s drobenkou, víc osladit. Lepší je směs s jablky. Nebo uvařit v kastrůlku rebarboru jako kompot, zase lépe s jablky. Vynikající je oloupat stonek, namáčet v cukru a ukusovat. Ať chutná NejvetsiDarebak
Připojit reakci
      

Rebarbora


romila (15) - xxx.xxx.48.246 (?), 22.2.2009 13:37
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Přimlouvám se za koláč s drobenkou. Jen plátky krájím užší, do 5mm a pod drobenku koláč "nežně" posypu skořicí, jablka nepřidávám-tento koláč nedělám kynutý. M.R.

Připojit reakci
         

Rebarbora


host - xxx.xxx.38.6 (?), 7.6.2009 18:07
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Pěkný den, chtěla bych se zeptat, čím to je že mi listy rebarbory "reznou"?

Připojit reakci
   

Rebarbora


host - xxx.xxx.106.179 (?), 13.6.2011 14:36
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

do buchet, do strudlu misto jablek nebo pul na pul :-)

Připojit reakci
      

Rebarbora


hajank5 (6) - xxx.xxx.126.125 (?), 13.6.2011 16:56
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Výborný je koláč ať kynutý nebo z lineckého těsta ale dát pod rebarboru tvaroh / pěkně rozmíchat s cukrem a na to poklást rebarboru nakrájenou a navrch dát drobenku. je známo a doporučuje se pod rebarboru tvaroh snižuje se tím kyselina, kterou rebarbora obsahuje a je to pak koláč pochoutkový./ Na plech na těsto rozdělám 3 kostky tvarohu./

Připojit reakci
   

Rebarbora


PeterNR (4) - xxx.xxx.206.136 (?), 13.6.2011 15:40
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Odporúčam výbornú marmeládu z rebarbory, zázvoru a mäty. Recept je tu, ja som dal len čerstvý zázvor (kandizovaný som nemal poruke), a o dosť viac mäty ako je uvedené v recepte.
Peter

Připojit reakci
   

Rebarbora


host - xxx.xxx.45.106 (?), 19.5.2012 9:30
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

 Včera jsem upekl bublaninu:200g cukr krystal,3vejce, vanilkový cukr,250ml mléka,500g polohrubé mouiky,1 PDP,500g rebarbory,50g cukru se skořicí na posyp.

Rebarboru umýt, oloupat,nakrájet, promíchat s cukrem(+ skořice).

Vejce a cukry ušlehat, postupně přidávat mléko, mouku,prášek do pečiva.Nalít na vymazaný a vysypaný plech(nejlépe kokosem),posypat rebarborou i se šťávou, co pustila.

Péct cca 25 min v troubě, předehřáté na 180°C

Možno ještě posypat cukrem

Připojit reakci
      

Rebarbora


host - xxx.xxx.54.27 (?), 19.5.2012 9:36
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dík, právě jsem natrhala rebaroru a přemýšlela jsem jakou buchetku. Elena

Připojit reakci
         

Rebarbora


host - xxx.xxx.218.19 (?), 19.5.2012 9:53
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dnes ji také upeču- dělám těsto z droždí jako na kunutý koláč , nenechávám kynout dám hned na plech a na něj tvaroh a nakrájím reberboru na ni posypu drobenkou smíchanou se skořicí a je to dobrůtka. wink

Připojit reakci
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů