Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.

Zavařování > Zavařování dětských příkrmů

Zavařování dětských příkrmů


Ilona89 (1) - xxx.xxx.130.174 (?)
5.7.2017 21:41
Tento příspěvek (zjistit adresu)

Mě se osvědčil postup, kde doporučují zejména dvojité zavařování po 24 hodinách. Píšou, že by se mělo zavařovat 20 minut na teplotu 80-90 stupňů. Zkoušela jsem i masozeleninové příkrmy a úplně v pohodě. Konečně návod, který funguje. Dřív se mi vše zkazilo. 

Připojit reakci   
Vše o zahradě - rostliny, ovoce, zelenina, zahradní technika, nářadí, doplňky, bazény a jezírka
   

Zavařování dětských příkrmů


vyslouzil (590) - xxx.xxx.236.1 (?), 6.7.2017 18:17
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Zkazilo se Vám to proto, že nevíte, že jednotlivé potraviny mají odlišné nároky na teplotu, čas i způsob zavařování. Na ovoce a maso neplatí stejná pravidla.
   Jinak příspěvek je průhlednou reklamou na citované stránky.

Připojit reakci
      

Zavařování dětských příkrmů


host - xxx.xxx.130.174 (?), 17.7.2017 12:31
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Článek jsem četla a líbil se mi. Zkoušela jsem zavařovat jak ovocné, tak masozeleninové příkrmy a obojí se povedlo. Ovocné jsem zavařovala na těch 80 stupňů a masozeleninové na 90 stupňů. O tom dvojitém zavařováním už jsem slyšela a je to opravdu jistější.

Připojit reakci
         

Zavařování dětských příkrmů


vyslouzil (590) - xxx.xxx.92.38 (?), 17.7.2017 20:33
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Proč už jste host a nejste Ilona89? Píšete si sama se sebou? Hypotéza o reklamě je tak vlastně potvrzená.
   Ovocné přesnídávky bez obav, ale masový příkrm bych batolatům v domácnosti tedy nevyráběl. Každý z nás, kdo někdy doma zavařoval ví, že občas se nějaké víčko nechytne, ať děláte, co děláte. Ne každý bere zásadně nové sklenice a víčka, autokláv má málokdo.  U kompotu, moštu, džemu či ovocné přesnídávky se nic nestane, zkvašený, ba ani plesnivý pokrm jednorázově neublíží. U masové či zeleninové konzervy je ale situace jiná. Špatně zavařený pokrm pod netěsnícím víčkem může být nebezpečný. Dospělák toho snese hodně a jeho střeva taky. Ale propagovat tady domácí výrobu masozeleninových konzerv pro kojence, s takovými radami běžte, s prominutím, do háje

Připojit reakci
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2020