Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Zavařování > strojek na uzavírání konzerv

Nejnovější příspěvky v tomto vláknu:
Chtěl bych se zeptat, podařilo se vám nějak ..., host, 14.4.2019
Prosím Vás má má někdo návod jak seřídít str... , vcelarmiroslav, 19.6.2016
Dobrý den, chtěla bych někoho z vás, poprosi..., host, 1.7.2015
Podarilo se mi navarit ceockem po obvodu a p..., host, 31.3.2015
Dobrý den, mohl by jste mi dát po..., host, 28.3.2015
Stránky: 1, 2, 3, 4   

strojek na uzavírání konzerv


host - xxx.xxx.55.68 (?)
18.2.2007 21:39, počet návštěv: 142776
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den, hledám někoho, kdo vyrábí strojek na uzavírání konzerv.

Pomůže někdo???

Honza

Připojit reakci   
Vše o zahradě - rostliny, ovoce, zelenina, zahradní technika, nářadí, doplňky, bazény a jezírka
   

strojek na uzavírání konzerv


host - xxx.xxx.29.162 (?)
19.2.2007 6:48
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Já si myslím,  že absence strojků na trhu  je výrazem ústupu od tohoto způsobu konzervace ( a je to dobře), protože nemáte-l tu nejpodstatnější část ( autokláv)  je nějaké vaření konzerv v kotli  vyloženě hazardem. Výsledek "vypadá" jako konzerva, proto si konzument  "myslí, že je to konzerva" ale  samozřejmě to konzerva NENÍ ve smyslu parametrů vyhlášky. To, že se "to tak dělávalo" není žádný  důvod, aby se to dnes tak dělalo. Pokud si dáte poradit,  tak s kalkulačkou v ruce spočítejte náklady na uskladnění v mrazáku s tím , že tak skutečně musíte udržovat mínus 20 a   náklady na zavaření do skla, pokud kapacitu mrazáku nemáte. Přečtěte si nějaké něco o teplotách a dobách při zavařování masných výrobků a ve vlastním zájmu je dodržte. I když dodržíte všechno snažte se  produkty, byť jsou zavařené  při správné teplotě a době neustále kontrolovat , to co je v pořádku, se snažte zkonzumovat co nejdříve  a to, kde máte sebemenší pochybnost   bez milosti vyhazujte to. Pokud máte manželku , která navzrory těmto varujícím informacm má  na tu věc "názory",   prosaďte , že  sporné kusy bude jít jenom ona, nikdy Vy. Třeba se Vám tím podaří vyřešit víc rodinných problémů najednou.

Připojit reakci
      

strojek na uzavírání konzerv


host - xxx.xxx.29.162 (?)
20.2.2007 14:15
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Snad ještě na dokreslení , jak moc je důležité dodržovat  těch pár pravidel , jejichž podstatu objevili pánové Pasteur , Tyndal si najděte  aktuální čísla o otravě botulotoxinem ( k dispozici na Hygienických stanicích). Úplně poslední čísla nemám, ale vím, že vždy   (paradoxně, ale logicky) vedly otravy z podomácku (bez autoklávu, bez sterilizace podle sterilizační křivky) zavařených luštěnin nad otravami z pododomácky  zavařeného  masa, i když se botulotoxinu lidově říká "klobásový jed".  To není žádné strašení ( všichni víme,  že  se domácí zavařenině, marmeládě žádná kupovaná nevyrovná). Řešením není  při zavařování všechny suroviny rozvařit na nevzhlednou kaši,  jenom poctivě ( s hodinkami a teploměrem) dodržovat  to, co se píše v každé příručce o domácím zavařování.      
Připojit reakci
         

Strojek na uzavírání konzerv


host - xxx.xxx.212.66 (?)
12.4.2010 16:23
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Pokud se zamyslýme tak kupovaná konzerva v dnešní době není k jídlu ale k pláči 40% drubeží seperát kuže voda škroby minimálně 6 éček pak dlouho nic a maso rozemleté na nevzhlednou paštiku. Domácí konzerva je plná masa sadla jen navrch a sos. Když vzpomenu na stare doby hluboke totality konzervy byla hrouda masa proti té dnešní parodii kterou představuje náš potravinářský prumysl.chápu že je všechno oceně ale ja osobne radši připlatim abych dostal kvalitu ktera bude k jídlu.abych reagoval na članek z 19 02 2007 ten člověk co to psal pravdě podobně neví o domácých konzervach vubec nic naco skladovat konzervy v mrazáku kde jste to vzděl zavařuju už několik let tmavá místnost bohetě stačí.

Připojit reakci
            

Strojek na uzavírání konzerv


host - xxx.xxx.23.178 (?)
10.9.2010 15:34
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

taxi konzervy taky nakupuj na služebkách/dovolených do Germánie, Francie, Španělska.  I v řetezcích-hypermarketech vedle letovisek u moře (Francie) najdeš konzervy od malých (rodinných) firem dle místních receptů, kvalitou venkovské domácí kuchyně:  šneky, kaštanová pyré, husí játra - prostě bez jediné závady.  A i v té Germánii (s ne-poetickou gastronomií) je v konzervě maso první třídy - a ne odpudivý ošizený prejto-šrot jako u nás.

Domácí výroba konzerv je dnes jen pro radost - dnes se to už nedá ustíhat. Je to asi jako bych chtěl chodit jen v botách, které si sám ušiju z kůže kterou sám vyčiním z vlastnoručně ztažené ze zvířete které sám vykrmím.  I kdybych na to měl čas (jako nezaměstnaný - třeba):  nikdy se to nenaučím dělat tak dobře, jako člověk, který to dělá s láskou jako profesi již 20 let  + má na to magisterský diplom.

Připojit reakci
               

Strojek na uzavírání konzerv


host - xxx.xxx.148.82 (?)
8.10.2010 13:51
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

strojek na výrobu konzerv jsem koupil na netu, v ČR na něj asi už není výrobce, dříve jej vyráběla nějaká firma v Bystřici pod Hostýnem. Do konzerv dávám maso, bůček, tlačenku, jitrnicový prejt. Je možné to zavařovat i do sklenic, ale mám to pak úplně jinou chuť. Právě kvůli té chuti jsem strojek na konzervy sháněl.  Maso, resp. bůček zavařuju v konzervách 3 hodiny při mírném varu, pak se konzervy musí šokem zchladit a udržovat v chladné vodě až do úplného vychladnutí.  Pak vydrží v pohodě i 5 let. Konzerva o obsahu 1 litr stojí v krámě 12,-Kč a víčko 3,-Kč. Dobrou chuť.

Připojit reakci
                  

Strojek na uzavírání konzerv


host - xxx.xxx.176.169 (?)
1.5.2012 12:29
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Je možno poslat adresu kde jste koupil uvedený strojek na konzervy? Díky.

Připojit reakci
                     

Strojek na uzavírání konzerv


host - xxx.xxx.45.50 (?)
31.1.2015 16:06
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)


Strojek na uzaviraní konzerv prodává řeznické potřeby herold stoji, ale přes 18000kč

Připojit reakci
                        

Strojek na uzavírání konzerv


host - xxx.xxx.45.50 (?)
31.1.2015 16:32
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

plus 2 bazarove starší

Připojit reakci
                        

Strojek na uzavírání konzerv


host - xxx.xxx.176.91 (?)
1.2.2015 8:24
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Tak to je za ty peníze opravdu výhodné.Nic jiného mě právě nenapadlo.

Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky) >> | 1, 2, 3, 4   
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Rajčatová marmeláda125.8.2019602
Zavaření pálivých papriček813.7.201932133
Proč mi nechytají víčka?6115.6.2019121783
strojek na uzavírání konzerv3114.4.2019142777
Bílý ocet - dostupnost1712.1.201928271
Podělte se o recepty na zpracováni ovoce a zeleniny5122.9.2018104127
Džem z plodov mahónie cezmínolistej53.5.201810922
Zavařování králičího masa229.1.20182745
Meruňková marmeláda z dýně2525.8.201765610
Zavařování dětských příkrmů417.7.20177610
Proč?831.10.20168778
Sušená rajčata - zavařit?812.10.201632173
Kukuřice cukrová - máte dobrý recept?612.10.201624152
Víčka Omnia versus Twist528.9.20165763
Rajčata718.9.201622639
Hrušková povidla431.7.201618700
Zavařovaní - sterilace v myčce423.8.201516745
Broskyňový džem528.7.201510065
Hoblinkový ocet731.10.201414891
Rakytníkový džem 1021.9.201442408
Sklenice 3.6 l víčka Pano 103 mm331.8.20147486
Kečup rajčata s červenou řepou611.8.201226056
Jak vybrat zavařovací hrnec411.8.201216318
Zavarat ekonomicky127.8.201225277
Zavařování bez cukru1122.2.201264601
Papriky a feferonky118.2.201260487
Zavařování v mikrovlnce2428.8.2011114877
Zavařování v mikrovlnné troubě2121.7.201170282
Praskání angreštu při zavařování1022.7.201038169
Bezinky59.9.200915997
Rakytník39.9.200911033
Kuličková zavařovací hlava - jak na ni624.8.200920105
Další diskuze na téma Zavařování najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů