Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Zavařování > strojek na uzavírání konzerv

Nejnovější příspěvky v tomto vláknu:
Prosím Vás má má někdo návod jak seřídít str... , vcelarmiroslav, 19.6.2016
Dobrý den, chtěla bych někoho z vás, poprosi..., host, 1.7.2015
Podarilo se mi navarit ceockem po obvodu a p..., host, 31.3.2015
Dobrý den, mohl by jste mi dát po..., host, 28.3.2015
Zdravim po delsim serizovani a neuspechu jse..., host, 4.2.2015
Stránky: 1, 2, 3 | Zobrazit celou diskuzi   

strojek na uzavírání konzerv


host - xxx.xxx.55.68 (?)
18.2.2007 21:39, počet návštěv: 131348
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den, hledám někoho, kdo vyrábí strojek na uzavírání konzerv.

Pomůže někdo???

Honza

Připojit reakci   
Vše o zahradě - rostliny, ovoce, zelenina, zahradní technika, nářadí, doplňky, bazény a jezírka
   

strojek na uzavírání konzerv


host - xxx.xxx.29.162 (?)
19.2.2007 6:48
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Já si myslím,  že absence strojků na trhu  je výrazem ústupu od tohoto způsobu konzervace ( a je to dobře), protože nemáte-l tu nejpodstatnější část ( autokláv)  je nějaké vaření konzerv v kotli  vyloženě hazardem. Výsledek "vypadá" jako konzerva, proto si konzument  "myslí, že je to konzerva" ale  samozřejmě to konzerva NENÍ ve smyslu parametrů vyhlášky. To, že se "to tak dělávalo" není žádný  důvod, aby se to dnes tak dělalo. Pokud si dáte poradit,  tak s kalkulačkou v ruce spočítejte náklady na uskladnění v mrazáku s tím , že tak skutečně musíte udržovat mínus 20 a   náklady na zavaření do skla, pokud kapacitu mrazáku nemáte. Přečtěte si nějaké něco o teplotách a dobách při zavařování masných výrobků a ve vlastním zájmu je dodržte. I když dodržíte všechno snažte se  produkty, byť jsou zavařené  při správné teplotě a době neustále kontrolovat , to co je v pořádku, se snažte zkonzumovat co nejdříve  a to, kde máte sebemenší pochybnost   bez milosti vyhazujte to. Pokud máte manželku , která navzrory těmto varujícím informacm má  na tu věc "názory",   prosaďte , že  sporné kusy bude jít jenom ona, nikdy Vy. Třeba se Vám tím podaří vyřešit víc rodinných problémů najednou.

Připojit reakci
      

strojek na uzavírání konzerv


host - xxx.xxx.29.162 (?)
20.2.2007 14:15
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Snad ještě na dokreslení , jak moc je důležité dodržovat  těch pár pravidel , jejichž podstatu objevili pánové Pasteur , Tyndal si najděte  aktuální čísla o otravě botulotoxinem ( k dispozici na Hygienických stanicích). Úplně poslední čísla nemám, ale vím, že vždy   (paradoxně, ale logicky) vedly otravy z podomácku (bez autoklávu, bez sterilizace podle sterilizační křivky) zavařených luštěnin nad otravami z pododomácky  zavařeného  masa, i když se botulotoxinu lidově říká "klobásový jed".  To není žádné strašení ( všichni víme,  že  se domácí zavařenině, marmeládě žádná kupovaná nevyrovná). Řešením není  při zavařování všechny suroviny rozvařit na nevzhlednou kaši,  jenom poctivě ( s hodinkami a teploměrem) dodržovat  to, co se píše v každé příručce o domácím zavařování.      
Připojit reakci
         

Strojek na uzavírání konzerv


host - xxx.xxx.212.66 (?)
12.4.2010 16:23
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Pokud se zamyslýme tak kupovaná konzerva v dnešní době není k jídlu ale k pláči 40% drubeží seperát kuže voda škroby minimálně 6 éček pak dlouho nic a maso rozemleté na nevzhlednou paštiku. Domácí konzerva je plná masa sadla jen navrch a sos. Když vzpomenu na stare doby hluboke totality konzervy byla hrouda masa proti té dnešní parodii kterou představuje náš potravinářský prumysl.chápu že je všechno oceně ale ja osobne radši připlatim abych dostal kvalitu ktera bude k jídlu.abych reagoval na članek z 19 02 2007 ten člověk co to psal pravdě podobně neví o domácých konzervach vubec nic naco skladovat konzervy v mrazáku kde jste to vzděl zavařuju už několik let tmavá místnost bohetě stačí.

Připojit reakci
            

Strojek na uzavírání konzerv


host - xxx.xxx.23.178 (?)
10.9.2010 15:34
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

taxi konzervy taky nakupuj na služebkách/dovolených do Germánie, Francie, Španělska.  I v řetezcích-hypermarketech vedle letovisek u moře (Francie) najdeš konzervy od malých (rodinných) firem dle místních receptů, kvalitou venkovské domácí kuchyně:  šneky, kaštanová pyré, husí játra - prostě bez jediné závady.  A i v té Germánii (s ne-poetickou gastronomií) je v konzervě maso první třídy - a ne odpudivý ošizený prejto-šrot jako u nás.

Domácí výroba konzerv je dnes jen pro radost - dnes se to už nedá ustíhat. Je to asi jako bych chtěl chodit jen v botách, které si sám ušiju z kůže kterou sám vyčiním z vlastnoručně ztažené ze zvířete které sám vykrmím.  I kdybych na to měl čas (jako nezaměstnaný - třeba):  nikdy se to nenaučím dělat tak dobře, jako člověk, který to dělá s láskou jako profesi již 20 let  + má na to magisterský diplom.

Připojit reakci
               

Strojek na uzavírání konzerv


host - xxx.xxx.148.82 (?)
8.10.2010 13:51
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

strojek na výrobu konzerv jsem koupil na netu, v ČR na něj asi už není výrobce, dříve jej vyráběla nějaká firma v Bystřici pod Hostýnem. Do konzerv dávám maso, bůček, tlačenku, jitrnicový prejt. Je možné to zavařovat i do sklenic, ale mám to pak úplně jinou chuť. Právě kvůli té chuti jsem strojek na konzervy sháněl.  Maso, resp. bůček zavařuju v konzervách 3 hodiny při mírném varu, pak se konzervy musí šokem zchladit a udržovat v chladné vodě až do úplného vychladnutí.  Pak vydrží v pohodě i 5 let. Konzerva o obsahu 1 litr stojí v krámě 12,-Kč a víčko 3,-Kč. Dobrou chuť.

Připojit reakci
                  

Strojek na uzavírání konzerv


host - xxx.xxx.176.169 (?)
1.5.2012 12:29
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Je možno poslat adresu kde jste koupil uvedený strojek na konzervy? Díky.

Připojit reakci
                     

Strojek na uzavírání konzerv


host - xxx.xxx.45.50 (?)
31.1.2015 16:06
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)


Strojek na uzaviraní konzerv prodává řeznické potřeby herold stoji, ale přes 18000kč

Připojit reakci
                        

Strojek na uzavírání konzerv


host - xxx.xxx.45.50 (?)
31.1.2015 16:32
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

plus 2 bazarove starší

Připojit reakci
                        

Strojek na uzavírání konzerv


host - xxx.xxx.176.91 (?)
1.2.2015 8:24
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Tak to je za ty peníze opravdu výhodné.Nic jiného mě právě nenapadlo.

Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky) >> | 1, 2, 3 | Zobrazit celou diskuzi   
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Bílý ocet - dostupnost1712.1.201922994
Podělte se o recepty na zpracováni ovoce a zeleniny5122.9.201893776
Proč mi nechytají víčka?5729.8.2018103239
Džem z plodov mahónie cezmínolistej53.5.20189480
Zavařování králičího masa229.1.20181759
strojek na uzavírání konzerv3022.10.2017131348
Meruňková marmeláda z dýně2525.8.201759709
Zavařování dětských příkrmů417.7.20175508
Proč?831.10.20166831
Sušená rajčata - zavařit?812.10.201629451
Kukuřice cukrová - máte dobrý recept?612.10.201622160
Víčka Omnia versus Twist528.9.20164561
Rajčata718.9.201620934
Hrušková povidla431.7.201617514
Zavařovaní - sterilace v myčce423.8.201515546
Broskyňový džem528.7.20158685
Hoblinkový ocet731.10.201413277
Rakytníkový džem 1021.9.201438348
Sklenice 3.6 l víčka Pano 103 mm331.8.20146452
Zavaření pálivých papriček711.9.201328642
Kečup rajčata s červenou řepou611.8.201223746
Jak vybrat zavařovací hrnec411.8.201215245
Zavarat ekonomicky127.8.201222574
Zavařování bez cukru1122.2.201258596
Papriky a feferonky118.2.201257283
Zavařování v mikrovlnce2428.8.2011105925
Zavařování v mikrovlnné troubě2121.7.201164707
Praskání angreštu při zavařování1022.7.201034089
Bezinky59.9.200914638
Rakytník39.9.200910083
Kuličková zavařovací hlava - jak na ni624.8.200918328
Další diskuze na téma Zavařování najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů