Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Zavařování > Zavaření pálivých papriček

Zavaření pálivých papriček


tatnda (115) - xxx.xxx.167.132 (?)
11.9.2013 12:06

K původnímu dotazu... zavařujeme papričky do nálevu na okurky.

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Vše o zahradě - rostliny, ovoce, zelenina, zahradní technika, nářadí, doplňky, bazény a jezírka

Zavaření pálivých papriček


host - xxx.xxx.156.90 (?)
26.7.2011 11:55, počet návštěv: 30877
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den, nemáte recept na zavaření pálivých papriček? Nějaký osvědčený... děkuji moc! Eva

Připojit reakci   
   

Zavaření pálivých papriček


hajank5 (6) - xxx.xxx.126.125 (?)
26.7.2011 12:56
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

hlavně je sušíme, ale udělejte si i pastu je vynikající

Pasta z chilli papriček: 2, 5 kg chilli papriček, 2 dcl oleje,1 dcl octa, 3 lžíce cukru, balíček DEKO, 1/2 petózy(=konzervant).

Všechny papričky pomeleme, přidáme všechny přísady kromě konzervantu a hodinu pozvolna vaříme.Těsně před dovařením přidáme konzervant a řádně zamícháme. Horkou směs naplníme do skleniček a důkladně uzavřeme. Nezavařovat.

Připojit reakci
      

Zavaření pálivých papriček


vyslouzil (569) - xxx.xxx.102.1 (?)
26.7.2011 13:18
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

 Petóza byl staší název želírovacího přípravku, konzervant se jmenoval Petol. Dnes už se prodávají pod jinými názvy. Nicméně bych konzervant nepřidával, neboť v Deku je konzervant již přítomen. Ani ten však nezabrání postupnému žluknutí oleje při delším skladování

Připojit reakci
      

Zavaření pálivých papriček


host - xxx.xxx.96.87 (?)
20.9.2011 14:58
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den, mám papriky umlít i s se semínky? Děkuji za odpověď. Jarka

Připojit reakci
   

Zavaření pálivých papriček


host - xxx.xxx.46.132 (?)
20.9.2011 14:03
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Pomlít (bacha pálí vše) v malém množství by stačilo i v hmoždíři, přidat 1/3 váhy soli, promíchat. Mám to v lednici už druhý rok, na skleničce nakreslenou lebku se skříženými hnáty

Připojit reakci
      

Zavaření pálivých papriček


host - xxx.xxx.96.136 (?)
7.9.2013 18:47
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Po troch rokoch mam v chladnicke tretinu mensej flasky od plnotucnej horcice a akosi ju nevieme dorazit :-D  

Papricky (zmes madarskych, kubanskych a thajskych chilli, pestovanych na okne v kvetinacoch) som dokladne (asi tri mesiace na vychodnom okne na snurach cez zimu) vysusil. Ocistil, odstranil stopky. Nahadzal do tycoveho mixera, dolial asi deci olivoveho oleja pridal tri kavove lyzicky soli a vymackal jeden cely citron a dokladne rozmixoval. Pozor na prehriatie pri mixovani!!! cela zmes sa nesmie porehriat viac kao na teplotu ludskeho tela, inac zacne vyrazne horknut (moj prvy pokus) takze mixovat prerusovane a nechat zmes sem tam vychladnut. Tato flaska bola napriklad tri tyzdne v rybarskom tabore na ruzine a k pekelne palivemj miske gulasu stacilo do zmesi namocit vidlicku, nenabrat ani troska zmesi a tou vidlickou ten gulas zamiesat :-D

Připojit reakci
         

Zavaření pálivých papriček


tatnda (115) - xxx.xxx.167.132 (?)
11.9.2013 12:06
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

K původnímu dotazu... zavařujeme papričky do nálevu na okurky.

Připojit reakci
            

Zavaření pálivých papriček


host - xxx.xxx.153.50 (?)
13.7.2019 11:46
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Zavařuji do Znojemského nálevu na okurky odrůdu Pálivec. Když přijde chuť sním na posezení sklenici 0,7l.

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Rajčatová marmeláda125.8.2019183
Zavaření pálivých papriček813.7.201930878
Proč mi nechytají víčka?6115.6.2019116486
strojek na uzavírání konzerv3114.4.2019139225
Bílý ocet - dostupnost1712.1.201926692
Podělte se o recepty na zpracováni ovoce a zeleniny5122.9.2018100864
Džem z plodov mahónie cezmínolistej53.5.201810483
Zavařování králičího masa229.1.20182445
Meruňková marmeláda z dýně2525.8.201763495
Zavařování dětských příkrmů417.7.20177056
Proč?831.10.20168220
Sušená rajčata - zavařit?812.10.201631486
Kukuřice cukrová - máte dobrý recept?612.10.201623647
Víčka Omnia versus Twist528.9.20165430
Rajčata718.9.201622166
Hrušková povidla431.7.201618330
Zavařovaní - sterilace v myčce423.8.201516417
Broskyňový džem528.7.20159650
Hoblinkový ocet731.10.201414378
Rakytníkový džem 1021.9.201441277
Sklenice 3.6 l víčka Pano 103 mm331.8.20147121
Kečup rajčata s červenou řepou611.8.201225390
Jak vybrat zavařovací hrnec411.8.201215996
Zavarat ekonomicky127.8.201224374
Zavařování bez cukru1122.2.201263436
Papriky a feferonky118.2.201259436
Zavařování v mikrovlnce2428.8.2011112301
Zavařování v mikrovlnné troubě2121.7.201168568
Praskání angreštu při zavařování1022.7.201037356
Bezinky59.9.200915599
Rakytník39.9.200910749
Kuličková zavařovací hlava - jak na ni624.8.200919597
Další diskuze na téma Zavařování najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů