Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.

Vybavení kuchyně > Výroba vína

Výroba vína


Dj-honza (3) - xxx.xxx.182.236 (?)
13.8.2018 12:07
Tento příspěvek (zjistit adresu)
Dobry den delam prvne vino ze svestek a jablek, vse uz mi kvasi v sudu, na zakvas jsem pouzil kvasinky vinka, chci se zeptat 50 l soudek jsem nemel vysireny ale pyrosiricitan draselny mam koupeny avsak nikde na celem nternetu a i na jeho samotnem sacku neni uvedeno, kolik gramu mam pouzit pro 50 l soudek???
Připojit reakci   
Vše o zahradě - rostliny, ovoce, zelenina, zahradní technika, nářadí, doplňky, bazény a jezírka
   

Výroba vína


Dj-honza (3) - xxx.xxx.182.236 (?), 13.8.2018 12:19
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Jde mi o to tam nemam jen vylisovanou stavu te mam zhruba 6 l, mam tam 10kg celych svestek svarenych a odstatych, trosku rozmixovabych jablek, par blum a vymackanych celych hroznu vina, tak aby mi to nejak nehnilo, nevim jaky jiny konzervant tam pridat, zatim prvni den bourliveho kvaseni-pres bublatko nekonecne bublin, prozatim tam mam 3kg rozpusteneho cukru a jeste po tech 14 dni bourliveho kvaseni pridam s odstupem 5-7 dnu 2x 2kg cukru
Připojit reakci
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů