Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.


Vybavení kuchyně > Výroba domácího vína - dotaz

Výroba domácího vína - dotaz


host - xxx.xxx.94.134 (?)
9.8.2018 16:33
Takže to nevadí že to kvasilo jen 14dní mě to přijde brzy na stáčení?
Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Vše o zahradě - rostliny, ovoce, zelenina, zahradní technika, nářadí, doplňky, bazény a jezírka
Nejnovější příspěvky v tomto vláknu:
Držím Vám palce, ať se dílo podaří. Každopád..., vyslouzil, 16.8.2018
Dobry den, prvni rok zkousim vyrobudomaciho vina z..., Dj-honza, 13.8.2018
Dobrý den, Víno při 15ti stupních..., host, 12.8.2018
To mám přesně já 14 to bublalo a konec přidal jsem..., host, 12.8.2018
Takže to nevadí že to kvasilo jen 14dní mě to přij..., host, 9.8.2018

Výroba domácího vína - dotaz


paveldergel (3) - xxx.xxx.157.2 (?)
25.10.2015 9:14, počet návštěv: 7507
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den,

po cca 14 dnech mi přestalo víno v demižonu bulkat. Moc Vás prosím

o radu.

Děkuji   PD

Připojit reakci   
   

Výroba domácího vína - dotaz


j3david (15) - xxx.xxx.51.179 (?)
25.10.2015 17:07
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

A kde je ten dotaz?

Připojit reakci
   

Výroba domácího vína - dotaz


host - xxx.xxx.178.235 (?)
26.10.2015 17:48
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Kde ho máte? Víno v teplotě pod 15° C přestává kvasit.

Připojit reakci
      

Výroba domácího vína - dotaz


paveldergel (3) - xxx.xxx.157.2 (?)
29.10.2015 8:22
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

demižon mam v kuchyni na vypnutem mražaku zabalenem v dece teplota mistnosti je asi 21 stupnu

Připojit reakci
         

Výroba domácího vína - dotaz


host - xxx.xxx.178.235 (?)
4.11.2015 19:31
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Koupil bych sáček kvasinek a použil dle návodu.Někdy pomůže i promíchání hadičkou (profouknutím).

Připojit reakci
            

Výroba domácího vína - dotaz


vyslouzil (535) - xxx.xxx.67.66 (?)
5.11.2015 9:44
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Co kvasinky? Sedly ke dnu? Jak nedokvašené víno chutná? Je sladké?  Není jen netěsný špunt a plyn jen neprobublává trubičkou?  Jestli klvasinky pracovaly, šuměly a náhle přestaly, nevím, jestli pomůže, když tam jen dodáte další. Přidal jste živnou sůl?

Připojit reakci
               

Výroba domácího vína - dotaz


host - xxx.xxx.111.183 (?)
5.11.2015 22:58
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Za mlada, což je dost dávno, jsem kvasil dost. Proto to tipuju na drobnější netěsnost špuntu a bulkátka. Jakou máte zátku?  Pokud by se vám podařilo tam fouknout trochu tlaku, třeba 1cm v.sl., musí udržet, pokud se nebude měnit okolní teplota a bude těsnit dokonale. Změna teploty plynu uvnitř nastane i když na to budete chvíli z blízka dýchat nebo po tom patlat rukama. Plyn mění objem velmi.  Rosťa

Připojit reakci
      

Výroba domácího vína - dotaz


host - xxx.xxx.153.221 (?)
8.8.2018 19:21
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Dobrý den také dělám poprvé víno a teď po 14 dnech přestalo bublat, taky nevím co s tím a mám ho v tmavém místě a je tam asi 25stupňů.
Připojit reakci
         

Výroba domácího vína - dotaz


host - xxx.xxx.9.135 (?)
9.8.2018 11:08
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dokvasilo. Okoukněte, jestli mizí zákal, ochutnejte. Až kal částečně sedne, stočte.

Připojit reakci
            

Výroba domácího vína - dotaz


host - xxx.xxx.94.134 (?)
9.8.2018 16:33
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Takže to nevadí že to kvasilo jen 14dní mě to přijde brzy na stáčení?
Připojit reakci
               

Výroba domácího vína - dotaz


Dj-honza (3) - xxx.xxx.183.74 (?)
13.8.2018 13:31
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Dobry den, prvni rok zkousim vyrobudomaciho vina z jablek a svestek, na zakvas jsem pouzil kvasinky vinka a posledni vec kterou nevim a nikde na celem internetu ani v navodu pouziti neni uvedena je, jelikoz jsem kvasnou nadobu -50l souddk nemel vysirenou, kolik mam pouzit pyrosyricitanu draselneho ci jineho konzervantu na vysireni tetonadoby? Ani v jeho navodu to neni napsane a bojim se aby se mi to neskazilo pripdbe jakou jinou setrnou obdobu-kyselinu citronovou co sorbovou pouzit a jakou gramaz?Jde mi o to tam nemam jen vylisovanou stavu te mam zhruba 6 l, mam tam 10kg celych svestek svarenych a odstatych, trosku rozmixovabych jablek, par blum a vymackanych celych hroznu vina, tak aby mi to nejak nehnilo, nevim jaky jiny konzervant tam pridat, zatim prvni den bourliveho kvaseni-pres bublatko nekonecne bublin, prozatim tam mam 3kg rozpusteneho cukru a jeste po tech 14 dni bourliveho kvaseni pridam s odstupem 5-7 dnu 2x 2kg cukru
Připojit reakci
                  

Výroba domácího vína - dotaz


vyslouzil (535) - xxx.xxx.236.1 (?)
16.8.2018 22:02
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Držím Vám palce, ať se dílo podaří. Každopádně bych radil předzásobit se Ibalginem.

Připojit reakci
   

Výroba domácího vína - dotaz


paveldergel (3) - xxx.xxx.157.2 (?)
8.11.2015 11:29
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

dal jsem dalši kvasinky bublalo to slabě asi 2 dny a zase nic vino polosladke počkam ještě tyden a pak ho začnu upijet všem děkuji

Připojit reakci
      

Výroba domácího vína - dotaz


host - xxx.xxx.82.41 (?)
12.8.2018 7:39
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
To mám přesně já 14 to bublalo a konec přidal jsem cukr a dva dny slabě a zas nic. Co jsi s tím dělal dal?
Připojit reakci
   

Výroba domácího vína - dotaz


host - xxx.xxx.112.156 (?)
12.8.2018 21:38
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den,

Víno při 15ti stupních kvasit nepřestává, leda zpomaluje kvašení.

když se podíváte na demižon z boku, víří to v něm samo o sobě?

Jestli jo, tak si to žije svým životem a problém bych v tom neviděl,

Bouřlivé kvašení probíhá jen na začátku a pak to už bublat nemusí tak výrazně.

Jestli jsou tam správné suroviny i jejich poměr a jestli zátka správně těsní, tak v tom osobně problém nevidím.

-s-

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Výroba domácího vína - dotaz1516.8.20187508
Výroba vína213.8.2018178
Jakou keramickou pánev?2229.12.201737333
UKS Super robot - mlýnek na maso2727.4.201662763
Zelmer - kuchyňský robot 125.3.20142886
Zavit na mlýnku410.2.20145922
Mlýnek na papriku418.1.201411546
Stroj na strouhání a krájení zeleniny61.6.201313933
Uzavírací strojek na konzervy17.5.201314042
Mikrovlnka530.1.20137677
Čím jednoduše podrtit naklíčené obilí?229.7.20115544
Parni hrnec114.8.20094440
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2018
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů