Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny

Při vkládání příspěvků prosím respektujte pravidla pro vkládání příspěvků. Pro vyhledávání obchodů, poskytovatelů služeb a nejvýhodnějších cen použijte internetové katalogy, srovnávače a vyhledávače, pro inzerci pak specializované inzertní a aukční servery.
Připojit reakci do diskuze Výroba vína
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Dobry den delam prvne vino ze svestek a jablek, vse uz mi kvasi v sudu, na zakvas jsem pouzil kvasinky vinka, chci se zeptat 50 l soudek jsem nemel vysireny ale pyrosiricitan draselny mam koupeny avsak nikde na celem nternetu a i na jeho samotnem sacku neni uvedeno, kolik gramu mam pouzit pro 50 l soudek???
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG.
Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů a rozměry 4920x3218 obrazových bodů.
Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Souhlas autora:*Jako autor příspěvku souhlasím s jeho časově neomezeným zveřejněním na serveru Kulináři.cz
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.

Výroba vína


Dj-honza (3) - xxx.xxx.182.236 (?)
13.8.2018 12:07, počet návštěv: 1035
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)
Dobry den delam prvne vino ze svestek a jablek, vse uz mi kvasi v sudu, na zakvas jsem pouzil kvasinky vinka, chci se zeptat 50 l soudek jsem nemel vysireny ale pyrosiricitan draselny mam koupeny avsak nikde na celem nternetu a i na jeho samotnem sacku neni uvedeno, kolik gramu mam pouzit pro 50 l soudek???
Připojit reakci   
Vše o zahradě - rostliny, ovoce, zelenina, zahradní technika, nářadí, doplňky, bazény a jezírka
   

Výroba vína


Dj-honza (3) - xxx.xxx.182.236 (?)
13.8.2018 12:19
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Jde mi o to tam nemam jen vylisovanou stavu te mam zhruba 6 l, mam tam 10kg celych svestek svarenych a odstatych, trosku rozmixovabych jablek, par blum a vymackanych celych hroznu vina, tak aby mi to nejak nehnilo, nevim jaky jiny konzervant tam pridat, zatim prvni den bourliveho kvaseni-pres bublatko nekonecne bublin, prozatim tam mam 3kg rozpusteneho cukru a jeste po tech 14 dni bourliveho kvaseni pridam s odstupem 5-7 dnu 2x 2kg cukru
Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
UKS Super robot - mlýnek na maso3016.2.201973986
Drtič odpadu528.1.20191206
Výroba domácího vína - dotaz1516.8.201811686
Výroba vína213.8.20181036
Jakou keramickou pánev?2229.12.201742972
Zelmer - kuchyňský robot 125.3.20143453
Zavit na mlýnku410.2.20146989
Mlýnek na papriku418.1.201413614
Stroj na strouhání a krájení zeleniny61.6.201315903
Uzavírací strojek na konzervy17.5.201315305
Mikrovlnka530.1.20138877
Čím jednoduše podrtit naklíčené obilí?229.7.20116159
Parni hrnec114.8.20094922
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů