Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Uzení Zadní Hovězí

Uzení Zadní Hovězí


host - xxx.xxx.107.57 (?)
3.11.2018 10:57, počet návštěv: 1510
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)
Udil tady někdo, nebo pravidelně udí zadní Hovězí? Chtěl bych to před Vánoci vyzkoušet. Zajímali by mě poznatky, jestli kořenit, jak nakládat atd.. Díky.
Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Uzení Zadní Hovězí


vyslouzil (549) - xxx.xxx.236.1 (?)
3.11.2018 17:45
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Hovězí jsem neudil a ani to nehodlám zkoušet. Ne nadarmo se považuje za nejlepší maso k uzení bůček, žebra, koleno, a krkovice. I vepřová kotleta mi přijde po vyuzení dost suchá. Co teprve hovězí, nota bene zadní.  Krávu chová málokdo, aby měl masa, že neví, co s ním. Při ceně hovězího bych hledal spíš receptury na steaky, ptáčky, svíčkovou, tatarák. 

Připojit reakci
   

Uzení Zadní Hovězí


host - xxx.xxx.45.223 (?)
17.11.2018 22:35
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den, hovězí jsem udil je velice dobré, ale taky drahé.nakládal jsem ho stejně s ostatním masem, kamarádi se mi smáli, ale když jsem jim donesl do hospody ochutnat, tak to hovězí bylo první pryč a ptali se jak jsem ho nakládal, jak dlouho udil.

Připojit reakci
      

Uzení Zadní Hovězí


host - xxx.xxx.5.9 (?)
20.11.2018 9:57
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Při jaké teplotě jste ho udil? A co za Hovězinu jste použil? Děkuji.
Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Uzení masa4211.12.2018129124
Dehtování428.12.201813577
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování96.12.20181227
Udírny Thermowind722.11.20182072
Nakládání a vakuování masa na uzení4320.11.201890426
Uzení Zadní Hovězí420.11.20181511
Problémy s plechovou udírnou 475.11.201827303
Domácí klobásy6919.10.2018251849
Uzení domácích klobás15031.8.2018443801
Dmácí uzený sýr4622.8.2018235383
A až Z o uzení2053.8.2018472626
Jake drevo1430.7.201816363
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018302330
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201827067
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201859567
Generátor kouře349.5.201872282
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018146085
Lovecký a Turistický salám329.5.2018103249
Uzeni bucek6028.3.201860586
Špek1228.3.201845296
Plnička klobás153.2.201810738
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20185988
Odkůrování polínek na uzení56.1.20183552
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017112340
První klobásky5119.12.201787434
Udírna dehtuje1818.12.201722374
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201739748
Průměr komínu k udírně22.8.20175809
Zateplení udírny816.7.20176595
Udene kuriatko47.6.20174741
Uzený kapr3129.5.2017122366
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201728087
Prvni moje uzeni2111.3.201715471
Drobící se se uzené maso47.3.20174118
Uzení masa studeným kouřem25.3.20179999
Ubytek vahy po vyuzeni klobas1119.2.201711328
Fuet164.1.201742932
Dymbox825.11.201614841
Udírna4818.11.2016120286
Poličky do udírny126.8.20163541
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2018
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů