Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Uzení Zadní Hovězí

Uzení Zadní Hovězí


host - xxx.xxx.5.9 (?)
20.11.2018 9:57
Při jaké teplotě jste ho udil? A co za Hovězinu jste použil? Děkuji.
Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily

Uzení Zadní Hovězí


host - xxx.xxx.107.57 (?)
3.11.2018 10:57, počet návštěv: 1476
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)
Udil tady někdo, nebo pravidelně udí zadní Hovězí? Chtěl bych to před Vánoci vyzkoušet. Zajímali by mě poznatky, jestli kořenit, jak nakládat atd.. Díky.
Připojit reakci   
   

Uzení Zadní Hovězí


vyslouzil (549) - xxx.xxx.236.1 (?)
3.11.2018 17:45
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Hovězí jsem neudil a ani to nehodlám zkoušet. Ne nadarmo se považuje za nejlepší maso k uzení bůček, žebra, koleno, a krkovice. I vepřová kotleta mi přijde po vyuzení dost suchá. Co teprve hovězí, nota bene zadní.  Krávu chová málokdo, aby měl masa, že neví, co s ním. Při ceně hovězího bych hledal spíš receptury na steaky, ptáčky, svíčkovou, tatarák. 

Připojit reakci
   

Uzení Zadní Hovězí


host - xxx.xxx.45.223 (?)
17.11.2018 22:35
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den, hovězí jsem udil je velice dobré, ale taky drahé.nakládal jsem ho stejně s ostatním masem, kamarádi se mi smáli, ale když jsem jim donesl do hospody ochutnat, tak to hovězí bylo první pryč a ptali se jak jsem ho nakládal, jak dlouho udil.

Připojit reakci
      

Uzení Zadní Hovězí


host - xxx.xxx.5.9 (?)
20.11.2018 9:57
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Při jaké teplotě jste ho udil? A co za Hovězinu jste použil? Děkuji.
Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Uzení masa4211.12.2018128539
Dehtování428.12.201813241
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování96.12.20181181
Udírny Thermowind722.11.20182018
Nakládání a vakuování masa na uzení4320.11.201890041
Uzení Zadní Hovězí420.11.20181477
Problémy s plechovou udírnou 475.11.201826827
Domácí klobásy6919.10.2018251331
Uzení domácích klobás15031.8.2018442716
Dmácí uzený sýr4622.8.2018234810
A až Z o uzení2053.8.2018471263
Jake drevo1430.7.201816253
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018301671
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201826903
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201859280
Generátor kouře349.5.201871838
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018145484
Lovecký a Turistický salám329.5.2018102953
Uzeni bucek6028.3.201860166
Špek1228.3.201845130
Plnička klobás153.2.201810589
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20185901
Odkůrování polínek na uzení56.1.20183496
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017112108
První klobásky5119.12.201787048
Udírna dehtuje1818.12.201722169
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201739588
Průměr komínu k udírně22.8.20175773
Zateplení udírny816.7.20176524
Udene kuriatko47.6.20174698
Uzený kapr3129.5.2017122168
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201727963
Prvni moje uzeni2111.3.201715337
Drobící se se uzené maso47.3.20174083
Uzení masa studeným kouřem25.3.20179925
Ubytek vahy po vyuzeni klobas1119.2.201711208
Fuet164.1.201742805
Dymbox825.11.201614759
Udírna4818.11.2016120023
Poličky do udírny126.8.20163526
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2018
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů