Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.


Uzení > Uzení masa studeným kouřem

Uzení masa studeným kouřem


host - xxx.xxx.168.116 (?)
4.3.2017 15:34, počet návštěv: 8395
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobry den s uzením masa teplým kouřem zkušenosti mám, ale chtěl bych vyzkoušet vyudit studeným kouřem.Konkrétně by mě zajímalo jak dlouho udit šrůtky masa (bůček, kýta) o váze cca. 1 kg. A jestli udit v jednom kuse nebo dělat přestávky. Děkuji za vaše názory a zkušenosti k danému tématu.

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Uzení masa studeným kouřem


host - xxx.xxx.114.253 (?)
5.3.2017 10:49
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

V tématu A až Z o uzení je pár receptů studeným kouřem.

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Dehtování2518.9.20186003
Udírny Thermowind414.9.2018503
Uzení domácích klobás15031.8.2018417662
Dmácí uzený sýr4622.8.2018223688
A až Z o uzení2053.8.2018446804
Jake drevo1430.7.201814094
Nakládání a vakuování masa na uzení4323.5.201881674
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018286691
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201822865
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201855070
Uzení masa389.5.2018118847
Generátor kouře349.5.201860268
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018131725
Lovecký a Turistický salám329.5.201897260
Uzeni bucek6028.3.201851823
Špek1228.3.201841035
Problémy s plechovou udírnou 4616.3.201820143
Plnička klobás153.2.20188436
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20184370
Odkůrování polínek na uzení56.1.20182450
Domácí klobásy6531.12.2017239832
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017106461
První klobásky5119.12.201781349
Udírna dehtuje1818.12.201718676
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201736704
Průměr komínu k udírně22.8.20174842
Zateplení udírny816.7.20175198
Udene kuriatko47.6.20173950
Uzený kapr3129.5.2017117633
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201725569
Prvni moje uzeni2111.3.201713065
Drobící se se uzené maso47.3.20173392
Uzení masa studeným kouřem25.3.20178396
Ubytek vahy po vyuzeni klobas1119.2.20179450
Fuet164.1.201740213
Dymbox825.11.201612680
Udírna4818.11.2016114184
Poličky do udírny126.8.20163128
Maso jíž ze začátku černé1524.7.201628832
Jak uchovávat klobásy?3427.6.2016101789
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2018
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů