Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Uzení masa studeným kouřem

Uzení masa studeným kouřem


host - xxx.xxx.168.116 (?)
4.3.2017 15:34, počet návštěv: 10657
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobry den s uzením masa teplým kouřem zkušenosti mám, ale chtěl bych vyzkoušet vyudit studeným kouřem.Konkrétně by mě zajímalo jak dlouho udit šrůtky masa (bůček, kýta) o váze cca. 1 kg. A jestli udit v jednom kuse nebo dělat přestávky. Děkuji za vaše názory a zkušenosti k danému tématu.

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Uzení masa studeným kouřem


host - xxx.xxx.114.253 (?)
5.3.2017 10:49
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

V tématu A až Z o uzení je pár receptů studeným kouřem.

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Šunka bez rychlosolí 3021.1.201993643
Uzení masa4620.1.2019134901
Uzení domácích klobás15115.1.2019454088
Udírna dehtuje197.1.201924443
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20191006
Tvrdá kůže na bůčku327.12.2018646
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201830609
Dehtování428.12.201816924
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování96.12.20181877
Udírny Thermowind722.11.20182791
Nakládání a vakuování masa na uzení4320.11.201893663
Uzení Zadní Hovězí420.11.20181942
Domácí klobásy6919.10.2018255869
Dmácí uzený sýr4622.8.2018240739
A až Z o uzení2053.8.2018482966
Jake drevo1430.7.201817154
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018309359
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201828744
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201861864
Generátor kouře349.5.201876794
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018150489
Lovecký a Turistický salám329.5.2018105444
Uzeni bucek6028.3.201863850
Špek1228.3.201846763
Plnička klobás143.2.201811714
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20186714
Odkůrování polínek na uzení56.1.20183923
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017114670
První klobásky5119.12.201789655
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201740982
Průměr komínu k udírně22.8.20176196
Zateplení udírny816.7.20177196
Udene kuriatko47.6.20175016
Uzený kapr3129.5.2017124326
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201729078
Prvni moje uzeni2111.3.201716425
Drobící se se uzené maso47.3.20174411
Uzení masa studeným kouřem25.3.201710658
Ubytek vahy po vyuzeni klobas1119.2.201712049
Fuet164.1.201743969
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů