Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Připravte si ty největší dobroty na kvalitních grilech Weber.


Uzení > Uzení masa studeným kouřem

Uzení masa studeným kouřem


host - xxx.xxx.168.116 (?)
4.3.2017 15:34, počet návštěv: 7429
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobry den s uzením masa teplým kouřem zkušenosti mám, ale chtěl bych vyzkoušet vyudit studeným kouřem.Konkrétně by mě zajímalo jak dlouho udit šrůtky masa (bůček, kýta) o váze cca. 1 kg. A jestli udit v jednom kuse nebo dělat přestávky. Děkuji za vaše názory a zkušenosti k danému tématu.

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Uzení masa studeným kouřem


host - xxx.xxx.114.253 (?)
5.3.2017 10:49
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

V tématu A až Z o uzení je pár receptů studeným kouřem.

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Nakládání a vakuování masa na uzení4323.5.201875454
Dehtování1418.5.2018694
Dmácí uzený sýr4417.5.2018214514
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018274514
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201820128
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201851021
Uzení masa389.5.2018112657
Generátor kouře369.5.201851575
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018124655
Lovecký a Turistický salám329.5.201892833
Uzeni bucek6028.3.201845807
Špek1228.3.201838184
Problémy s plechovou udírnou 4616.3.201815562
Jake drevo1123.2.201812431
Plnička klobás153.2.20186744
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20183243
Odkůrování polínek na uzení56.1.20181760
Domácí klobásy6531.12.2017232695
A až Z o uzení19429.12.2017427165
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017102266
První klobásky5119.12.201776835
Udírna dehtuje1818.12.201716197
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201734551
Průměr komínu k udírně22.8.20173951
Zateplení udírny816.7.20174168
Udene kuriatko47.6.20173325
Uzený kapr3129.5.2017112809
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201723677
Prvni moje uzeni2111.3.201711374
Drobící se se uzené maso47.3.20172946
Uzení masa studeným kouřem25.3.20177430
Ubytek vahy po vyuzeni klobas1119.2.20178147
Fuet164.1.201737764
Uzení domácích klobás14631.12.2016401202
Dymbox825.11.201611233
Udírna4818.11.2016108944
Poličky do udírny126.8.20162815
Maso jíž ze začátku černé1524.7.201626962
Jak uchovávat klobásy?3427.6.201696780
Gril na cele pulky228.4.20164555
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2018
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů