Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Připravte si ty největší dobroty na kvalitních grilech Weber.


Uzení > Uzení masa studeným kouřem

Uzení masa studeným kouřem


host - xxx.xxx.168.116 (?)
4.3.2017 15:34, počet návštěv: 6097
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobry den s uzením masa teplým kouřem zkušenosti mám, ale chtěl bych vyzkoušet vyudit studeným kouřem.Konkrétně by mě zajímalo jak dlouho udit šrůtky masa (bůček, kýta) o váze cca. 1 kg. A jestli udit v jednom kuse nebo dělat přestávky. Děkuji za vaše názory a zkušenosti k danému tématu.

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Uzení masa studeným kouřem


host - xxx.xxx.114.253 (?)
5.3.2017 10:49
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

V tématu A až Z o uzení je pár receptů studeným kouřem.

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Špek119.2.201835173
Plnička klobás153.2.20184974
Problémy s plechovou udírnou 2629.1.20187941
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20181637
Závady při výrobě domácích uzenin?828.1.2018264212
Odkůrování polínek na uzení56.1.2018842
Domácí klobásy6531.12.2017226292
Generátor kouře3329.12.201741605
A až Z o uzení19429.12.2017412941
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.201798481
První klobásky5119.12.201773397
Udírna dehtuje1818.12.201713698
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201732240
Dmácí uzený sýr431.12.2017206523
Lovecký a Turistický salám3020.10.201789107
Nakládání a vakuování masa na uzení4217.8.201770525
Průměr komínu k udírně22.8.20173019
Zateplení udírny816.7.20173227
Udene kuriatko47.6.20172744
Uzený kapr3129.5.2017109383
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201722101
Uzení masa3417.4.2017105223
Prvni moje uzeni2111.3.20179947
Drobící se se uzené maso47.3.20172488
Uzení masa studeným kouřem25.3.20176098
Ubytek vahy po vyuzeni klobas1119.2.20177054
Uzeni bucek6012.1.201740247
Fuet164.1.201735855
Uzení domácích klobás14631.12.2016387865
Kolik soli na lák na uzené?4622.12.2016117967
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?2621.12.201648330
Dymbox825.11.20169829
Udírna4818.11.2016105084
Jake drevo96.10.201610449
Poličky do udírny126.8.20162519
Maso jíž ze začátku černé1524.7.201625248
Jak uchovávat klobásy?3427.6.201692301
Gril na cele pulky228.4.20164243
Klobásy opět nakyslé 1125.1.201617475
Uzení kolen410.1.201611022
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Podněty a připomínky
(c) Lupo Media 1999 - 2018
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů