Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Uzení domácích klobás

Uzení domácích klobás


host - xxx.xxx.226.182 (?)
29.11.2012 18:21

Nejsou to silné klobásy ale cigáro.Fotka je z doby mého prvního uzení.Střevo bylo Cutisin.Už používám vepřová zdíraná střeva kalibr 28-30.Za Váš názor se nezlobím.Jako troud nikdy nebudou, zavakuuji a zamrazím.rpstylle@seznam.cz

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   << Předchozí příspěvky | <...6, 7, 8, 9, 10...>   
   

Uzení domácích klobás


host - xxx.xxx.227.2 (?)
11.9.2012 15:20, počet návštěv: 493980
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Chce to udit svestkou bez kury, jinak maso horkne, mimo jine a vzdy tak dve sucha polinka a treti mokre, z kyble s vodou.Jen suche drevo, tj.spatne, pak maso je vysusene, atd.

Připojit reakci   
      

Uzení domácích klobás


host - xxx.xxx.226.182 (?)
11.9.2012 17:10
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Každý má svůj postup, já např.udím bukem a olší bez kůry.Vysuším udírnu, snížím teplotu na 80C a vložím klobásy na 45 min.aby oschly.Poté udržuji teplotu na 60-70C cca 6-7hod.Klobásy i maso jsou vždy výborné.rpstylle@seznam.cz

Obrázky:

Připojit reakci
         

Uzení domácích klobás


host - xxx.xxx.216.103 (?)
27.11.2012 23:53
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Nezlobte se na mne, ale máte je dost vysušené. Takovéto klobásy nemůžete nechat delší dobu na obyčejném vzduchu, po chvíli budou jako troud. Teda pokud je rychle nesnítewink

Připojit reakci
            

Uzení domácích klobás


miroslav partl (12) - xxx.xxx.35.166 (?)
28.11.2012 19:17
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Klobásy jsem dělal v sobotu poprvé. 6 hodin na 60 stupňů a 1 hodinu na 70 stupňů a výsledek byl ecxelentní (dle názoru několika mlsných jazýčků).

Připojit reakci
            

Uzení domácích klobás


host - xxx.xxx.226.182 (?)
29.11.2012 18:21
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Nejsou to silné klobásy ale cigáro.Fotka je z doby mého prvního uzení.Střevo bylo Cutisin.Už používám vepřová zdíraná střeva kalibr 28-30.Za Váš názor se nezlobím.Jako troud nikdy nebudou, zavakuuji a zamrazím.rpstylle@seznam.cz

Připojit reakci
               

Uzení domácích klobás


host - xxx.xxx.226.182 (?)
29.11.2012 18:29
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Fotka klobás z posledního uzení.

Obrázky:

Připojit reakci
                  

Uzení domácích klobás


host - xxx.xxx.35.166 (?)
17.2.2013 0:22
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Klobásky z posledního uzení. Dělal jsem 20 kilo.

Obrázky:

Připojit reakci
                     

Uzení domácích klobás


host - xxx.xxx.47.69 (?)
17.2.2013 18:44
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Vaše klobásky vypadají opravdu skvěle.Musím se také pochlubit.Doba uzení 12hodin na 50 stupňů.

Obrázky:

Připojit reakci
                        

Uzení domácích klobás


Pican (3) - xxx.xxx.47.69 (?)
17.2.2013 18:55
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Ještě připojuji foto v řezu.

Obrázky:

Připojit reakci
                           

Uzení domácích klobás


host - xxx.xxx.92.226 (?)
27.2.2013 19:25
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Zkoušel nekdo nadivat klobasky plnickou na jitrnice?zajima me jestli to ten nerezovy valec vydrzi.
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky) >> | <...6, 7, 8, 9, 10...>   
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Tvrdá kůže na bůčku314.10.20192856
Kaiserova elektrická udírna1930.9.20195985
Nakládání a vakuování masa na uzení4424.9.2019113332
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování1414.9.20196726
Naložené maso jde cítit po sádle, vyhodit?68.9.20191134
Dehtování4625.8.201934335
Udírna dehtuje2625.8.201937990
Uzení masa5011.8.2019160139
Elektrická udírna z Mountfield94.8.20195118
Uzení domácích klobás15928.7.2019512704
Kyselost po uzení1126.7.201927668
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201920020
Generátor kouře3918.3.2019106052
Jake drevo2515.3.201927019
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20196430
Prvni moje uzeni2315.3.201924695
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019108105
Uzení Zadní Hovězí74.2.20197778
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20194092
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201848738
Udírny Thermowind722.11.20187430
Domácí klobásy6919.10.2018281303
Dmácí uzený sýr4622.8.2018264801
A až Z o uzení2053.8.2018549410
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018345814
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201836992
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201873297
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018172611
Lovecký a Turistický salám329.5.2018117619
Uzeni bucek6028.3.201883370
Špek1228.3.201855256
Plnička klobás143.2.201817221
Plnění klobás mlýnkem1011.1.201810734
Odkůrování polínek na uzení56.1.20186194
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017129044
První klobásky5119.12.2017105188
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201748528
Průměr komínu k udírně22.8.20178379
Zateplení udírny816.7.201710531
Udene kuriatko47.6.20176838
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů