Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Udírna dehtuje

Udírna dehtuje


host - xxx.xxx.146.52 (?)
25.8.2019 8:42
Jak říkám. Nebojte se topit přímo pod masem a neberte ohni vzduch. Všechno se dá nacvičit
Obrázky:

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   << Předchozí příspěvky | 1, 2, 3   
                  

Udírna dehtuje


host - xxx.xxx.146.52 (?)
25.8.2019 8:57, počet návštěv: 1466
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
A když mám topeniště přímo pod masem a udělám tam fácht hustej fajer, tak mám udírnu vyhřátou do hodiny a pak si tam každejch 15-20 min musím zaskočit přihodit polínko. Vůbec nevadí, když už jsou tam jen žhavé uhlíky.Hodím polínko a za chvilku je v plamenech Ty akumulační cihly a zdivo stejně drží teplo celej den.
Obrázky:

Připojit reakci   
               

Udírna dehtuje


host - xxx.xxx.146.52 (?)
25.8.2019 8:42
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Jak říkám. Nebojte se topit přímo pod masem a neberte ohni vzduch. Všechno se dá nacvičit
Obrázky:

Připojit reakci
      

Udírna dehtuje


host - xxx.xxx.92.113 (?)
30.1.2019 15:07
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

ahoj měl jsem podobný problem.3,5m dlouhy kouřovod a dost zvedly nahoru maso bylo jak gumak černe ted mam 2m kouřovod a rouru skoro vodorovně a maso je zlate nevím co je dehet.udím oloupanym bukem

Připojit reakci
         

Udírna dehtuje


host - xxx.xxx.183.41 (?)
31.1.2019 12:53
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Z buku se kůra odstran'ovat nemusí.Dříve jsem to také dělal.Nevidím rozdíl v buku s kůrou a bez ní.Kůra je tak slabá, že při uzení nevadí.Je to na Vás jestli kůru odstaníte nebo ne.rpstylle@seznam.cz

Připojit reakci
         

Udírna dehtuje


host - xxx.xxx.146.52 (?)
25.8.2019 8:06
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Zdar jak sviňa. Udírnu mám zděnou a topím přímo pod ní. Má betonové dno a v něm díru na komínouvou rouru kterou jsem odstranil protože to furt dechtovalo. Měl sem dříve topeniště 1,5 metru vzdálené. Uvnitř mám na té díře po stranách položený dvě cihly z akumulačních kamen a na nich zase dvě cihly na plocho aby nešel plamen na maso. Bůček nechám dva až 3 dny ležet v normální soli pak ho hodím do vařící vody na 5 minut aby se nacucnul a šup ho na háky. 6-8 hodin a maso je jak z žurnálu. Voní celá Ulica.
Obrázky:

Připojit reakci
   

Udírna dehtuje


host - xxx.xxx.155.91 (?)
1.3.2019 20:17
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Měl jsem stejný problém.

Zrušil jsem popelník pod ohništěm topím na betonu misto popelníku a maso je jako dort

Připojit reakci
1, 2, 3   
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování1414.9.20195749
Naložené maso jde cítit po sádle, vyhodit?68.9.2019792
Kaiserova elektrická udírna1729.8.20193942
Dehtování4625.8.201932184
Udírna dehtuje2625.8.201936398
Uzení masa5011.8.2019157029
Elektrická udírna z Mountfield94.8.20194521
Tvrdá kůže na bůčku230.7.20192605
Uzení domácích klobás15928.7.2019505667
Kyselost po uzení1126.7.201926966
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201919386
Generátor kouře3918.3.2019103483
Jake drevo2515.3.201926102
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20195850
Prvni moje uzeni2315.3.201923792
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019106675
Uzení Zadní Hovězí74.2.20197185
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20193802
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201846692
Udírny Thermowind722.11.20187101
Nakládání a vakuování masa na uzení4320.11.2018110047
Domácí klobásy6919.10.2018277879
Dmácí uzený sýr4622.8.2018262085
A až Z o uzení2053.8.2018541642
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018341798
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201836098
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201871883
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018170169
Lovecký a Turistický salám329.5.2018116312
Uzeni bucek6028.3.201880667
Špek1228.3.201854372
Plnička klobás143.2.201816559
Plnění klobás mlýnkem1011.1.201810275
Odkůrování polínek na uzení56.1.20185965
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017127145
První klobásky5119.12.2017103157
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201747665
Průměr komínu k udírně22.8.20178135
Zateplení udírny816.7.201710074
Udene kuriatko47.6.20176665
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů