Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.

Uzení > Udírna dehtuje

Udírna dehtuje


host - xxx.xxx.183.41 (?)
31.1.2019 12:53

Z buku se kůra odstran'ovat nemusí.Dříve jsem to také dělal.Nevidím rozdíl v buku s kůrou a bez ní.Kůra je tak slabá, že při uzení nevadí.Je to na Vás jestli kůru odstaníte nebo ne.rpstylle@seznam.cz

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   << Předchozí příspěvky | 1, 2, 3   
                  

Udírna dehtuje


host - xxx.xxx.146.52 (?), 25.8.2019 8:57
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
A když mám topeniště přímo pod masem a udělám tam fácht hustej fajer, tak mám udírnu vyhřátou do hodiny a pak si tam každejch 15-20 min musím zaskočit přihodit polínko. Vůbec nevadí, když už jsou tam jen žhavé uhlíky.Hodím polínko a za chvilku je v plamenech Ty akumulační cihly a zdivo stejně drží teplo celej den.
Obrázky:

Připojit reakci   
               

Udírna dehtuje


host - xxx.xxx.146.52 (?), 25.8.2019 8:42
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Jak říkám. Nebojte se topit přímo pod masem a neberte ohni vzduch. Všechno se dá nacvičit
Obrázky:

Připojit reakci
      

Udírna dehtuje


host - xxx.xxx.92.113 (?), 30.1.2019 15:07
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

ahoj měl jsem podobný problem.3,5m dlouhy kouřovod a dost zvedly nahoru maso bylo jak gumak černe ted mam 2m kouřovod a rouru skoro vodorovně a maso je zlate nevím co je dehet.udím oloupanym bukem

Připojit reakci
         

Udírna dehtuje


host - xxx.xxx.183.41 (?), 31.1.2019 12:53
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Z buku se kůra odstran'ovat nemusí.Dříve jsem to také dělal.Nevidím rozdíl v buku s kůrou a bez ní.Kůra je tak slabá, že při uzení nevadí.Je to na Vás jestli kůru odstaníte nebo ne.rpstylle@seznam.cz

Připojit reakci
         

Udírna dehtuje


host - xxx.xxx.146.52 (?), 25.8.2019 8:06
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Zdar jak sviňa. Udírnu mám zděnou a topím přímo pod ní. Má betonové dno a v něm díru na komínouvou rouru kterou jsem odstranil protože to furt dechtovalo. Měl sem dříve topeniště 1,5 metru vzdálené. Uvnitř mám na té díře po stranách položený dvě cihly z akumulačních kamen a na nich zase dvě cihly na plocho aby nešel plamen na maso. Bůček nechám dva až 3 dny ležet v normální soli pak ho hodím do vařící vody na 5 minut aby se nacucnul a šup ho na háky. 6-8 hodin a maso je jak z žurnálu. Voní celá Ulica.
Obrázky:

Připojit reakci
   

Udírna dehtuje


host - xxx.xxx.155.91 (?), 1.3.2019 20:17
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Měl jsem stejný problém.

Zrušil jsem popelník pod ohništěm topím na betonu misto popelníku a maso je jako dort

Připojit reakci
1, 2, 3   
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů