Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Udírna dehtuje

Udírna dehtuje


host - xxx.xxx.183.41 (?)
31.1.2019 12:53

Z buku se kůra odstran'ovat nemusí.Dříve jsem to také dělal.Nevidím rozdíl v buku s kůrou a bez ní.Kůra je tak slabá, že při uzení nevadí.Je to na Vás jestli kůru odstaníte nebo ne.rpstylle@seznam.cz

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   << Předchozí příspěvky | 1, 2, 3   
                  

Udírna dehtuje


host - xxx.xxx.146.52 (?)
25.8.2019 8:57, počet návštěv: 2974
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
A když mám topeniště přímo pod masem a udělám tam fácht hustej fajer, tak mám udírnu vyhřátou do hodiny a pak si tam každejch 15-20 min musím zaskočit přihodit polínko. Vůbec nevadí, když už jsou tam jen žhavé uhlíky.Hodím polínko a za chvilku je v plamenech Ty akumulační cihly a zdivo stejně drží teplo celej den.
Obrázky:

Připojit reakci   
               

Udírna dehtuje


host - xxx.xxx.146.52 (?)
25.8.2019 8:42
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Jak říkám. Nebojte se topit přímo pod masem a neberte ohni vzduch. Všechno se dá nacvičit
Obrázky:

Připojit reakci
      

Udírna dehtuje


host - xxx.xxx.92.113 (?)
30.1.2019 15:07
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

ahoj měl jsem podobný problem.3,5m dlouhy kouřovod a dost zvedly nahoru maso bylo jak gumak černe ted mam 2m kouřovod a rouru skoro vodorovně a maso je zlate nevím co je dehet.udím oloupanym bukem

Připojit reakci
         

Udírna dehtuje


host - xxx.xxx.183.41 (?)
31.1.2019 12:53
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Z buku se kůra odstran'ovat nemusí.Dříve jsem to také dělal.Nevidím rozdíl v buku s kůrou a bez ní.Kůra je tak slabá, že při uzení nevadí.Je to na Vás jestli kůru odstaníte nebo ne.rpstylle@seznam.cz

Připojit reakci
         

Udírna dehtuje


host - xxx.xxx.146.52 (?)
25.8.2019 8:06
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Zdar jak sviňa. Udírnu mám zděnou a topím přímo pod ní. Má betonové dno a v něm díru na komínouvou rouru kterou jsem odstranil protože to furt dechtovalo. Měl sem dříve topeniště 1,5 metru vzdálené. Uvnitř mám na té díře po stranách položený dvě cihly z akumulačních kamen a na nich zase dvě cihly na plocho aby nešel plamen na maso. Bůček nechám dva až 3 dny ležet v normální soli pak ho hodím do vařící vody na 5 minut aby se nacucnul a šup ho na háky. 6-8 hodin a maso je jak z žurnálu. Voní celá Ulica.
Obrázky:

Připojit reakci
   

Udírna dehtuje


host - xxx.xxx.155.91 (?)
1.3.2019 20:17
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Měl jsem stejný problém.

Zrušil jsem popelník pod ohništěm topím na betonu misto popelníku a maso je jako dort

Připojit reakci
1, 2, 3   
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Kaiserova elektrická udírna1930.9.20195841
Nakládání a vakuování masa na uzení4424.9.2019113195
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování1414.9.20196691
Naložené maso jde cítit po sádle, vyhodit?68.9.20191108
Dehtování4625.8.201934209
Udírna dehtuje2625.8.201937906
Uzení masa5011.8.2019160021
Elektrická udírna z Mountfield94.8.20195075
Tvrdá kůže na bůčku230.7.20192793
Uzení domácích klobás15928.7.2019512480
Kyselost po uzení1126.7.201927646
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201920000
Generátor kouře3918.3.2019105914
Jake drevo2515.3.201926992
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20196398
Prvni moje uzeni2315.3.201924659
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019108035
Uzení Zadní Hovězí74.2.20197743
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20194083
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201848675
Udírny Thermowind722.11.20187420
Domácí klobásy6919.10.2018281191
Dmácí uzený sýr4622.8.2018264709
A až Z o uzení2053.8.2018549061
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018345687
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201836944
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201873255
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018172512
Lovecký a Turistický salám329.5.2018117567
Uzeni bucek6028.3.201883274
Špek1228.3.201855216
Plnička klobás143.2.201817194
Plnění klobás mlýnkem1011.1.201810718
Odkůrování polínek na uzení56.1.20186185
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017128951
První klobásky5119.12.2017105130
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201748501
Průměr komínu k udírně22.8.20178356
Zateplení udírny816.7.201710511
Udene kuriatko47.6.20176826
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů