Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Udírna

Udírna


host - xxx.xxx.174.142 (?)
8.11.2019 15:32, počet návštěv: 1147
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)
Ahoj, mám plechovou udírnu a chtěl bych se zeptat zda mohu ji obložit 12.5 smrkovou palubkou.Nevim aby mi ty palubky nechytili.
Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Udírna


Radek.P (8) - xxx.xxx.183.41 (?)
9.11.2019 9:45
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Zdravím, dřevěná udírna také nechytí.Největší teplo v ní je při rozehřívání (vysušování).Při uzení je v uzáku mezi 60-70C.Plechová udírna je lepší vydřevit, nebude se ochlazovat a poté dehtovat.rpstylle@seznam.cz

Připojit reakci
      

Udírna


vyslouzil (575) - xxx.xxx.236.1 (?)
9.11.2019 17:24
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Místo vstupu kouřovodu do udírny bych doporučil odizolovat. Tam spálení dřeva hrozí.

Připojit reakci
         

Udírna


host - xxx.xxx.173.128 (?)
15.11.2019 17:04
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
A ty palubky bych měl prisroubovat nebo existuje nějaké lepidlo
Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Elektrická udírna z Mountfield215.12.20198781
Uzeni bucek633.12.201988812
Kaiserova elektrická udírna2628.11.20199394
Nakládání a vakuování masa na uzení4525.11.2019121161
Uzení masa5724.11.2019167298
Uzení domácích klobás16023.11.2019526736
Jak obalit uzené maso?316.11.2019878
Udírna415.11.20191148
Lovecký a Turistický salám339.11.2019121224
Domácí klobásy734.11.2019288078
Prvni moje uzeni2531.10.201927000
Tvrdá kůže na bůčku516.10.20194203
Praglanda do masa nebo ne?3616.10.2019133366
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování1414.9.20198061
Naložené maso jde cítit po sádle, vyhodit?68.9.20191805
Dehtování4625.8.201938369
Udírna dehtuje2625.8.201941527
Kyselost po uzení1126.7.201929242
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201921484
Generátor kouře3918.3.2019112076
Jake drevo2515.3.201928726
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20197659
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019110653
Uzení Zadní Hovězí74.2.20199458
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20194811
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201852295
Udírny Thermowind722.11.20188159
Dmácí uzený sýr4622.8.2018270000
A až Z o uzení2053.8.2018565534
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018352396
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201839347
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201875674
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018180142
Špek1228.3.201857400
Plnička klobás143.2.201818443
Plnění klobás mlýnkem1011.1.201811753
Odkůrování polínek na uzení56.1.20186722
První klobásky5119.12.2017108659
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201750483
Průměr komínu k udírně22.8.20178943
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů