Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Udírna

Udírna


vyslouzil (572) - xxx.xxx.236.1 (?)
9.11.2019 17:24

Místo vstupu kouřovodu do udírny bych doporučil odizolovat. Tam spálení dřeva hrozí.

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily

Udírna


host - xxx.xxx.174.142 (?)
8.11.2019 15:32, počet návštěv: 394
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)
Ahoj, mám plechovou udírnu a chtěl bych se zeptat zda mohu ji obložit 12.5 smrkovou palubkou.Nevim aby mi ty palubky nechytili.
Připojit reakci   
   

Udírna


Radek.P (5) - xxx.xxx.183.41 (?)
9.11.2019 9:45
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Zdravím, dřevěná udírna také nechytí.Největší teplo v ní je při rozehřívání (vysušování).Při uzení je v uzáku mezi 60-70C.Plechová udírna je lepší vydřevit, nebude se ochlazovat a poté dehtovat.rpstylle@seznam.cz

Připojit reakci
      

Udírna


vyslouzil (572) - xxx.xxx.236.1 (?)
9.11.2019 17:24
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Místo vstupu kouřovodu do udírny bych doporučil odizolovat. Tam spálení dřeva hrozí.

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Udírna39.11.2019395
Lovecký a Turistický salám339.11.2019119336
Jak obalit uzené maso?27.11.2019296
Domácí klobásy734.11.2019284847
Prvni moje uzeni2531.10.201926076
Elektrická udírna z Mountfield1529.10.20197034
Tvrdá kůže na bůčku516.10.20193784
Praglanda do masa nebo ne?3616.10.2019131260
Kaiserova elektrická udírna1930.9.20197164
Nakládání a vakuování masa na uzení4424.9.2019116824
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování1414.9.20197464
Naložené maso jde cítit po sádle, vyhodit?68.9.20191521
Dehtování4625.8.201936473
Udírna dehtuje2625.8.201939843
Uzení masa5011.8.2019163063
Uzení domácích klobás15928.7.2019519290
Kyselost po uzení1126.7.201928451
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201920771
Generátor kouře3918.3.2019109180
Jake drevo2515.3.201927961
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20197066
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019109526
Uzení Zadní Hovězí74.2.20198616
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20194442
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201850687
Udírny Thermowind722.11.20187786
Dmácí uzený sýr4622.8.2018267412
A až Z o uzení2053.8.2018559359
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018349348
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201838115
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201874505
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018175801
Uzeni bucek6028.3.201885842
Špek1228.3.201856305
Plnička klobás143.2.201817843
Plnění klobás mlýnkem1011.1.201811277
Odkůrování polínek na uzení56.1.20186458
První klobásky5119.12.2017107029
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201749471
Průměr komínu k udírně22.8.20178646
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů