Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.

Uzení > Udírna

Udírna


Radek.P (18) - xxx.xxx.183.41 (?)
9.11.2019 9:45

Zdravím, dřevěná udírna také nechytí.Největší teplo v ní je při rozehřívání (vysušování).Při uzení je v uzáku mezi 60-70C.Plechová udírna je lepší vydřevit, nebude se ochlazovat a poté dehtovat.rpstylle@seznam.cz

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily

Udírna


host - xxx.xxx.174.142 (?)
8.11.2019 15:32, počet návštěv: 1828
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)
Ahoj, mám plechovou udírnu a chtěl bych se zeptat zda mohu ji obložit 12.5 smrkovou palubkou.Nevim aby mi ty palubky nechytili.
Připojit reakci   
   

Udírna


Radek.P (18) - xxx.xxx.183.41 (?)
9.11.2019 9:45
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Zdravím, dřevěná udírna také nechytí.Největší teplo v ní je při rozehřívání (vysušování).Při uzení je v uzáku mezi 60-70C.Plechová udírna je lepší vydřevit, nebude se ochlazovat a poté dehtovat.rpstylle@seznam.cz

Připojit reakci
      

Udírna


vyslouzil (584) - xxx.xxx.236.1 (?)
9.11.2019 17:24
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Místo vstupu kouřovodu do udírny bych doporučil odizolovat. Tam spálení dřeva hrozí.

Připojit reakci
         

Udírna


host - xxx.xxx.173.128 (?)
15.11.2019 17:04
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
A ty palubky bych měl prisroubovat nebo existuje nějaké lepidlo
Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Generátor kouře4222.1.2020119371
Kaiserova elektrická udírna3517.1.202014676
Lovecký a Turistický salám3415.1.2020124933
Uzení špeku915.1.2020930
Elektrická udírna z Mountfield2812.1.202014138
Uzení masa808.1.2020179078
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny255.1.202054371
Kolik soli na lák na uzené?5230.12.2019187873
Rychlosoli v mase - pro a proti624.12.201939428
Jak obalit uzené maso?422.12.20191629
Uzeni bucek633.12.201996411
Nakládání a vakuování masa na uzení4525.11.2019128013
Uzení domácích klobás16023.11.2019542302
Udírna415.11.20191829
Domácí klobásy734.11.2019294516
Prvni moje uzeni2531.10.201928870
Tvrdá kůže na bůčku516.10.20194802
Praglanda do masa nebo ne?3616.10.2019137348
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování1414.9.20199360
Naložené maso jde cítit po sádle, vyhodit?68.9.20192344
Dehtování4625.8.201942753
Udírna dehtuje2625.8.201944991
Kyselost po uzení1126.7.201931080
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201923148
Jake drevo2515.3.201930582
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20198893
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019113613
Uzení Zadní Hovězí74.2.201911079
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20195461
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201856160
Udírny Thermowind722.11.20188994
Dmácí uzený sýr4622.8.2018276634
A až Z o uzení2053.8.2018579320
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018360260
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201842231
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201878934
Špek1228.3.201859596
Plnička klobás143.2.201819705
Plnění klobás mlýnkem1011.1.201812863
Odkůrování polínek na uzení56.1.20187411
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů