Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Udírna

Udírna


host - xxx.xxx.174.142 (?)
8.11.2019 15:32, počet návštěv: 396
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)
Ahoj, mám plechovou udírnu a chtěl bych se zeptat zda mohu ji obložit 12.5 smrkovou palubkou.Nevim aby mi ty palubky nechytili.
Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Udírna


Radek.P (5) - xxx.xxx.183.41 (?)
9.11.2019 9:45
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Zdravím, dřevěná udírna také nechytí.Největší teplo v ní je při rozehřívání (vysušování).Při uzení je v uzáku mezi 60-70C.Plechová udírna je lepší vydřevit, nebude se ochlazovat a poté dehtovat.rpstylle@seznam.cz

Připojit reakci
      

Udírna


vyslouzil (572) - xxx.xxx.236.1 (?)
9.11.2019 17:24
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Místo vstupu kouřovodu do udírny bych doporučil odizolovat. Tam spálení dřeva hrozí.

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Udírna39.11.2019397
Lovecký a Turistický salám339.11.2019119337
Jak obalit uzené maso?27.11.2019297
Domácí klobásy734.11.2019284849
Prvni moje uzeni2531.10.201926076
Elektrická udírna z Mountfield1529.10.20197034
Tvrdá kůže na bůčku516.10.20193787
Praglanda do masa nebo ne?3616.10.2019131262
Kaiserova elektrická udírna1930.9.20197164
Nakládání a vakuování masa na uzení4424.9.2019116824
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování1414.9.20197464
Naložené maso jde cítit po sádle, vyhodit?68.9.20191523
Dehtování4625.8.201936473
Udírna dehtuje2625.8.201939843
Uzení masa5011.8.2019163063
Uzení domácích klobás15928.7.2019519293
Kyselost po uzení1126.7.201928453
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201920771
Generátor kouře3918.3.2019109180
Jake drevo2515.3.201927961
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20197067
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019109526
Uzení Zadní Hovězí74.2.20198616
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20194442
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201850687
Udírny Thermowind722.11.20187786
Dmácí uzený sýr4622.8.2018267413
A až Z o uzení2053.8.2018559362
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018349348
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201838115
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201874506
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018175803
Uzeni bucek6028.3.201885845
Špek1228.3.201856306
Plnička klobás143.2.201817843
Plnění klobás mlýnkem1011.1.201811277
Odkůrování polínek na uzení56.1.20186458
První klobásky5119.12.2017107030
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201749472
Průměr komínu k udírně22.8.20178646
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů