Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Tvrdá kůže na bůčku

Tvrdá kůže na bůčku


Freny (1) - xxx.xxx.21.175 (?)
23.12.2018 10:16, počet návštěv: 3787
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)
Zdravím kolegové, poradí mi někdo proč mám po vyuzeni bůčku tvrdou kůži? Udim při teplotě do 80°. V čem by mohla být chyba? Dekuji
Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Tvrdá kůže na bůčku


host - xxx.xxx.53.112 (?)
27.12.2018 7:33
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To bych neřešil.Je to kůže.  Odkrojím bůček, zbyde tvrdá kůže. Tu pokrájím, dám hafanovi, jako lahůdku, větší kus na hraní, nebo pokrájím na drobné kostičky a dám slepicím. 

Připojit reakci
      

Tvrdá kůže na bůčku


host - xxx.xxx.210.50 (?)
14.10.2019 21:24
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Už jste vyřešil kůži, chci vyudit kolena a nedovedu si představit tvrdou kůži.

Možná před uzením povařit??

Připojit reakci
         

Tvrdá kůže na bůčku


vyslouzil (572) - xxx.xxx.92.238 (?)
15.10.2019 12:35
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Spíš povařit po vyuzení.

Připojit reakci
         

Tvrdá kůže na bůčku


Radek.P (5) - xxx.xxx.183.41 (?)
16.10.2019 17:34
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Před uzením se maso rozvlažuje v teplé vodě 75-80C po dobu cca 45min.

Dejte je povařit po vyuzení, pokud to bude nutné.Kolena udím a kůži tvrdou nemám.rpstylle@seznam.cz

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Udírna39.11.2019400
Lovecký a Turistický salám339.11.2019119340
Jak obalit uzené maso?27.11.2019299
Domácí klobásy734.11.2019284854
Prvni moje uzeni2531.10.201926079
Elektrická udírna z Mountfield1529.10.20197034
Tvrdá kůže na bůčku516.10.20193788
Praglanda do masa nebo ne?3616.10.2019131265
Kaiserova elektrická udírna1930.9.20197164
Nakládání a vakuování masa na uzení4424.9.2019116831
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování1414.9.20197465
Naložené maso jde cítit po sádle, vyhodit?68.9.20191523
Dehtování4625.8.201936475
Udírna dehtuje2625.8.201939846
Uzení masa5011.8.2019163068
Uzení domácích klobás15928.7.2019519302
Kyselost po uzení1126.7.201928454
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201920772
Generátor kouře3918.3.2019109181
Jake drevo2515.3.201927961
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20197068
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019109527
Uzení Zadní Hovězí74.2.20198616
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20194442
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201850689
Udírny Thermowind722.11.20187787
Dmácí uzený sýr4622.8.2018267413
A až Z o uzení2053.8.2018559365
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018349351
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201838116
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201874506
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018175806
Uzeni bucek6028.3.201885855
Špek1228.3.201856307
Plnička klobás143.2.201817843
Plnění klobás mlýnkem1011.1.201811277
Odkůrování polínek na uzení56.1.20186458
První klobásky5119.12.2017107030
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201749472
Průměr komínu k udírně22.8.20178646
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů