Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Tvrdá kůže na bůčku

Tvrdá kůže na bůčku


Freny (1) - xxx.xxx.21.175 (?)
23.12.2018 10:16, počet návštěv: 2342
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)
Zdravím kolegové, poradí mi někdo proč mám po vyuzeni bůčku tvrdou kůži? Udim při teplotě do 80°. V čem by mohla být chyba? Dekuji
Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Tvrdá kůže na bůčku


host - xxx.xxx.53.112 (?)
27.12.2018 7:33
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To bych neřešil.Je to kůže.  Odkrojím bůček, zbyde tvrdá kůže. Tu pokrájím, dám hafanovi, jako lahůdku, větší kus na hraní, nebo pokrájím na drobné kostičky a dám slepicím. 

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Kaiserova elektrická udírna1113.8.20191643
Uzení masa5011.8.2019154619
Elektrická udírna z Mountfield94.8.20193808
Tvrdá kůže na bůčku230.7.20192343
Uzení domácích klobás15928.7.2019499297
Kyselost po uzení1126.7.201926211
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201918766
Generátor kouře3918.3.2019100944
Dehtování4418.3.201929953
Jake drevo2615.3.201925175
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20195268
Prvni moje uzeni2315.3.201922555
Udírna dehtuje221.3.201934595
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019105331
Uzení Zadní Hovězí74.2.20196536
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20193462
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201844609
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování96.12.20184522
Udírny Thermowind722.11.20186769
Nakládání a vakuování masa na uzení4320.11.2018107850
Domácí klobásy6919.10.2018275136
Dmácí uzený sýr4622.8.2018259636
A až Z o uzení2053.8.2018534537
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018337950
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201835214
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201870526
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018167942
Lovecký a Turistický salám329.5.2018115067
Uzeni bucek6028.3.201878414
Špek1228.3.201853463
Plnička klobás143.2.201815962
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20189839
Odkůrování polínek na uzení56.1.20185717
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017125322
První klobásky5119.12.2017101321
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201746781
Průměr komínu k udírně22.8.20177892
Zateplení udírny816.7.20179730
Udene kuriatko47.6.20176442
Uzený kapr3129.5.2017133617
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů