Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Tvrdá kůže na bůčku

Tvrdá kůže na bůčku


Freny (1) - xxx.xxx.21.175 (?)
23.12.2018 10:16, počet návštěv: 4305
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)
Zdravím kolegové, poradí mi někdo proč mám po vyuzeni bůčku tvrdou kůži? Udim při teplotě do 80°. V čem by mohla být chyba? Dekuji
Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Tvrdá kůže na bůčku


host - xxx.xxx.53.112 (?)
27.12.2018 7:33
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To bych neřešil.Je to kůže.  Odkrojím bůček, zbyde tvrdá kůže. Tu pokrájím, dám hafanovi, jako lahůdku, větší kus na hraní, nebo pokrájím na drobné kostičky a dám slepicím. 

Připojit reakci
      

Tvrdá kůže na bůčku


host - xxx.xxx.210.50 (?)
14.10.2019 21:24
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Už jste vyřešil kůži, chci vyudit kolena a nedovedu si představit tvrdou kůži.

Možná před uzením povařit??

Připojit reakci
         

Tvrdá kůže na bůčku


vyslouzil (575) - xxx.xxx.92.238 (?)
15.10.2019 12:35
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Spíš povařit po vyuzení.

Připojit reakci
         

Tvrdá kůže na bůčku


Radek.P (8) - xxx.xxx.183.41 (?)
16.10.2019 17:34
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Před uzením se maso rozvlažuje v teplé vodě 75-80C po dobu cca 45min.

Dejte je povařit po vyuzení, pokud to bude nutné.Kolena udím a kůži tvrdou nemám.rpstylle@seznam.cz

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Elektrická udírna z Mountfield215.12.20199925
Uzeni bucek633.12.201990788
Kaiserova elektrická udírna2628.11.201910056
Nakládání a vakuování masa na uzení4525.11.2019122482
Uzení masa5724.11.2019168764
Uzení domácích klobás16023.11.2019529541
Jak obalit uzené maso?316.11.2019979
Udírna415.11.20191265
Lovecký a Turistický salám339.11.2019121911
Domácí klobásy734.11.2019289470
Prvni moje uzeni2531.10.201927358
Tvrdá kůže na bůčku516.10.20194306
Praglanda do masa nebo ne?3616.10.2019134176
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování1414.9.20198274
Naložené maso jde cítit po sádle, vyhodit?68.9.20191920
Dehtování4625.8.201939059
Udírna dehtuje2625.8.201942122
Kyselost po uzení1126.7.201929544
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201921730
Generátor kouře3918.3.2019113016
Jake drevo2515.3.201929076
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20197917
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019111189
Uzení Zadní Hovězí74.2.20199723
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20194929
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201853042
Udírny Thermowind722.11.20188285
Dmácí uzený sýr4622.8.2018271243
A až Z o uzení2053.8.2018568481
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018353947
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201839864
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201876279
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018181807
Špek1228.3.201857863
Plnička klobás143.2.201818649
Plnění klobás mlýnkem1011.1.201812008
Odkůrování polínek na uzení56.1.20186818
První klobásky5119.12.2017109327
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201750893
Průměr komínu k udírně22.8.20179012
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů