Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.

Uzení > Tvrdá kůže na bůčku

Tvrdá kůže na bůčku


Radek.P (28) - xxx.xxx.183.41 (?)
16.10.2019 17:34

Před uzením se maso rozvlažuje v teplé vodě 75-80C po dobu cca 45min.

Dejte je povařit po vyuzení, pokud to bude nutné.Kolena udím a kůži tvrdou nemám.rpstylle@seznam.cz

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily

Tvrdá kůže na bůčku


Freny (1) - xxx.xxx.21.175 (?), 23.12.2018 10:16
Tento příspěvek (zjistit adresu)
Zdravím kolegové, poradí mi někdo proč mám po vyuzeni bůčku tvrdou kůži? Udim při teplotě do 80°. V čem by mohla být chyba? Dekuji
Připojit reakci   
   

Tvrdá kůže na bůčku


host - xxx.xxx.53.112 (?), 27.12.2018 7:33
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To bych neřešil.Je to kůže.  Odkrojím bůček, zbyde tvrdá kůže. Tu pokrájím, dám hafanovi, jako lahůdku, větší kus na hraní, nebo pokrájím na drobné kostičky a dám slepicím. 

Připojit reakci
      

Tvrdá kůže na bůčku


host - xxx.xxx.210.50 (?), 14.10.2019 21:24
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Už jste vyřešil kůži, chci vyudit kolena a nedovedu si představit tvrdou kůži.

Možná před uzením povařit??

Připojit reakci
         

Tvrdá kůže na bůčku


vyslouzil (590) - xxx.xxx.92.238 (?), 15.10.2019 12:35
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Spíš povařit po vyuzení.

Připojit reakci
         

Tvrdá kůže na bůčku


Radek.P (28) - xxx.xxx.183.41 (?), 16.10.2019 17:34
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Před uzením se maso rozvlažuje v teplé vodě 75-80C po dobu cca 45min.

Dejte je povařit po vyuzení, pokud to bude nutné.Kolena udím a kůži tvrdou nemám.rpstylle@seznam.cz

Připojit reakci
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů