Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.

Uzení > Tvrdá kůže na bůčku

Tvrdá kůže na bůčku


vyslouzil (584) - xxx.xxx.92.238 (?)
15.10.2019 12:35

Spíš povařit po vyuzení.

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily

Tvrdá kůže na bůčku


Freny (1) - xxx.xxx.21.175 (?)
23.12.2018 10:16, počet návštěv: 4801
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)
Zdravím kolegové, poradí mi někdo proč mám po vyuzeni bůčku tvrdou kůži? Udim při teplotě do 80°. V čem by mohla být chyba? Dekuji
Připojit reakci   
   

Tvrdá kůže na bůčku


host - xxx.xxx.53.112 (?)
27.12.2018 7:33
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To bych neřešil.Je to kůže.  Odkrojím bůček, zbyde tvrdá kůže. Tu pokrájím, dám hafanovi, jako lahůdku, větší kus na hraní, nebo pokrájím na drobné kostičky a dám slepicím. 

Připojit reakci
      

Tvrdá kůže na bůčku


host - xxx.xxx.210.50 (?)
14.10.2019 21:24
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Už jste vyřešil kůži, chci vyudit kolena a nedovedu si představit tvrdou kůži.

Možná před uzením povařit??

Připojit reakci
         

Tvrdá kůže na bůčku


vyslouzil (584) - xxx.xxx.92.238 (?)
15.10.2019 12:35
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Spíš povařit po vyuzení.

Připojit reakci
         

Tvrdá kůže na bůčku


Radek.P (18) - xxx.xxx.183.41 (?)
16.10.2019 17:34
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Před uzením se maso rozvlažuje v teplé vodě 75-80C po dobu cca 45min.

Dejte je povařit po vyuzení, pokud to bude nutné.Kolena udím a kůži tvrdou nemám.rpstylle@seznam.cz

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Generátor kouře4222.1.2020119362
Kaiserova elektrická udírna3517.1.202014673
Lovecký a Turistický salám3415.1.2020124929
Uzení špeku915.1.2020930
Elektrická udírna z Mountfield2812.1.202014136
Uzení masa808.1.2020179059
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny255.1.202054367
Kolik soli na lák na uzené?5230.12.2019187869
Rychlosoli v mase - pro a proti624.12.201939423
Jak obalit uzené maso?422.12.20191628
Uzeni bucek633.12.201996408
Nakládání a vakuování masa na uzení4525.11.2019128006
Uzení domácích klobás16023.11.2019542284
Udírna415.11.20191828
Domácí klobásy734.11.2019294512
Prvni moje uzeni2531.10.201928867
Tvrdá kůže na bůčku516.10.20194802
Praglanda do masa nebo ne?3616.10.2019137341
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování1414.9.20199357
Naložené maso jde cítit po sádle, vyhodit?68.9.20192343
Dehtování4625.8.201942751
Udírna dehtuje2625.8.201944989
Kyselost po uzení1126.7.201931080
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201923141
Jake drevo2515.3.201930581
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20198891
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019113612
Uzení Zadní Hovězí74.2.201911078
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20195461
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201856154
Udírny Thermowind722.11.20188992
Dmácí uzený sýr4622.8.2018276630
A až Z o uzení2053.8.2018579302
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018360256
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201842230
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201878931
Špek1228.3.201859593
Plnička klobás143.2.201819705
Plnění klobás mlýnkem1011.1.201812862
Odkůrování polínek na uzení56.1.20187410
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů