Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Tvrdá kůže na bůčku

Tvrdá kůže na bůčku


vyslouzil (563) - xxx.xxx.11.193 (?)
27.12.2018 10:53

Tvrdou kůži po vyuzení bůčku nemívám. Spíš po práci s lopatou.devil

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily

Tvrdá kůže na bůčku


Freny (1) - xxx.xxx.21.175 (?)
23.12.2018 10:16, počet návštěv: 1262
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)
Zdravím kolegové, poradí mi někdo proč mám po vyuzeni bůčku tvrdou kůži? Udim při teplotě do 80°. V čem by mohla být chyba? Dekuji
Připojit reakci   
   

Tvrdá kůže na bůčku


host - xxx.xxx.53.112 (?)
27.12.2018 7:33
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To bych neřešil.Je to kůže.  Odkrojím bůček, zbyde tvrdá kůže. Tu pokrájím, dám hafanovi, jako lahůdku, větší kus na hraní, nebo pokrájím na drobné kostičky a dám slepicím. 

Připojit reakci
      

Tvrdá kůže na bůčku


vyslouzil (563) - xxx.xxx.11.193 (?)
27.12.2018 10:53
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Tvrdou kůži po vyuzení bůčku nemívám. Spíš po práci s lopatou.devil

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Generátor kouře3918.3.201985363
Uzení masa studeným kouřem718.3.201912178
Dehtování4418.3.201921031
Jake drevo2615.3.201920234
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20191955
Prvni moje uzeni2315.3.201918261
Uzení masa496.3.2019143588
Udírna dehtuje221.3.201928218
Šunka bez rychlosolí 3526.2.201998201
Uzení Zadní Hovězí74.2.20193486
Uzení domácích klobás15115.1.2019469302
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20191947
Tvrdá kůže na bůčku327.12.20181263
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201835408
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování96.12.20182656
Udírny Thermowind722.11.20183945
Nakládání a vakuování masa na uzení4320.11.201898554
Domácí klobásy6919.10.2018262627
Dmácí uzený sýr4622.8.2018247042
A až Z o uzení2053.8.2018498910
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018320750
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201831075
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201864744
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018157157
Lovecký a Turistický salám329.5.2018108969
Uzeni bucek6028.3.201868824
Špek1228.3.201849037
Plnička klobás143.2.201813262
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20187802
Odkůrování polínek na uzení56.1.20184545
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017118451
První klobásky5119.12.201793525
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201742743
Průměr komínu k udírně22.8.20176721
Zateplení udírny816.7.20178074
Udene kuriatko47.6.20175487
Uzený kapr3129.5.2017126961
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201730645
Drobící se se uzené maso47.3.20174799
Ubytek vahy po vyuzeni klobas1119.2.201713165
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů