Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Tvrdá kůže na bůčku

Tvrdá kůže na bůčku


vyslouzil (563) - xxx.xxx.11.193 (?)
27.12.2018 10:53

Tvrdou kůži po vyuzení bůčku nemívám. Spíš po práci s lopatou.devil

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily

Tvrdá kůže na bůčku


Freny (1) - xxx.xxx.21.175 (?)
23.12.2018 10:16, počet návštěv: 1824
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)
Zdravím kolegové, poradí mi někdo proč mám po vyuzeni bůčku tvrdou kůži? Udim při teplotě do 80°. V čem by mohla být chyba? Dekuji
Připojit reakci   
   

Tvrdá kůže na bůčku


host - xxx.xxx.53.112 (?)
27.12.2018 7:33
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To bych neřešil.Je to kůže.  Odkrojím bůček, zbyde tvrdá kůže. Tu pokrájím, dám hafanovi, jako lahůdku, větší kus na hraní, nebo pokrájím na drobné kostičky a dám slepicím. 

Připojit reakci
      

Tvrdá kůže na bůčku


vyslouzil (563) - xxx.xxx.11.193 (?)
27.12.2018 10:53
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Tvrdou kůži po vyuzení bůčku nemívám. Spíš po práci s lopatou.devil

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Elektrická udírna z Mountfield214.6.2019412
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201917379
Generátor kouře3918.3.201995588
Dehtování4418.3.201926172
Jake drevo2615.3.201923066
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20193981
Prvni moje uzeni2315.3.201920818
Uzení masa496.3.2019149949
Udírna dehtuje221.3.201931869
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019102322
Uzení Zadní Hovězí74.2.20195320
Uzení domácích klobás15115.1.2019485043
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20192774
Tvrdá kůže na bůčku327.12.20181825
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201840579
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování96.12.20183630
Udírny Thermowind722.11.20185780
Nakládání a vakuování masa na uzení4320.11.2018103572
Domácí klobásy6919.10.2018269458
Dmácí uzený sýr4622.8.2018254424
A až Z o uzení2053.8.2018519159
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018330849
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201833413
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201867894
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018163046
Lovecký a Turistický salám329.5.2018112433
Uzeni bucek6028.3.201873986
Špek1228.3.201851570
Plnička klobás143.2.201814727
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20188956
Odkůrování polínek na uzení56.1.20185237
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017122207
První klobásky5119.12.201797844
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201745027
Průměr komínu k udírně22.8.20177365
Zateplení udírny816.7.20178981
Udene kuriatko47.6.20176025
Uzený kapr3129.5.2017130326
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201732444
Drobící se se uzené maso47.3.20175196
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů