Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Tvrdá kůže na bůčku

Tvrdá kůže na bůčku


Freny (1) - xxx.xxx.21.175 (?)
23.12.2018 10:16, počet návštěv: 617
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)
Zdravím kolegové, poradí mi někdo proč mám po vyuzeni bůčku tvrdou kůži? Udim při teplotě do 80°. V čem by mohla být chyba? Dekuji
Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Tvrdá kůže na bůčku


host - xxx.xxx.53.112 (?)
27.12.2018 7:33
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To bych neřešil.Je to kůže.  Odkrojím bůček, zbyde tvrdá kůže. Tu pokrájím, dám hafanovi, jako lahůdku, větší kus na hraní, nebo pokrájím na drobné kostičky a dám slepicím. 

Připojit reakci
      

Tvrdá kůže na bůčku


vyslouzil (552) - xxx.xxx.11.193 (?)
27.12.2018 10:53
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Tvrdou kůži po vyuzení bůčku nemívám. Spíš po práci s lopatou.devil

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Uzení masa4620.1.2019134617
Uzení domácích klobás15115.1.2019453707
Udírna dehtuje197.1.201924363
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.2019973
Tvrdá kůže na bůčku327.12.2018618
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201830502
Dehtování428.12.201816796
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování96.12.20181844
Udírny Thermowind722.11.20182759
Nakládání a vakuování masa na uzení4320.11.201893506
Uzení Zadní Hovězí420.11.20181920
Domácí klobásy6919.10.2018255709
Dmácí uzený sýr4622.8.2018240604
A až Z o uzení2053.8.2018482483
Jake drevo1430.7.201817126
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018309031
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201828682
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201861800
Generátor kouře349.5.201876598
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018150321
Lovecký a Turistický salám329.5.2018105330
Uzeni bucek6028.3.201863719
Špek1228.3.201846688
Plnička klobás143.2.201811669
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20186675
Odkůrování polínek na uzení56.1.20183905
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017114584
První klobásky5119.12.201789523
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201740919
Průměr komínu k udírně22.8.20176183
Zateplení udírny816.7.20177175
Udene kuriatko47.6.20174998
Uzený kapr3129.5.2017124241
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201729036
Prvni moje uzeni2111.3.201716378
Drobící se se uzené maso47.3.20174406
Uzení masa studeným kouřem25.3.201710617
Ubytek vahy po vyuzeni klobas1119.2.201712007
Fuet164.1.201743925
Dymbox825.11.201615681
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů