Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.

Uzení > Susene maso - zaudenie

Susene maso - zaudenie


host - xxx.xxx.226.39 (?)
24.4.2020 15:11
Tento příspěvek (zjistit adresu)

Ahojte priatelia..Mam suseny bocik a to konkretne 5dni bol soleny v chladnicke a nasledne v spajzke som ho vysusil 5dni.. Teraz je chutovo pevny fajn slany. ale mam doma pelety na udenie a rozmyzlam ze by som tento kus zaudil troska? kolko by som to mal udit.? udim v grile (mam gril lokomotiVA)

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů