Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Průměr komínu k udírně

Průměr komínu k udírně


host - xxx.xxx.170.18 (?)
2.8.2017 7:36, počet návštěv: 7364
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den,

 rád bych se zeptal zda jde nějak spočítat jaký průměr komínu po příkladě i výška na zděnou udírnu 100 x 60 x 60 cm. (v x š x h).  Uvažuji o průměru 150 mm a délce 1 m nerezový, nevím zda to nebude málo.

Děkuji  

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Průměr komínu k udírně


host - xxx.xxx.111.8 (?)
2.8.2017 18:02
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Nevím jestli nebude komín o průměru 150mm moc.Podle mého názoru by měl být komín s menším průměrem jak kouřovod.Já u dřevěné udírny mám kouřovod 125mm a odvod kouře mám ve štítu otvor s šupákem o rozměrech 80x120mm.Výhoda je že Vám nekape kondenzát z trubky na uzené výrobky.rpstylle@seznam.cz

Obrázky:

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Elektrická udírna z Mountfield214.6.2019412
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201917379
Generátor kouře3918.3.201995588
Dehtování4418.3.201926170
Jake drevo2615.3.201923065
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20193981
Prvni moje uzeni2315.3.201920818
Uzení masa496.3.2019149947
Udírna dehtuje221.3.201931869
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019102321
Uzení Zadní Hovězí74.2.20195320
Uzení domácích klobás15115.1.2019485041
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20192773
Tvrdá kůže na bůčku327.12.20181824
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201840578
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování96.12.20183630
Udírny Thermowind722.11.20185780
Nakládání a vakuování masa na uzení4320.11.2018103572
Domácí klobásy6919.10.2018269452
Dmácí uzený sýr4622.8.2018254418
A až Z o uzení2053.8.2018519158
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018330849
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201833413
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201867894
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018163043
Lovecký a Turistický salám329.5.2018112433
Uzeni bucek6028.3.201873986
Špek1228.3.201851570
Plnička klobás143.2.201814726
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20188956
Odkůrování polínek na uzení56.1.20185237
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017122207
První klobásky5119.12.201797844
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201745027
Průměr komínu k udírně22.8.20177365
Zateplení udírny816.7.20178981
Udene kuriatko47.6.20176025
Uzený kapr3129.5.2017130326
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201732444
Drobící se se uzené maso47.3.20175196
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů