Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Průměr komínu k udírně

Průměr komínu k udírně


host - xxx.xxx.170.18 (?)
2.8.2017 7:36, počet návštěv: 6473
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den,

 rád bych se zeptal zda jde nějak spočítat jaký průměr komínu po příkladě i výška na zděnou udírnu 100 x 60 x 60 cm. (v x š x h).  Uvažuji o průměru 150 mm a délce 1 m nerezový, nevím zda to nebude málo.

Děkuji  

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Průměr komínu k udírně


host - xxx.xxx.111.8 (?)
2.8.2017 18:02
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Nevím jestli nebude komín o průměru 150mm moc.Podle mého názoru by měl být komín s menším průměrem jak kouřovod.Já u dřevěné udírny mám kouřovod 125mm a odvod kouře mám ve štítu otvor s šupákem o rozměrech 80x120mm.Výhoda je že Vám nekape kondenzát z trubky na uzené výrobky.rpstylle@seznam.cz

Obrázky:

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Jake drevo2123.2.201918613
Šunka bez rychlosolí 3315.2.201996393
Generátor kouře3610.2.201981255
Uzení Zadní Hovězí74.2.20192749
Udírna dehtuje2131.1.201926454
Uzení masa4620.1.2019140098
Uzení domácích klobás15115.1.2019463003
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20191569
Tvrdá kůže na bůčku327.12.20181042
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201833590
Dehtování428.12.201819265
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování96.12.20182378
Udírny Thermowind722.11.20183564
Nakládání a vakuování masa na uzení4320.11.201896571
Domácí klobásy6919.10.2018259604
Dmácí uzený sýr4622.8.2018244247
A až Z o uzení2053.8.2018492447
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018315465
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201830141
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201863633
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018154496
Lovecký a Turistický salám329.5.2018107622
Uzeni bucek6028.3.201866846
Špek1228.3.201848057
Plnička klobás143.2.201812670
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20187390
Odkůrování polínek na uzení56.1.20184325
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017116933
První klobásky5119.12.201791995
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201742052
Průměr komínu k udírně22.8.20176474
Zateplení udírny816.7.20177734
Udene kuriatko47.6.20175309
Uzený kapr3129.5.2017125883
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201730032
Prvni moje uzeni2111.3.201717370
Drobící se se uzené maso47.3.20174655
Uzení masa studeným kouřem25.3.201711195
Ubytek vahy po vyuzeni klobas1119.2.201712681
Fuet164.1.201745100
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů