Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Průměr komínu k udírně

Průměr komínu k udírně


host - xxx.xxx.170.18 (?)
2.8.2017 7:36, počet návštěv: 6992
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den,

 rád bych se zeptal zda jde nějak spočítat jaký průměr komínu po příkladě i výška na zděnou udírnu 100 x 60 x 60 cm. (v x š x h).  Uvažuji o průměru 150 mm a délce 1 m nerezový, nevím zda to nebude málo.

Děkuji  

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Průměr komínu k udírně


host - xxx.xxx.111.8 (?)
2.8.2017 18:02
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Nevím jestli nebude komín o průměru 150mm moc.Podle mého názoru by měl být komín s menším průměrem jak kouřovod.Já u dřevěné udírny mám kouřovod 125mm a odvod kouře mám ve štítu otvor s šupákem o rozměrech 80x120mm.Výhoda je že Vám nekape kondenzát z trubky na uzené výrobky.rpstylle@seznam.cz

Obrázky:

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201913520
Generátor kouře3918.3.201990612
Dehtování4418.3.201923484
Jake drevo2615.3.201921575
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20192877
Prvni moje uzeni2315.3.201919649
Uzení masa496.3.2019146490
Udírna dehtuje221.3.201929795
Šunka bez rychlosolí 3526.2.201999943
Uzení Zadní Hovězí74.2.20194260
Uzení domácích klobás15115.1.2019476080
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20192295
Tvrdá kůže na bůčku327.12.20181498
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201837511
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování96.12.20183070
Udírny Thermowind722.11.20184324
Nakládání a vakuování masa na uzení4320.11.2018100745
Domácí klobásy6919.10.2018265511
Dmácí uzený sýr4622.8.2018250352
A až Z o uzení2053.8.2018507360
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018325332
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201832092
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201866121
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018159834
Lovecký a Turistický salám329.5.2018110511
Uzeni bucek6028.3.201871064
Špek1228.3.201850131
Plnička klobás143.2.201813860
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20188284
Odkůrování polínek na uzení56.1.20184822
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017120042
První klobásky5119.12.201795269
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201743676
Průměr komínu k udírně22.8.20176993
Zateplení udírny816.7.20178462
Udene kuriatko47.6.20175677
Uzený kapr3129.5.2017128390
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201731416
Drobící se se uzené maso47.3.20174952
Ubytek vahy po vyuzeni klobas1119.2.201713731
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů