Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Průměr komínu k udírně

Průměr komínu k udírně


host - xxx.xxx.170.18 (?)
2.8.2017 7:36, počet návštěv: 9014
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den,

 rád bych se zeptal zda jde nějak spočítat jaký průměr komínu po příkladě i výška na zděnou udírnu 100 x 60 x 60 cm. (v x š x h).  Uvažuji o průměru 150 mm a délce 1 m nerezový, nevím zda to nebude málo.

Děkuji  

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Průměr komínu k udírně


host - xxx.xxx.111.8 (?)
2.8.2017 18:02
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Nevím jestli nebude komín o průměru 150mm moc.Podle mého názoru by měl být komín s menším průměrem jak kouřovod.Já u dřevěné udírny mám kouřovod 125mm a odvod kouře mám ve štítu otvor s šupákem o rozměrech 80x120mm.Výhoda je že Vám nekape kondenzát z trubky na uzené výrobky.rpstylle@seznam.cz

Obrázky:

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Elektrická udírna z Mountfield215.12.20199933
Uzeni bucek633.12.201990797
Kaiserova elektrická udírna2628.11.201910061
Nakládání a vakuování masa na uzení4525.11.2019122489
Uzení masa5724.11.2019168774
Uzení domácích klobás16023.11.2019529579
Jak obalit uzené maso?316.11.2019980
Udírna415.11.20191265
Lovecký a Turistický salám339.11.2019121932
Domácí klobásy734.11.2019289483
Prvni moje uzeni2531.10.201927362
Tvrdá kůže na bůčku516.10.20194306
Praglanda do masa nebo ne?3616.10.2019134183
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování1414.9.20198278
Naložené maso jde cítit po sádle, vyhodit?68.9.20191920
Dehtování4625.8.201939066
Udírna dehtuje2625.8.201942123
Kyselost po uzení1126.7.201929548
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201921732
Generátor kouře3918.3.2019113030
Jake drevo2515.3.201929079
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20197919
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019111194
Uzení Zadní Hovězí74.2.20199726
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20194930
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201853045
Udírny Thermowind722.11.20188287
Dmácí uzený sýr4622.8.2018271251
A až Z o uzení2053.8.2018568500
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018353954
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201839866
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201876286
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018181830
Špek1228.3.201857867
Plnička klobás143.2.201818652
Plnění klobás mlýnkem1011.1.201812011
Odkůrování polínek na uzení56.1.20186819
První klobásky5119.12.2017109330
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201750899
Průměr komínu k udírně22.8.20179015
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů