Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Plnička klobás

Nejnovější příspěvky v tomto vláknu:
Myslím, že zde na fóru je hodně lidí, kteří ..., vyslouzil, 24.8.2017
Samozrejme ze je tam zpetny tlak. Ale siliko..., host, 24.8.2017
Dohánět k dokonalosti - pomyslné- se dá všec..., host, 24.8.2017
Tlak vytvari protitlak. Cim vetsi je odpor (..., host, 24.8.2017
On to pán přehání a myslí si že objevil Amer..., host, 23.8.2017
Stránky: 1, 2 | Zobrazit celou diskuzi   

Plnička klobás


host - xxx.xxx.219.139 (?)
19.8.2017 14:36, počet návštěv: 12668
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den,

zvažuji koupi plničky střívek. Vím že jich je celá řada a nějaké jsem i používal, ale vždy si půjčuji.

Nyní přemýšlím o vlastní a narazil jsem na toto.

Nemáte s ní někdo zkušenosti?

Díky

Honza

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Plnička klobás


vyslouzil (555) - xxx.xxx.236.1 (?)
20.8.2017 8:07
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Pořídil jsem si novou plničku, je jich na trhu spousta. Není to přesně tato, ale v principu jsou si všechny podobné. Všechny mají jednu výhodu a jednu nevýhodu. Plnění je podstatně rychlejší než nástavcem na mlýnek a zvládne to jedna osoba (u mlýnku musejí být dvě). Nevýhodou je, že se jedná o jednoúčelový nástroj, který zbytek roku někde překáží. 

Připojit reakci
      

Plnička klobás


host - xxx.xxx.111.8 (?)
20.8.2017 9:58
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Mám plničku klobás (Rossler-model EB-3192) cca 1.5 roku a jsem s ní velice spokojen.Práce je mnohem rychlejší než s mlýnkem na maso.U mé plničky se točí klikou a Vy budete muset tlačit na páku, s tím zkušenost nemám.rpstylle@seznam.cz

Připojit reakci
         

Plnička klobás


host - xxx.xxx.250.122 (?)
20.8.2017 11:08
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Presne. S klikou je krasna, cista a pohodlna prace. Presne tak jsem se tu nedavno ptal, a koupil klikovy. Jenze lonskemu jeziskovi uniklo ze uz jednu mam a tak mam uz dve. Jednu pouzivam a druhou fungl novou v krabici. Jestli jste z okoli vychodniho okraje Prahy, tak se urco dohodneme, a penezich nejak nevisim, kazdou slusnou nabidku akceptuju.

S panem rp style se plne ztotoznuju. Maso melte na co nejvetsi kusy, muj rucni mlynek ma sajbu se 4 otvory prumer 18 mm a na fas se vybodnete, stejne se pri mleti masa udela. Klobasky jsou famozni. Plneni mlynkem je zverstvo, protoze se maso zase rozemila na kousky.

Připojit reakci
            

Plnička klobás


vyslouzil (555) - xxx.xxx.236.1 (?)
20.8.2017 12:33
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Plneni mlynkem je zverstvo, protoze se maso zase rozemila na kousky.

Taková hrůza to zas není, o zvěrstvu se mluvit nedá. Než jsem si koupil plničku na kliku, plnil jsem ručním masomlýnkem s průměrem 11 cm. Samozřejmě bez šajby. Struktura klobás byla prakticky stejná

Připojit reakci
               

Plnička klobás


host - xxx.xxx.250.122 (?)
20.8.2017 15:18
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Ve sneku se maso smeka a rozemila. Staci to jednou, nemusi se to delat dvakrat. At si kazdy dela co chce, ja uz bych to mlynkem neplnil.

PS pro mne je treba zverstvo jezdit s autem na kartacovou myci linku a pritom tam vidim stat fronty... Proste kazdy ma svuj standard nastaveny jinak.

Připojit reakci
                  

Plnička klobás


vyslouzil (555) - xxx.xxx.236.1 (?)
20.8.2017 18:08
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To máte pravdu. Každý má svůj standard nastavený jinak. Pro mě jsou klobása i auto předměty denní potřeby - potrava a dopravní prostředek. Za zvěrstvo považuju opustit těhotnou ženu nebo odložit rodiče do LDNky.

Připojit reakci
                     

Plnička klobás


host - xxx.xxx.250.122 (?)
20.8.2017 18:41
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Az nebudu zvladat, tak pokud to zvladnu,  tak se sam odlozim do LDN. Klobaska i auto je radost, a tak ani jedno neodflaknu. Babicka ma letos 8 let a furt vypada lepsi nez nejake mladice s botoxem (voskem). Jedna, druha i treti...

Připojit reakci
               

Plnička klobás


host - xxx.xxx.9.135 (?)
20.8.2017 18:56
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

On pán bude asi hifista přes klobásy. Pro mladší ročníky: O hifi nadšencích se říkávalo, že je nezajímá ta muzika na desce, ale že poslouchají to praskání.

Připojit reakci
                  

Plnička klobás


host - xxx.xxx.84.190 (?)
23.8.2017 7:41
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

On to pán přehání a myslí si že objevil Ameriku.Jestli mám v receptu šajbu s otvory 6-8mm tak je zvěrstvo používat šajbu s otvory 18mm a naopak..Plnění mlýnkem bez nože zas taková tragedie není. Ona 80let stará 20tka(mlýnek)nebude tak těsná a ostrá, aby mlela bez nože.Důležité je to dobře zamíchat okořenit a vyudit.A za poslední, co je komu dotoho, kam jezdí umývat auto.Tak snad jsou taky myčky, kde nemají špinavou vodu a špatné kartáče.

Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky) >> | 1, 2 | Zobrazit celou diskuzi   
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Jake drevo2123.2.201918606
Šunka bez rychlosolí 3315.2.201996374
Generátor kouře3610.2.201981235
Uzení Zadní Hovězí74.2.20192746
Udírna dehtuje2131.1.201926452
Uzení masa4620.1.2019140095
Uzení domácích klobás15115.1.2019462992
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20191569
Tvrdá kůže na bůčku327.12.20181042
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201833587
Dehtování428.12.201819248
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování96.12.20182377
Udírny Thermowind722.11.20183564
Nakládání a vakuování masa na uzení4320.11.201896566
Domácí klobásy6919.10.2018259600
Dmácí uzený sýr4622.8.2018244240
A až Z o uzení2053.8.2018492439
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018315462
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201830139
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201863633
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018154493
Lovecký a Turistický salám329.5.2018107621
Uzeni bucek6028.3.201866844
Špek1228.3.201848057
Plnička klobás143.2.201812669
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20187390
Odkůrování polínek na uzení56.1.20184325
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017116932
První klobásky5119.12.201791994
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201742051
Průměr komínu k udírně22.8.20176472
Zateplení udírny816.7.20177734
Udene kuriatko47.6.20175309
Uzený kapr3129.5.2017125878
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201730030
Prvni moje uzeni2111.3.201717370
Drobící se se uzené maso47.3.20174655
Uzení masa studeným kouřem25.3.201711195
Ubytek vahy po vyuzeni klobas1119.2.201712681
Fuet164.1.201745099
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů