Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Plnička klobás

Plnička klobás


host - xxx.xxx.250.122 (?)
20.8.2017 15:18

Ve sneku se maso smeka a rozemila. Staci to jednou, nemusi se to delat dvakrat. At si kazdy dela co chce, ja uz bych to mlynkem neplnil.

PS pro mne je treba zverstvo jezdit s autem na kartacovou myci linku a pritom tam vidim stat fronty... Proste kazdy ma svuj standard nastaveny jinak.

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
Nejnovější příspěvky v tomto vláknu:
Myslím, že zde na fóru je hodně lidí, kteří ..., vyslouzil, 24.8.2017
Samozrejme ze je tam zpetny tlak. Ale siliko..., host, 24.8.2017
Dohánět k dokonalosti - pomyslné- se dá všec..., host, 24.8.2017
Tlak vytvari protitlak. Cim vetsi je odpor (..., host, 24.8.2017
On to pán přehání a myslí si že objevil Amer..., host, 23.8.2017
Stránky: 1, 2   

Plnička klobás


host - xxx.xxx.219.139 (?)
19.8.2017 14:36, počet návštěv: 16723
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den,

zvažuji koupi plničky střívek. Vím že jich je celá řada a nějaké jsem i používal, ale vždy si půjčuji.

Nyní přemýšlím o vlastní a narazil jsem na toto.

Nemáte s ní někdo zkušenosti?

Díky

Honza

Připojit reakci   
   

Plnička klobás


vyslouzil (569) - xxx.xxx.236.1 (?)
20.8.2017 8:07
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Pořídil jsem si novou plničku, je jich na trhu spousta. Není to přesně tato, ale v principu jsou si všechny podobné. Všechny mají jednu výhodu a jednu nevýhodu. Plnění je podstatně rychlejší než nástavcem na mlýnek a zvládne to jedna osoba (u mlýnku musejí být dvě). Nevýhodou je, že se jedná o jednoúčelový nástroj, který zbytek roku někde překáží. 

Připojit reakci
      

Plnička klobás


host - xxx.xxx.111.8 (?)
20.8.2017 9:58
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Mám plničku klobás (Rossler-model EB-3192) cca 1.5 roku a jsem s ní velice spokojen.Práce je mnohem rychlejší než s mlýnkem na maso.U mé plničky se točí klikou a Vy budete muset tlačit na páku, s tím zkušenost nemám.rpstylle@seznam.cz

Připojit reakci
         

Plnička klobás


host - xxx.xxx.250.122 (?)
20.8.2017 11:08
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Presne. S klikou je krasna, cista a pohodlna prace. Presne tak jsem se tu nedavno ptal, a koupil klikovy. Jenze lonskemu jeziskovi uniklo ze uz jednu mam a tak mam uz dve. Jednu pouzivam a druhou fungl novou v krabici. Jestli jste z okoli vychodniho okraje Prahy, tak se urco dohodneme, a penezich nejak nevisim, kazdou slusnou nabidku akceptuju.

S panem rp style se plne ztotoznuju. Maso melte na co nejvetsi kusy, muj rucni mlynek ma sajbu se 4 otvory prumer 18 mm a na fas se vybodnete, stejne se pri mleti masa udela. Klobasky jsou famozni. Plneni mlynkem je zverstvo, protoze se maso zase rozemila na kousky.

Připojit reakci
            

Plnička klobás


vyslouzil (569) - xxx.xxx.236.1 (?)
20.8.2017 12:33
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Plneni mlynkem je zverstvo, protoze se maso zase rozemila na kousky.

Taková hrůza to zas není, o zvěrstvu se mluvit nedá. Než jsem si koupil plničku na kliku, plnil jsem ručním masomlýnkem s průměrem 11 cm. Samozřejmě bez šajby. Struktura klobás byla prakticky stejná

Připojit reakci
               

Plnička klobás


host - xxx.xxx.250.122 (?)
20.8.2017 15:18
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Ve sneku se maso smeka a rozemila. Staci to jednou, nemusi se to delat dvakrat. At si kazdy dela co chce, ja uz bych to mlynkem neplnil.

PS pro mne je treba zverstvo jezdit s autem na kartacovou myci linku a pritom tam vidim stat fronty... Proste kazdy ma svuj standard nastaveny jinak.

Připojit reakci
                  

Plnička klobás


vyslouzil (569) - xxx.xxx.236.1 (?)
20.8.2017 18:08
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To máte pravdu. Každý má svůj standard nastavený jinak. Pro mě jsou klobása i auto předměty denní potřeby - potrava a dopravní prostředek. Za zvěrstvo považuju opustit těhotnou ženu nebo odložit rodiče do LDNky.

Připojit reakci
                     

Plnička klobás


host - xxx.xxx.250.122 (?)
20.8.2017 18:41
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Az nebudu zvladat, tak pokud to zvladnu,  tak se sam odlozim do LDN. Klobaska i auto je radost, a tak ani jedno neodflaknu. Babicka ma letos 8 let a furt vypada lepsi nez nejake mladice s botoxem (voskem). Jedna, druha i treti...

Připojit reakci
               

Plnička klobás


host - xxx.xxx.9.135 (?)
20.8.2017 18:56
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

On pán bude asi hifista přes klobásy. Pro mladší ročníky: O hifi nadšencích se říkávalo, že je nezajímá ta muzika na desce, ale že poslouchají to praskání.

Připojit reakci
                  

Plnička klobás


host - xxx.xxx.84.190 (?)
23.8.2017 7:41
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

On to pán přehání a myslí si že objevil Ameriku.Jestli mám v receptu šajbu s otvory 6-8mm tak je zvěrstvo používat šajbu s otvory 18mm a naopak..Plnění mlýnkem bez nože zas taková tragedie není. Ona 80let stará 20tka(mlýnek)nebude tak těsná a ostrá, aby mlela bez nože.Důležité je to dobře zamíchat okořenit a vyudit.A za poslední, co je komu dotoho, kam jezdí umývat auto.Tak snad jsou taky myčky, kde nemají špinavou vodu a špatné kartáče.

Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky) >> | 1, 2   
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Kaiserova elektrická udírna1822.9.20194258
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování1414.9.20196054
Naložené maso jde cítit po sádle, vyhodit?68.9.2019869
Dehtování4625.8.201932591
Udírna dehtuje2625.8.201936725
Uzení masa5011.8.2019157559
Elektrická udírna z Mountfield94.8.20194619
Tvrdá kůže na bůčku230.7.20192630
Uzení domácích klobás15928.7.2019507183
Kyselost po uzení1126.7.201927122
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201919536
Generátor kouře3918.3.2019104026
Jake drevo2515.3.201926321
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20195971
Prvni moje uzeni2315.3.201923991
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019107098
Uzení Zadní Hovězí74.2.20197291
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20193871
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201847090
Udírny Thermowind722.11.20187163
Nakládání a vakuování masa na uzení4320.11.2018110527
Domácí klobásy6919.10.2018278528
Dmácí uzený sýr4622.8.2018262623
A až Z o uzení2053.8.2018543257
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018342766
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201836265
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201872187
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018170624
Lovecký a Turistický salám329.5.2018116616
Uzeni bucek6028.3.201881270
Špek1228.3.201854581
Plnička klobás143.2.201816724
Plnění klobás mlýnkem1011.1.201810350
Odkůrování polínek na uzení56.1.20186008
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017127672
První klobásky5119.12.2017103650
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201747866
Průměr komínu k udírně22.8.20178169
Zateplení udírny816.7.201710160
Udene kuriatko47.6.20176704
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů