Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.

Uzení > Lovecký a Turistický salám

Lovecký a Turistický salám


Ozzák (8) - xxx.xxx.212.246 (?)
9.11.2019 4:07

Tenhle recept mne dost zaujal a rozhodl jsem se ho vyzkoušet. Dneska jde do udírny.

Obrázky:

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   << Předchozí příspěvky | 1, 2, 3, 4   
                           

Lovecký a Turistický salám


Ozzák (8) - xxx.xxx.212.246 (?)
9.11.2019 4:07, počet návštěv: 5878
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Tenhle recept mne dost zaujal a rozhodl jsem se ho vyzkoušet. Dneska jde do udírny.

Obrázky:

Připojit reakci   
                  

Lovecký a Turistický salám


host - xxx.xxx.29.34 (?)
26.6.2012 7:32
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

zdravim nemohl by ste vložit nejake recepty na salamy vysocina lovecky turista atd? dik

Připojit reakci
            

Lovecký a Turistický salám


deerslayer (1) - xxx.xxx.84.120 (?)
21.1.2012 23:12
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Panstvo... toto je zahrada.cz... tj. skôr o grilovanej cukete než o saláme... takže jednak ste si zmýlili web... a jednak slintám až na zem, ked to vidím cheekyyesyesyes

Připojit reakci
               

Lovecký a Turistický salám


Ozzák (8) - xxx.xxx.209.242 (?)
15.1.2020 15:14
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dnes jsem vstával ve 2 ráno a udím další várku vysočiny. Tentokrát jsem zvolil trochu jiný recept a jinou technologii, takže si s tím hraju už od čtvrtka a za 2 hodiny by mohlo být hotovo. Venku fučí ledový vítr a generátor kouře má dvojnásobnou spotřebu, ale stojí to za to.

Obrázky:


Připojit reakci
1, 2, 3, 4   
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Generátor kouře4222.1.2020119362
Kaiserova elektrická udírna3517.1.202014673
Lovecký a Turistický salám3415.1.2020124930
Uzení špeku915.1.2020930
Elektrická udírna z Mountfield2812.1.202014136
Uzení masa808.1.2020179059
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny255.1.202054367
Kolik soli na lák na uzené?5230.12.2019187869
Rychlosoli v mase - pro a proti624.12.201939423
Jak obalit uzené maso?422.12.20191628
Uzeni bucek633.12.201996408
Nakládání a vakuování masa na uzení4525.11.2019128006
Uzení domácích klobás16023.11.2019542284
Udírna415.11.20191828
Domácí klobásy734.11.2019294512
Prvni moje uzeni2531.10.201928867
Tvrdá kůže na bůčku516.10.20194802
Praglanda do masa nebo ne?3616.10.2019137341
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování1414.9.20199357
Naložené maso jde cítit po sádle, vyhodit?68.9.20192343
Dehtování4625.8.201942751
Udírna dehtuje2625.8.201944989
Kyselost po uzení1126.7.201931080
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201923141
Jake drevo2515.3.201930581
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20198891
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019113612
Uzení Zadní Hovězí74.2.201911078
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20195461
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201856154
Udírny Thermowind722.11.20188992
Dmácí uzený sýr4622.8.2018276630
A až Z o uzení2053.8.2018579302
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018360256
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201842230
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201878931
Špek1228.3.201859593
Plnička klobás143.2.201819705
Plnění klobás mlýnkem1011.1.201812862
Odkůrování polínek na uzení56.1.20187410
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů