Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Kaiserova elektrická udírna

Kaiserova elektrická udírna


radek.liberec (14) - xxx.xxx.26.200 (?)
28.8.2019 12:14

Nemuzes srovnávat bramory s hruškami já mluvím o plnohodnotné automatické udírně a ne o krabici kam musíš sypat pilyny na spiralu

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   << Předchozí příspěvky | 1, 2   
                           

Kaiserova elektrická udírna


Optus (10) - xxx.xxx.63.130 (?)
13.8.2019 21:24, počet návštěv: 4690
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To 70.189: hygiena a kultura uzení je úplně mimo můj svět, ale i tak bych se do tvého masa s radostí zahryznul.

Připojit reakci   
   

Kaiserova elektrická udírna


radek.liberec (14) - xxx.xxx.26.200 (?)
25.8.2019 12:01
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

No ja mohu doporučit plně automatickou udírnu Borniak a koupit přímo s polska tam stojí pár korun :)

Připojit reakci
      

Kaiserova elektrická udírna


vyslouzil (569) - xxx.xxx.236.1 (?)
25.8.2019 17:05
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Co si představujete pod částkou "pár korun"?

Připojit reakci
      

Kaiserova elektrická udírna


Optus (10) - xxx.xxx.63.130 (?)
25.8.2019 22:03
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To radek.liberec: dám ti dvakrát pár korun, když mi ji přivezeš.

Třeba UWDS 70 je v Polsku za 16 000 Kč, u nás za 24 000 Kč. BBDS 70 za 18 000 Kč, v Česku za 26 000 Kč. Pořád nevidím těch pár korun.

Připojit reakci
         

Kaiserova elektrická udírna


radek.liberec (14) - xxx.xxx.26.200 (?)
28.8.2019 12:14
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Nemuzes srovnávat bramory s hruškami já mluvím o plnohodnotné automatické udírně a ne o krabici kam musíš sypat pilyny na spiralu

Připojit reakci
         

Kaiserova elektrická udírna


radek.liberec (14) - xxx.xxx.26.200 (?)
28.8.2019 12:24
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

a jen tak mimochodme ta 70 litorva stoji 1500.- zlotych coz je cca 9000,- kč

Připojit reakci
            

Kaiserova elektrická udírna


Optus (10) - xxx.xxx.63.130 (?)
29.8.2019 0:15
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To radek.liberec: no 9000 Kč pořád není pár korun, ale za ty penize bych ji bral všemi deseti. Jenže! Buď se blbě dívám anebo blbě hledám, ale žádný polský web s takovou cenou jsem nenašel..... 

Připojit reakci
               

Kaiserova elektrická udírna


host - xxx.xxx.168.62 (?)
22.9.2019 12:43
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

mám kaisrovu izolovanou 150...a maximální spokojenost, jednou za půl hodiny lehce postříknout piliny rozhodně nebolí a není problém.Po dehtu ani památka, vše do zlatova uzené...

Připojit reakci
                  

Kaiserova elektrická udírna


Optus (10) - xxx.xxx.63.130 (?)
30.9.2019 23:14
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To 168.62: jak je to s termostatem? Už už jsem ji chtěl koupit, ale zarazila mě regulace teploty v udírně. Sousedka si koupila neizolovanou, ale teplota skáče + - 20°C. Jede na 60°C, ale najednou je tam cca 40, poté 80°C.
Dnes jsem napsal do firmy, a paní Chalupová mi odpověděla, že termostat u izolované udírny je na spirále a drží teplotu + -10°C. Externí termostaty neprodávají. Takže pro mne momentálně nevhodné....  Musím zapátrat po vhodné a levné regulaci, má představa by byla + - 3°C.

Připojit reakci
1, 2   
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Kaiserova elektrická udírna1930.9.20195858
Nakládání a vakuování masa na uzení4424.9.2019113197
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování1414.9.20196693
Naložené maso jde cítit po sádle, vyhodit?68.9.20191109
Dehtování4625.8.201934231
Udírna dehtuje2625.8.201937908
Uzení masa5011.8.2019160025
Elektrická udírna z Mountfield94.8.20195075
Tvrdá kůže na bůčku230.7.20192793
Uzení domácích klobás15928.7.2019512491
Kyselost po uzení1126.7.201927646
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201920001
Generátor kouře3918.3.2019105917
Jake drevo2515.3.201926993
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20196403
Prvni moje uzeni2315.3.201924659
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019108037
Uzení Zadní Hovězí74.2.20197745
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20194083
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201848678
Udírny Thermowind722.11.20187420
Domácí klobásy6919.10.2018281193
Dmácí uzený sýr4622.8.2018264717
A až Z o uzení2053.8.2018549076
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018345696
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201836944
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201873256
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018172512
Lovecký a Turistický salám329.5.2018117569
Uzeni bucek6028.3.201883276
Špek1228.3.201855216
Plnička klobás143.2.201817194
Plnění klobás mlýnkem1011.1.201810718
Odkůrování polínek na uzení56.1.20186185
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017128952
První klobásky5119.12.2017105132
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201748501
Průměr komínu k udírně22.8.20178356
Zateplení udírny816.7.201710511
Udene kuriatko47.6.20176826
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů