Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Kaiserova elektrická udírna

Kaiserova elektrická udírna


host - xxx.xxx.70.189 (?)
12.8.2019 6:50

Takto som údil ja a nemalo to chybu.Údenie z marhulovým drevom.Dva plecy na pánte na sebe a spirála.

Foto

Obrázky:
Údenie
Údenie
Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
Nejnovější příspěvky v tomto vláknu:
To 70.189: hygiena a kultura uzení je úplně ..., Optus, 13.8.2019
Takto som údil ja a nemalo to chybu.Údenie z... , host, 12.8.2019
Čtu všechno, trubičky patří k elektrické udirne z ..., host, 7.8.2019
to mi nevadí, jdu pro pivo, pokropím, jdu si..., host, 7.8.2019
To 84.190: proč zvláštní parta uzenářů? Na t..., Optus, 7.8.2019

Kaiserova elektrická udírna


Optus (5) - xxx.xxx.63.130 (?)
4.8.2019 0:31, počet návštěv: 1644
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Vím, že se zde probírá "Elektrická udírna z Mountfield", ale já bych rád koupil udírnu KAISER z Budína, konkrétně izolovanou 80 v nerezu. Máte někdo zkušenost s touto či podobnou udírnou?

Připojit reakci   
   

Kaiserova elektrická udírna


bocin (4) - xxx.xxx.195.133 (?)
4.8.2019 20:38
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Zdravím.

Také jsem o ní uvažoval, dobrá cena a masivní provedení. Ale zarazil mne postup uzení, hlavně časté kropení pilin vodou. To u mne rozhodle, že ne.   B.

Připojit reakci
      

Kaiserova elektrická udírna


Optus (5) - xxx.xxx.63.130 (?)
6.8.2019 12:37
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To bocin: to mi nevadí, jdu pro pivo, pokropím, jdu si odlét kalíšek, pokropím, jdu se podívat na micáky, pokropím..... 

Připojit reakci
         

Kaiserova elektrická udírna


host - xxx.xxx.92.38 (?)
6.8.2019 17:07
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To kropení mi taky trochu vadí. Když používám Dymbox, jsou v něm vždy suché piliny.  Když bych pikládal mokré piliny do kamen, komín bude brzy zasviněný dehtem. Jak se bude tvářit maso, nevím.

Připojit reakci
            

Kaiserova elektrická udírna


Optus (5) - xxx.xxx.63.130 (?)
6.8.2019 17:58
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To 92.38: jenže piliny v "dymbox" hoří od sebe, piliny v elektrické (pokud použiji el. spirálu) hoří od té horké spirály. Proto se musí kropit, nebo být vlhké, aby ihned celý kastlík neblafl plamenem.

Připojit reakci
               

Kaiserova elektrická udírna


host - xxx.xxx.84.190 (?)
7.8.2019 6:50
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Koukám, že sem nastoupila zvláštní parta uzenařů. Takže vlastně spirála způsobí celoplošné vzniceni a vy potom hasite kropenim?Jinak to nefunguje?Co ty trubičky na rozvod dýmu, ty se při studenem uzeni neucpavaji dehtem.?Vsechno má své a proto třeba vznikání dehtu indikuje správnou teplotu, která má při uzeni být.Co když při vysoké vznikají nežádoucí závadné spaliny, které nechceme v mase mít?
Připojit reakci
                  

Kaiserova elektrická udírna


Optus (5) - xxx.xxx.63.130 (?)
7.8.2019 8:34
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To 84.190: proč zvláštní parta uzenářů? Na tvé otazky bych taky rád znal odpovědi, proto jsem založil toto téma. V mém předchozím příspěvku vypadlo slovo ASI "Proto se ASI musí kropit".

Nevím, o jakých trubičkách na rozvod dýmu píšeš.

Připojit reakci
                     

Kaiserova elektrická udírna


host - xxx.xxx.92.38 (?)
7.8.2019 9:53
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

to mi nevadí, jdu pro pivo, pokropím, jdu si odlét kalíšek, pokropím, jdu se podívat na micáky, pokropím...

Mně by to teda vadilo. Jdu pro pivo, pokropím, v tom někdo mi zavolá a než se vykecá, zapomenu na kropení - blaf! a udírna je v plamenech a maso v čudu.

Připojit reakci
                     

Kaiserova elektrická udírna


host - xxx.xxx.84.190 (?)
7.8.2019 12:23
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Čtu všechno, trubičky patří k elektrické udirne z MF. Čtu několik let od pana FO nebo pana rpstylle@ 👍přečti a nebudeš muset psát Asi, zakládat...
Připojit reakci
                        

Kaiserova elektrická udírna


host - xxx.xxx.70.189 (?)
12.8.2019 6:50
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Takto som údil ja a nemalo to chybu.Údenie z marhulovým drevom.Dva plecy na pánte na sebe a spirála.

Foto

Obrázky:
Údenie
Údenie
Připojit reakci
                           

Kaiserova elektrická udírna


Optus (5) - xxx.xxx.63.130 (?)
13.8.2019 21:24
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To 70.189: hygiena a kultura uzení je úplně mimo můj svět, ale i tak bych se do tvého masa s radostí zahryznul.

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Kaiserova elektrická udírna1113.8.20191645
Uzení masa5011.8.2019154620
Elektrická udírna z Mountfield94.8.20193809
Tvrdá kůže na bůčku230.7.20192343
Uzení domácích klobás15928.7.2019499301
Kyselost po uzení1126.7.201926211
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201918766
Generátor kouře3918.3.2019100944
Dehtování4418.3.201929953
Jake drevo2615.3.201925179
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20195269
Prvni moje uzeni2315.3.201922555
Udírna dehtuje221.3.201934596
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019105332
Uzení Zadní Hovězí74.2.20196537
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20193462
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201844609
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování96.12.20184522
Udírny Thermowind722.11.20186769
Nakládání a vakuování masa na uzení4320.11.2018107855
Domácí klobásy6919.10.2018275136
Dmácí uzený sýr4622.8.2018259636
A až Z o uzení2053.8.2018534539
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018337951
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201835220
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201870526
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018167954
Lovecký a Turistický salám329.5.2018115067
Uzeni bucek6028.3.201878416
Špek1228.3.201853464
Plnička klobás143.2.201815963
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20189839
Odkůrování polínek na uzení56.1.20185717
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017125323
První klobásky5119.12.2017101321
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201746781
Průměr komínu k udírně22.8.20177892
Zateplení udírny816.7.20179730
Udene kuriatko47.6.20176442
Uzený kapr3129.5.2017133619
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů