Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Jak obalit uzené maso?

Jak obalit uzené maso?


Kudlin (1) - xxx.xxx.127.160 (?)
6.11.2019 20:10, počet návštěv: 878
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)
Dobrý večer. Tradičně kolem Vánoc udim bůčky a kotlety. Ví někdo jakým způsobem po vytažení z udírny obalit např. kotletu v paprice, zeleném pepři tak, aby to drželo? Zkoušel jsem hledat na Google i tady, ale nic. Nějaké potravinářské lepidlo, nebo lepidlo získat vyvařenim kotek a kolen? Děkuji za nápady. Honza
Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Jak obalit uzené maso?


host - xxx.xxx.183.58 (?)
7.11.2019 9:59
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Přeji pěkný den.

K obalení uzeného masa, ale i sýru můžeze použít potravinářskou metylcelulózu. Jde o zdravotně naprosto neškodné Éčko.

E 461 Methylcelulóza

Připojit reakci
      

Jak obalit uzené maso?


host - xxx.xxx.56.222 (?)
16.11.2019 16:52
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den

pro bůček se obvykle paprika nebo peř rozmíchá ve vajíčku a natírá už v průběhu uzení. Takž to bude fungovat i na jiné maso a dá se to i dosušit v troubě nejen v udíně. Na co hledat "neškodná" éčka.

VP

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Elektrická udírna z Mountfield215.12.20198783
Uzeni bucek633.12.201988817
Kaiserova elektrická udírna2628.11.20199394
Nakládání a vakuování masa na uzení4525.11.2019121163
Uzení masa5724.11.2019167300
Uzení domácích klobás16023.11.2019526743
Jak obalit uzené maso?316.11.2019879
Udírna415.11.20191149
Lovecký a Turistický salám339.11.2019121224
Domácí klobásy734.11.2019288081
Prvni moje uzeni2531.10.201927001
Tvrdá kůže na bůčku516.10.20194203
Praglanda do masa nebo ne?3616.10.2019133367
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování1414.9.20198061
Naložené maso jde cítit po sádle, vyhodit?68.9.20191805
Dehtování4625.8.201938370
Udírna dehtuje2625.8.201941527
Kyselost po uzení1126.7.201929243
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201921484
Generátor kouře3918.3.2019112076
Jake drevo2515.3.201928727
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20197659
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019110653
Uzení Zadní Hovězí74.2.20199458
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20194811
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201852297
Udírny Thermowind722.11.20188159
Dmácí uzený sýr4622.8.2018270001
A až Z o uzení2053.8.2018565540
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018352397
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201839347
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201875674
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018180143
Špek1228.3.201857402
Plnička klobás143.2.201818443
Plnění klobás mlýnkem1011.1.201811754
Odkůrování polínek na uzení56.1.20186722
První klobásky5119.12.2017108659
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201750483
Průměr komínu k udírně22.8.20178943
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů