Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Jak obalit uzené maso?

Jak obalit uzené maso?


host - xxx.xxx.56.222 (?)
16.11.2019 16:52

Dobrý den

pro bůček se obvykle paprika nebo peř rozmíchá ve vajíčku a natírá už v průběhu uzení. Takž to bude fungovat i na jiné maso a dá se to i dosušit v troubě nejen v udíně. Na co hledat "neškodná" éčka.

VP

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily

Jak obalit uzené maso?


Kudlin (1) - xxx.xxx.127.160 (?)
6.11.2019 20:10, počet návštěv: 879
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)
Dobrý večer. Tradičně kolem Vánoc udim bůčky a kotlety. Ví někdo jakým způsobem po vytažení z udírny obalit např. kotletu v paprice, zeleném pepři tak, aby to drželo? Zkoušel jsem hledat na Google i tady, ale nic. Nějaké potravinářské lepidlo, nebo lepidlo získat vyvařenim kotek a kolen? Děkuji za nápady. Honza
Připojit reakci   
   

Jak obalit uzené maso?


host - xxx.xxx.183.58 (?)
7.11.2019 9:59
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Přeji pěkný den.

K obalení uzeného masa, ale i sýru můžeze použít potravinářskou metylcelulózu. Jde o zdravotně naprosto neškodné Éčko.

E 461 Methylcelulóza

Připojit reakci
      

Jak obalit uzené maso?


host - xxx.xxx.56.222 (?)
16.11.2019 16:52
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den

pro bůček se obvykle paprika nebo peř rozmíchá ve vajíčku a natírá už v průběhu uzení. Takž to bude fungovat i na jiné maso a dá se to i dosušit v troubě nejen v udíně. Na co hledat "neškodná" éčka.

VP

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Elektrická udírna z Mountfield215.12.20198787
Uzeni bucek633.12.201988818
Kaiserova elektrická udírna2628.11.20199396
Nakládání a vakuování masa na uzení4525.11.2019121164
Uzení masa5724.11.2019167306
Uzení domácích klobás16023.11.2019526749
Jak obalit uzené maso?316.11.2019880
Udírna415.11.20191149
Lovecký a Turistický salám339.11.2019121224
Domácí klobásy734.11.2019288084
Prvni moje uzeni2531.10.201927002
Tvrdá kůže na bůčku516.10.20194203
Praglanda do masa nebo ne?3616.10.2019133369
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování1414.9.20198061
Naložené maso jde cítit po sádle, vyhodit?68.9.20191805
Dehtování4625.8.201938371
Udírna dehtuje2625.8.201941527
Kyselost po uzení1126.7.201929244
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201921487
Generátor kouře3918.3.2019112080
Jake drevo2515.3.201928727
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20197660
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019110655
Uzení Zadní Hovězí74.2.20199462
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20194811
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201852299
Udírny Thermowind722.11.20188159
Dmácí uzený sýr4622.8.2018270003
A až Z o uzení2053.8.2018565544
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018352399
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201839347
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201875675
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018180151
Špek1228.3.201857405
Plnička klobás143.2.201818444
Plnění klobás mlýnkem1011.1.201811754
Odkůrování polínek na uzení56.1.20186722
První klobásky5119.12.2017108660
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201750484
Průměr komínu k udírně22.8.20178943
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů