Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Jak obalit uzené maso?

Jak obalit uzené maso?


host - xxx.xxx.183.58 (?)
7.11.2019 9:59

Přeji pěkný den.

K obalení uzeného masa, ale i sýru můžeze použít potravinářskou metylcelulózu. Jde o zdravotně naprosto neškodné Éčko.

E 461 Methylcelulóza

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily

Jak obalit uzené maso?


Kudlin (1) - xxx.xxx.127.160 (?)
6.11.2019 20:10, počet návštěv: 299
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)
Dobrý večer. Tradičně kolem Vánoc udim bůčky a kotlety. Ví někdo jakým způsobem po vytažení z udírny obalit např. kotletu v paprice, zeleném pepři tak, aby to drželo? Zkoušel jsem hledat na Google i tady, ale nic. Nějaké potravinářské lepidlo, nebo lepidlo získat vyvařenim kotek a kolen? Děkuji za nápady. Honza
Připojit reakci   
   

Jak obalit uzené maso?


host - xxx.xxx.183.58 (?)
7.11.2019 9:59
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Přeji pěkný den.

K obalení uzeného masa, ale i sýru můžeze použít potravinářskou metylcelulózu. Jde o zdravotně naprosto neškodné Éčko.

E 461 Methylcelulóza

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Udírna39.11.2019400
Lovecký a Turistický salám339.11.2019119340
Jak obalit uzené maso?27.11.2019300
Domácí klobásy734.11.2019284854
Prvni moje uzeni2531.10.201926079
Elektrická udírna z Mountfield1529.10.20197034
Tvrdá kůže na bůčku516.10.20193788
Praglanda do masa nebo ne?3616.10.2019131266
Kaiserova elektrická udírna1930.9.20197164
Nakládání a vakuování masa na uzení4424.9.2019116831
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování1414.9.20197465
Naložené maso jde cítit po sádle, vyhodit?68.9.20191523
Dehtování4625.8.201936475
Udírna dehtuje2625.8.201939846
Uzení masa5011.8.2019163068
Uzení domácích klobás15928.7.2019519305
Kyselost po uzení1126.7.201928454
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201920772
Generátor kouře3918.3.2019109181
Jake drevo2515.3.201927961
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20197068
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019109527
Uzení Zadní Hovězí74.2.20198616
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20194442
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201850689
Udírny Thermowind722.11.20187787
Dmácí uzený sýr4622.8.2018267414
A až Z o uzení2053.8.2018559365
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018349352
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201838116
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201874506
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018175808
Uzeni bucek6028.3.201885862
Špek1228.3.201856307
Plnička klobás143.2.201817846
Plnění klobás mlýnkem1011.1.201811277
Odkůrování polínek na uzení56.1.20186458
První klobásky5119.12.2017107031
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201749472
Průměr komínu k udírně22.8.20178646
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů