Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.

Uzení > Generátor kouře

   << Předchozí příspěvky | 1, 2, 3, 4, 5...>   
                           

Generátor kouře


host - xxx.xxx.250.122 (?), 12.9.2017 11:08
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Po tehle uslechtilych bakteriich, spis bych jim rikal kultury se nepotento. Vyroba syra je jednodussi, nez se zda. Par tydnu se rozkoukate na zminenem syrarskem Tomsove FB se spoustou obrazku, prectete par navodu a pak vas to tak rozcuka, ze zacnete nakupovat HW. Pak muzete vyrabet nivu, hermelin, parenici a spousty dalsich. Stoji to za to, to mi verte.

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
                           

Generátor kouře


host - xxx.xxx.241.140 (?), 12.9.2017 11:27
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Věřím, snad se k tomu někdy dostanu. smiley

Připojit reakci
                           

Generátor kouře


host - xxx.xxx.84.190 (?), 15.9.2017 7:23
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Pro 250122 Nechápu, proč jste si nezaložil jiné vlákno na kozí sír a řešíte to v generátoru kouře.Samozřejmě jsem se zamyslel nad baktriemi v tepelně neopracovaném výrobku, protože generátor používám.Ale stejné to snad je v udírně, komíně,na půdě a všude tam, kde to maso, klobásy pověsí a udí studeným kouřem.Co sušené maso? Co tatarák? Jinak v tom generátoru mám spirálu a termostat.Můžu to seřídit na jakoukoliv teplotu 25-90st.Taky by mě zajímalo kolik lidí už na ty bakterie za ty stovky let zemřelo.?Jak dělají uherák a jiné zboží tepelně neopracované.

Připojit reakci
                           

Generátor kouře


host - xxx.xxx.2.37 (?), 20.10.2017 12:23
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Bohuzel musim konstatovat ze tady se seredne mylite. Cela pasterizace je proces ktery spise skodi nez ze by byl prinosem. Je samozrejme utechou pro ty kteri se svyma fobiema travi vice casu nez je zdravo. Za prve se pasterizaci neodstranite jen "eventuelni" nezadouci mikroorganismy ale i ty zadouci coz znacne snizuje kvalitu mleka a po UHT pasterizaci ani nemluve, uz to s mlekem nema nic spolecneho. Za druhe jestli jste si vsiml, tak lidsky organismus diky vsem temto "opatrenim" ktere nam maji byt ku prospechu znacne zdegeneroval a nedokaze si vytvaret zadne protilatky a nedokaze ani bojovat pomalu s nemocemi.Samozrejme tyto nesmyslne "opatreni" vedou k uplne zavislosti na lecich a chemickych pripravcich a trosku nam unika ten nejdulezitejai fakt ze my nejsme od prirody oddeleni.Melibychom zit v souladu s prirodou, protoze zakony a procesy ktere funguji v prirode jsou dokonale.Snazime se co nejvice izolovat od prirody a zaroven hledame rok od roku casteji odpovedi na stale pribivajici deprese, nespokojenost a nemoci.Paradox ze? Zijeme ve svete neustale se menicich protikladu coz jiste vite.Nemuzete se branit proti jednomu polu a vyuzivat ten druhy.Pitim tak znehodnoceneho mleka je stejne jako uzivat vitaminy v tabletkach.Je to kratkozrake a nesmyslne a vyhledove vas to jedine poskodi.Piju mleko od souseda ktery ma kravy a smaozrejme nepasterizovane, usetren pred temito fobiemi a za dvacet let pravidelneho piti musim konstatovat, ze leky jsem do pusy nevzal a nemocny jsem nanejvys jednou za tri roky a to po dobu max. trech dnu bez jedinneho leku. Premyslejte o tom.Kdyz se budete ridit vedou ktera nam mimochodem rika kazdy rok neco jineho a casto se jedna o uplne protichudne obevy, budete nestastny a nemocny. Viz afera s celosvetovym zdrazenim masla.Najednou vedci objevili ze konzumaci umele snizenych tuku v potravinach je nejen ze neprospesne ale i nezdrave.Bylo mi to hned jasne kdyz vysel velky bum s nizkotucnymi jogurty a mleky a syry atd, protoze muj kamarad pracoval ve fabrice kde vyrabeli vsechny syry a mlecne vyrobky.Kdyz popisoval co je vlastne nizkotucny syr, chtelo se mi zvracet.Od Te doby vim ze bych nic nizkotucneho nepozrel dobrovolne.Obecne se muzete ridit jednim jednoduchym pravidlem.Cim vice upravena potravina, cim vetsim osetrenim nebo vyrobnim procesem musi potravina projit tim vice je logicky neprirozena a tim vice pro telo toxicka.Dopad na vase telo se nemusi objevovat hned.Dokut je telo mlade, poradi si skoro se vsim po nejakou dobu ale potom prijde dan.Dekuji StiborJ.
Připojit reakci
                           

Generátor kouře


vyslouzil (588) - xxx.xxx.236.1 (?), 21.10.2017 9:36
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

A stejne by si nikdo se zdravym rozumem nedovolil mliko nepasterizovat.......nikdo koho znam nedovolil pit cerstve nadojene. Je jina doba, lidi nejsou tak neznali jako driv a kdo to nechape, tak to nechape na vlastni riziko.

Ano je jiná doba. Lidé jedí sterilní potraviny, pijí pasterizovaná mléka a zajídají je laktobacilovými tabletkami z lékárny. Vítězství vědy nad zdravým rozumem!

Připojit reakci
                           

Generátor kouře


host - xxx.xxx.250.122 (?), 21.10.2017 11:16
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Spousta lidi mliko vubec nepije, vetsina lidi se vubec k cerstvemu mliku nedostane, jiny by se ho ani nedotkli. Prestante natahovat vlakno o generatoru koure kravinama s mlikem. My mliko pasterizujeme na 80°C, mame ho od krav a koz z pastvy. Nikdo nepozna, jestli krava nebo koza na louce chytne kliste nakazene encefalitidou27. Pasterizace je urcite lepsi nez stravit zbytek zivota jako mrzak.

Připojit reakci
                        

Generátor kouře


host - xxx.xxx.124.20 (?), 21.1.2020 13:07
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Tak tak, určitě musí být venku nižší teplota, i deálně okolo nuly, aby měla udírna dobrý tah. Kouř musí z udírny hned pryč, určitě nedusit uvnitř, jinak bude výsledek zase na hovno... Pokud budeš chtít udit i za takových venkovních teplot, tak jedině teplotu v udírně zvýšit alespoň o 10 °C

Připojit reakci
            

Generátor kouře


host - xxx.xxx.85.30 (?), 29.12.2017 20:55
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Též letos zkouším dýmogen prvně a už mám za sebou dvojí uzení masa jednou sýry a právě teď udím vepřové klobásy.Výsledky jsou více než uspokojivé a sýry dokonce lepší než předtím a to mám dýmogen vlastní výroby.Myslím že kondenzát se bude tvořit vždy-část z paliva a část ze vháněného vzduchu.Postupně vychytávám mouchy a snad do jara budu spokojený, nejvíc mě trápí množství kouře při chladném uzení je ho až moc.Proto vyměním vzduchovač za o něco slabší a s regulací výkonu, na teplotu mám obyč spirálu ze staré trouby cca 1000W a docela levný termostat na boiler v rozsahu myslím 15-77 stupňů.Protože kromě budoucích specialit udím od 40 do 60 stupňů je dostačující, dobrý výsledek dávají čisté bukové pelety biomac ke konci uzení promíchané se štěpkou z ovocných stromů.

Obrázky:

Připojit reakci
               

Generátor kouře


host - xxx.xxx.85.30 (?), 29.12.2017 20:56
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

další je

Obrázky:

Připojit reakci
               

Generátor kouře


host - xxx.xxx.85.30 (?), 29.12.2017 20:57
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

dále

Obrázky:

Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky) >> | 1, 2, 3, 4, 5...>   
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů