Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Generátor kouře

Generátor kouře


host - xxx.xxx.241.140 (?)
12.9.2017 11:27

Věřím, snad se k tomu někdy dostanu. smiley

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   << Předchozí příspěvky | 1, 2, 3, 4   
                           

Generátor kouře


host - xxx.xxx.250.122 (?)
12.9.2017 11:08, počet návštěv: 91304
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Po tehle uslechtilych bakteriich, spis bych jim rikal kultury se nepotento. Vyroba syra je jednodussi, nez se zda. Par tydnu se rozkoukate na zminenem syrarskem Tomsove FB se spoustou obrazku, prectete par navodu a pak vas to tak rozcuka, ze zacnete nakupovat HW. Pak muzete vyrabet nivu, hermelin, parenici a spousty dalsich. Stoji to za to, to mi verte.

Připojit reakci   
                           

Generátor kouře


host - xxx.xxx.241.140 (?)
12.9.2017 11:27
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Věřím, snad se k tomu někdy dostanu. smiley

Připojit reakci
                           

Generátor kouře


host - xxx.xxx.84.190 (?)
15.9.2017 7:23
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Pro 250122 Nechápu, proč jste si nezaložil jiné vlákno na kozí sír a řešíte to v generátoru kouře.Samozřejmě jsem se zamyslel nad baktriemi v tepelně neopracovaném výrobku, protože generátor používám.Ale stejné to snad je v udírně, komíně,na půdě a všude tam, kde to maso, klobásy pověsí a udí studeným kouřem.Co sušené maso? Co tatarák? Jinak v tom generátoru mám spirálu a termostat.Můžu to seřídit na jakoukoliv teplotu 25-90st.Taky by mě zajímalo kolik lidí už na ty bakterie za ty stovky let zemřelo.?Jak dělají uherák a jiné zboží tepelně neopracované.

Připojit reakci
                           

Generátor kouře


host - xxx.xxx.2.37 (?)
20.10.2017 12:23
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Bohuzel musim konstatovat ze tady se seredne mylite. Cela pasterizace je proces ktery spise skodi nez ze by byl prinosem. Je samozrejme utechou pro ty kteri se svyma fobiema travi vice casu nez je zdravo. Za prve se pasterizaci neodstranite jen "eventuelni" nezadouci mikroorganismy ale i ty zadouci coz znacne snizuje kvalitu mleka a po UHT pasterizaci ani nemluve, uz to s mlekem nema nic spolecneho. Za druhe jestli jste si vsiml, tak lidsky organismus diky vsem temto "opatrenim" ktere nam maji byt ku prospechu znacne zdegeneroval a nedokaze si vytvaret zadne protilatky a nedokaze ani bojovat pomalu s nemocemi.Samozrejme tyto nesmyslne "opatreni" vedou k uplne zavislosti na lecich a chemickych pripravcich a trosku nam unika ten nejdulezitejai fakt ze my nejsme od prirody oddeleni.Melibychom zit v souladu s prirodou, protoze zakony a procesy ktere funguji v prirode jsou dokonale.Snazime se co nejvice izolovat od prirody a zaroven hledame rok od roku casteji odpovedi na stale pribivajici deprese, nespokojenost a nemoci.Paradox ze? Zijeme ve svete neustale se menicich protikladu coz jiste vite.Nemuzete se branit proti jednomu polu a vyuzivat ten druhy.Pitim tak znehodnoceneho mleka je stejne jako uzivat vitaminy v tabletkach.Je to kratkozrake a nesmyslne a vyhledove vas to jedine poskodi.Piju mleko od souseda ktery ma kravy a smaozrejme nepasterizovane, usetren pred temito fobiemi a za dvacet let pravidelneho piti musim konstatovat, ze leky jsem do pusy nevzal a nemocny jsem nanejvys jednou za tri roky a to po dobu max. trech dnu bez jedinneho leku. Premyslejte o tom.Kdyz se budete ridit vedou ktera nam mimochodem rika kazdy rok neco jineho a casto se jedna o uplne protichudne obevy, budete nestastny a nemocny. Viz afera s celosvetovym zdrazenim masla.Najednou vedci objevili ze konzumaci umele snizenych tuku v potravinach je nejen ze neprospesne ale i nezdrave.Bylo mi to hned jasne kdyz vysel velky bum s nizkotucnymi jogurty a mleky a syry atd, protoze muj kamarad pracoval ve fabrice kde vyrabeli vsechny syry a mlecne vyrobky.Kdyz popisoval co je vlastne nizkotucny syr, chtelo se mi zvracet.Od Te doby vim ze bych nic nizkotucneho nepozrel dobrovolne.Obecne se muzete ridit jednim jednoduchym pravidlem.Cim vice upravena potravina, cim vetsim osetrenim nebo vyrobnim procesem musi potravina projit tim vice je logicky neprirozena a tim vice pro telo toxicka.Dopad na vase telo se nemusi objevovat hned.Dokut je telo mlade, poradi si skoro se vsim po nejakou dobu ale potom prijde dan.Dekuji StiborJ.
Připojit reakci
                           

Generátor kouře


vyslouzil (575) - xxx.xxx.236.1 (?)
21.10.2017 9:36
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

A stejne by si nikdo se zdravym rozumem nedovolil mliko nepasterizovat.......nikdo koho znam nedovolil pit cerstve nadojene. Je jina doba, lidi nejsou tak neznali jako driv a kdo to nechape, tak to nechape na vlastni riziko.

Ano je jiná doba. Lidé jedí sterilní potraviny, pijí pasterizovaná mléka a zajídají je laktobacilovými tabletkami z lékárny. Vítězství vědy nad zdravým rozumem!

Připojit reakci
                           

Generátor kouře


host - xxx.xxx.250.122 (?)
21.10.2017 11:16
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Spousta lidi mliko vubec nepije, vetsina lidi se vubec k cerstvemu mliku nedostane, jiny by se ho ani nedotkli. Prestante natahovat vlakno o generatoru koure kravinama s mlikem. My mliko pasterizujeme na 80°C, mame ho od krav a koz z pastvy. Nikdo nepozna, jestli krava nebo koza na louce chytne kliste nakazene encefalitidou27. Pasterizace je urcite lepsi nez stravit zbytek zivota jako mrzak.

Připojit reakci
            

Generátor kouře


host - xxx.xxx.85.30 (?)
29.12.2017 20:55
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Též letos zkouším dýmogen prvně a už mám za sebou dvojí uzení masa jednou sýry a právě teď udím vepřové klobásy.Výsledky jsou více než uspokojivé a sýry dokonce lepší než předtím a to mám dýmogen vlastní výroby.Myslím že kondenzát se bude tvořit vždy-část z paliva a část ze vháněného vzduchu.Postupně vychytávám mouchy a snad do jara budu spokojený, nejvíc mě trápí množství kouře při chladném uzení je ho až moc.Proto vyměním vzduchovač za o něco slabší a s regulací výkonu, na teplotu mám obyč spirálu ze staré trouby cca 1000W a docela levný termostat na boiler v rozsahu myslím 15-77 stupňů.Protože kromě budoucích specialit udím od 40 do 60 stupňů je dostačující, dobrý výsledek dávají čisté bukové pelety biomac ke konci uzení promíchané se štěpkou z ovocných stromů.

Obrázky:

Připojit reakci
               

Generátor kouře


host - xxx.xxx.85.30 (?)
29.12.2017 20:56
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

další je

Obrázky:

Připojit reakci
               

Generátor kouře


host - xxx.xxx.85.30 (?)
29.12.2017 20:57
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

dále

Obrázky:

Připojit reakci
               

Generátor kouře


host - xxx.xxx.85.30 (?)
29.12.2017 20:58
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

a nakonec

Obrázky:

Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky) >> | 1, 2, 3, 4   
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Elektrická udírna z Mountfield215.12.20198916
Uzeni bucek633.12.201989028
Kaiserova elektrická udírna2628.11.20199474
Nakládání a vakuování masa na uzení4525.11.2019121295
Uzení masa5724.11.2019167482
Uzení domácích klobás16023.11.2019527128
Jak obalit uzené maso?316.11.2019894
Udírna415.11.20191169
Lovecký a Turistický salám339.11.2019121295
Domácí klobásy734.11.2019288292
Prvni moje uzeni2531.10.201927051
Tvrdá kůže na bůčku516.10.20194220
Praglanda do masa nebo ne?3616.10.2019133450
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování1414.9.20198099
Naložené maso jde cítit po sádle, vyhodit?68.9.20191833
Dehtování4625.8.201938466
Udírna dehtuje2625.8.201941611
Kyselost po uzení1126.7.201929285
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201921529
Generátor kouře3918.3.2019112179
Jake drevo2515.3.201928768
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20197706
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019110713
Uzení Zadní Hovězí74.2.20199498
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20194835
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201852385
Udírny Thermowind722.11.20188185
Dmácí uzený sýr4622.8.2018270187
A až Z o uzení2053.8.2018565895
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018352635
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201839431
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201875732
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018180350
Špek1228.3.201857475
Plnička klobás143.2.201818480
Plnění klobás mlýnkem1011.1.201811794
Odkůrování polínek na uzení56.1.20186739
První klobásky5119.12.2017108724
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201750535
Průměr komínu k udírně22.8.20178949
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů