Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Elektrická udírna z Mountfield

Elektrická udírna z Mountfield


host - xxx.xxx.130.159 (?)
14.6.2019 21:15
Mám také char-broil z Mounfieldu a stejný problém jsem vyřešil eexterním vyvíječem kouře jednoho maníka z Polska jménem Dymbox za 330 PLN (Zloty) funguje perfektně na jedno naplnění cca5 hodin potom vysypání popela doplnění štěpky a zapálení cca 5 minut. Doručí to na dobírku. Na webu je k tomu i hodně videí a potvrzuji pravdivých. Bydlí v Zamosči. Poznámka, abych neztratil záruku tak jsem kouř z Dymboxu transportoval do uzáku pomocí pěti hadic průměru 9 mm, které jsem prostrčil na jedné dolni straně do uzáku, funguje to skvěle a jěště musím trochu přiškrtit kompresorek. Mrkněte na to a hodně štěsti. Roman
Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily

Elektrická udírna z Mountfield


bocin (2) - xxx.xxx.195.133 (?)
10.6.2019 14:10, počet návštěv: 2307
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den.

Mám půl roku elektrickou udírnu z Mountfieldu (char-broil). Celkově jsem s ní spokojen - rychlouzení horkým kouřem. Pokud ovšem chci udit při teplotě cca 80 st. C, vyvíječ kouře v udírně málo kouří. Zvažuji, že k udírně doplním vyvíječ kouře. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Jak jste to řešili?

Dále bych uvítal, kdyby jste se podělili o recepty, které máte odzkoušeny v této udírně a konstrukčně podobných. Pěkný den. B. 

Připojit reakci   
   

Elektrická udírna z Mountfield


host - xxx.xxx.130.159 (?)
14.6.2019 21:15
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Mám také char-broil z Mounfieldu a stejný problém jsem vyřešil eexterním vyvíječem kouře jednoho maníka z Polska jménem Dymbox za 330 PLN (Zloty) funguje perfektně na jedno naplnění cca5 hodin potom vysypání popela doplnění štěpky a zapálení cca 5 minut. Doručí to na dobírku. Na webu je k tomu i hodně videí a potvrzuji pravdivých. Bydlí v Zamosči. Poznámka, abych neztratil záruku tak jsem kouř z Dymboxu transportoval do uzáku pomocí pěti hadic průměru 9 mm, které jsem prostrčil na jedné dolni straně do uzáku, funguje to skvěle a jěště musím trochu přiškrtit kompresorek. Mrkněte na to a hodně štěsti. Roman
Připojit reakci
      

Elektrická udírna z Mountfield


bocin (2) - xxx.xxx.195.10 (?)
16.6.2019 19:57
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

 Zdravím Romane.

Ten Dymbox o kterém mluvíte, jsem koupil už před měsícem. Chtěl jsem ho použít (spolu s doplňkovou elekrt.  spirálou 2 kW)  na doplnění mojí klasické zděné udírny na občasné uzení studeným kouřem. Stejně by ale nestačil, tak jsem si vyrobil dle návodu z internetu z roury do krbu a pár drobných instalatérských dílů velký generátor dýmu a ten malý z Polska využiji na udírnu charbroil.

Rozvod dýmu pomocí trubiček - super nápad!  Jen bych prosil zaslat foto rozdělení výstupu z dymboxu do trubiček.

Z čeho jsou? Nerez? Měď? Jak rozdělujete kouř? Dymbox máte našroubován na nějaké základně? Nebo jen volně stojí na zemI? 

Pokud sem foto to nedáte, prosím do emailu:  vorr50@seznam.cz

A ještě dotaz: Jak děláte pomocí dymboxu v char broil klasický uzený bok? Užíváte vnitřní termo sondu, anebo bezdrátový teploměr?

Díky za odpovědi. Pěkný večer Bocin

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Uzení domácích klobás15317.7.2019491147
Elektrická udírna z Mountfield316.6.20192308
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201918039
Generátor kouře3918.3.201998217
Dehtování4418.3.201928118
Jake drevo2615.3.201924167
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20194620
Prvni moje uzeni2315.3.201921638
Uzení masa496.3.2019152168
Udírna dehtuje221.3.201933217
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019103877
Uzení Zadní Hovězí74.2.20195940
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20193077
Tvrdá kůže na bůčku327.12.20182021
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201842615
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování96.12.20184052
Udírny Thermowind722.11.20186168
Nakládání a vakuování masa na uzení4320.11.2018105710
Domácí klobásy6919.10.2018272439
Dmácí uzený sýr4622.8.2018256977
A až Z o uzení2053.8.2018526991
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018334606
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201834272
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201869200
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018165552
Lovecký a Turistický salám329.5.2018113705
Uzeni bucek6028.3.201876250
Špek1228.3.201852499
Plnička klobás143.2.201815361
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20189389
Odkůrování polínek na uzení56.1.20185460
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017123838
První klobásky5119.12.201799492
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201745858
Průměr komínu k udírně22.8.20177591
Zateplení udírny816.7.20179345
Udene kuriatko47.6.20176216
Uzený kapr3129.5.2017132034
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201733167
Drobící se se uzené maso47.3.20175365
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů