Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.


Uzení > Dymbox

Dymbox


vyslouzil (542) - xxx.xxx.67.66 (?)
22.11.2016 17:11, počet návštěv: 13003
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Máte někdo zkušenosti s polským vyvíječem kouře? Nebo znáte nějaký lepší? Tedy kromě Bradley Smoker, jehož cena by se ještě dala skousnout, ale náklady na brikety už ne. 

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Dymbox


host - xxx.xxx.45.132 (?)
24.11.2016 20:38
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Nazdar ja ho mam a mimo ceny mu nieje co vytknut. Aj v cechach som videl nieco podobne no drahe postovne. Ani z polska to nebolo najlacnejsie no vyslo to lepsie.Nekupujem original stiepku kvoli poste. Ohoblujem rucnym hoblikom bukovu dosku a pohoda. Raz za cas musim donho pichnut ked sa piliny zavesia. A po takych osmich hod musim z neho vysypat popol. Keby som mal moznost tak ho urobim no riesil som to takto a spokojnost. Inac komunikacia z predajcom super. Myslim original dymbox. Peposlowak.
Připojit reakci
      

Dymbox


host - xxx.xxx.45.132 (?)
24.11.2016 21:00
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Inac este som zabudol pouzivam ho spolu s elektrickou spiralou ktora je opatrena termostatom nakolko udim na 50stupnov. Peposlowak.
Připojit reakci
         

Dymbox


vyslouzil (542) - xxx.xxx.67.66 (?)
25.11.2016 6:42
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Díky za info. To topení je právě problém, s kterým si nevím rady. Udím obvykle v zimě a neumím si představit, jak v teplotách kolem nuly vyhřát udírnu na těch žádaných 20 - 40 stupňů. Vyvíječ studeného kouře to rozhodně nedokáže.

Připojit reakci
            

Dymbox


host - xxx.xxx.234.133 (?)
25.11.2016 9:26
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Nazdar urcite by bolo lepsie postavit poriadnu udiaren ako som mal u nasich no nemam take moznosti tak to riesim takto a n emenil by som.Ja mam drevenu budku 60x60x130 na kolieskach a tato spirala mi to v pohode vyhreje. Teplota kolisa tak +- 3 stupne. Ak precitas po polsky tak prejdi forum wedliny domowe, budowa wedzarni a tam sa docitas toho viac aj s navodmi. Peposlowak.
Obrázky:

Připojit reakci
            

Dymbox


host - xxx.xxx.162.88 (?)
25.11.2016 9:33
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Moje řešení je topné těleso 2000W, digitální termostat, 2xgenerátor kouře.

Připojit reakci
               

Dymbox


host - xxx.xxx.162.88 (?)
25.11.2016 9:38
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Fotka

Obrázky:

Připojit reakci
                  

Dymbox


vyslouzil (542) - xxx.xxx.236.1 (?)
25.11.2016 18:34
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Té spirále bych se rád vyhnul. Koneckonců udírně bych mohl přitopit topeništěm, ale to pak nebude ten čistý kouř jen z generátoru.

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Dehtování3014.10.20187493
Udírny Thermowind414.9.2018706
Uzení domácích klobás15031.8.2018423140
Dmácí uzený sýr4622.8.2018226119
A až Z o uzení2053.8.2018452208
Jake drevo1430.7.201814579
Nakládání a vakuování masa na uzení4323.5.201883332
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018289362
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201823666
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201855860
Uzení masa389.5.2018120561
Generátor kouře349.5.201862641
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018133777
Lovecký a Turistický salám329.5.201898546
Uzeni bucek6028.3.201853572
Špek1228.3.201841813
Problémy s plechovou udírnou 4616.3.201821348
Plnička klobás153.2.20188931
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20184670
Odkůrování polínek na uzení56.1.20182664
Domácí klobásy6531.12.2017241838
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017107620
První klobásky5119.12.201782528
Udírna dehtuje1818.12.201719518
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201737344
Průměr komínu k udírně22.8.20175051
Zateplení udírny816.7.20175499
Udene kuriatko47.6.20174107
Uzený kapr3129.5.2017118778
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201726115
Prvni moje uzeni2111.3.201713548
Drobící se se uzené maso47.3.20173524
Uzení masa studeným kouřem25.3.20178700
Ubytek vahy po vyuzeni klobas1119.2.20179847
Fuet164.1.201740862
Dymbox825.11.201613004
Udírna4818.11.2016115451
Poličky do udírny126.8.20163201
Maso jíž ze začátku černé1524.7.201629381
Jak uchovávat klobásy?3427.6.2016103017
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2018
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů