Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Dymbox

Dymbox


vyslouzil (563) - xxx.xxx.67.66 (?)
22.11.2016 17:11, počet návštěv: 17630
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Máte někdo zkušenosti s polským vyvíječem kouře? Nebo znáte nějaký lepší? Tedy kromě Bradley Smoker, jehož cena by se ještě dala skousnout, ale náklady na brikety už ne. 

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Dymbox


host - xxx.xxx.45.132 (?)
24.11.2016 20:38
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Nazdar ja ho mam a mimo ceny mu nieje co vytknut. Aj v cechach som videl nieco podobne no drahe postovne. Ani z polska to nebolo najlacnejsie no vyslo to lepsie.Nekupujem original stiepku kvoli poste. Ohoblujem rucnym hoblikom bukovu dosku a pohoda. Raz za cas musim donho pichnut ked sa piliny zavesia. A po takych osmich hod musim z neho vysypat popol. Keby som mal moznost tak ho urobim no riesil som to takto a spokojnost. Inac komunikacia z predajcom super. Myslim original dymbox. Peposlowak.
Připojit reakci
      

Dymbox


host - xxx.xxx.45.132 (?)
24.11.2016 21:00
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Inac este som zabudol pouzivam ho spolu s elektrickou spiralou ktora je opatrena termostatom nakolko udim na 50stupnov. Peposlowak.
Připojit reakci
         

Dymbox


vyslouzil (563) - xxx.xxx.67.66 (?)
25.11.2016 6:42
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Díky za info. To topení je právě problém, s kterým si nevím rady. Udím obvykle v zimě a neumím si představit, jak v teplotách kolem nuly vyhřát udírnu na těch žádaných 20 - 40 stupňů. Vyvíječ studeného kouře to rozhodně nedokáže.

Připojit reakci
            

Dymbox


host - xxx.xxx.234.133 (?)
25.11.2016 9:26
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Nazdar urcite by bolo lepsie postavit poriadnu udiaren ako som mal u nasich no nemam take moznosti tak to riesim takto a n emenil by som.Ja mam drevenu budku 60x60x130 na kolieskach a tato spirala mi to v pohode vyhreje. Teplota kolisa tak +- 3 stupne. Ak precitas po polsky tak prejdi forum wedliny domowe, budowa wedzarni a tam sa docitas toho viac aj s navodmi. Peposlowak.
Obrázky:

Připojit reakci
            

Dymbox


host - xxx.xxx.162.88 (?)
25.11.2016 9:33
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Moje řešení je topné těleso 2000W, digitální termostat, 2xgenerátor kouře.

Připojit reakci
               

Dymbox


host - xxx.xxx.162.88 (?)
25.11.2016 9:38
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Fotka

Obrázky:

Připojit reakci
                  

Dymbox


vyslouzil (563) - xxx.xxx.236.1 (?)
25.11.2016 18:34
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Té spirále bych se rád vyhnul. Koneckonců udírně bych mohl přitopit topeništěm, ale to pak nebude ten čistý kouř jen z generátoru.

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201916136
Generátor kouře3918.3.201993760
Dehtování4418.3.201925114
Jake drevo2615.3.201922462
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20193545
Prvni moje uzeni2315.3.201920309
Uzení masa496.3.2019148620
Udírna dehtuje221.3.201931014
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019101297
Uzení Zadní Hovězí74.2.20194902
Uzení domácích klobás15115.1.2019481147
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20192578
Tvrdá kůže na bůčku327.12.20181699
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201839195
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování96.12.20183400
Udírny Thermowind722.11.20185076
Nakládání a vakuování masa na uzení4320.11.2018102332
Domácí klobásy6919.10.2018267820
Dmácí uzený sýr4622.8.2018252845
A až Z o uzení2053.8.2018513952
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018328665
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201832885
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201867185
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018161694
Lovecký a Turistický salám329.5.2018111647
Uzeni bucek6028.3.201872617
Špek1228.3.201850998
Plnička klobás143.2.201814325
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20188678
Odkůrování polínek na uzení56.1.20185103
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017121319
První klobásky5119.12.201796699
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201744460
Průměr komínu k udírně22.8.20177235
Zateplení udírny816.7.20178773
Udene kuriatko47.6.20175883
Uzený kapr3129.5.2017129487
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201731975
Drobící se se uzené maso47.3.20175093
Ubytek vahy po vyuzeni klobas1119.2.201714125
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů