Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Připravte si ty největší dobroty na kvalitních grilech Weber.


Uzení > Dymbox

Dymbox


vyslouzil (524) - xxx.xxx.67.66 (?)
22.11.2016 17:11, počet návštěv: 11232
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Máte někdo zkušenosti s polským vyvíječem kouře? Nebo znáte nějaký lepší? Tedy kromě Bradley Smoker, jehož cena by se ještě dala skousnout, ale náklady na brikety už ne. 

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Dymbox


host - xxx.xxx.45.132 (?)
24.11.2016 20:38
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Nazdar ja ho mam a mimo ceny mu nieje co vytknut. Aj v cechach som videl nieco podobne no drahe postovne. Ani z polska to nebolo najlacnejsie no vyslo to lepsie.Nekupujem original stiepku kvoli poste. Ohoblujem rucnym hoblikom bukovu dosku a pohoda. Raz za cas musim donho pichnut ked sa piliny zavesia. A po takych osmich hod musim z neho vysypat popol. Keby som mal moznost tak ho urobim no riesil som to takto a spokojnost. Inac komunikacia z predajcom super. Myslim original dymbox. Peposlowak.
Připojit reakci
      

Dymbox


host - xxx.xxx.45.132 (?)
24.11.2016 21:00
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Inac este som zabudol pouzivam ho spolu s elektrickou spiralou ktora je opatrena termostatom nakolko udim na 50stupnov. Peposlowak.
Připojit reakci
         

Dymbox


vyslouzil (524) - xxx.xxx.67.66 (?)
25.11.2016 6:42
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Díky za info. To topení je právě problém, s kterým si nevím rady. Udím obvykle v zimě a neumím si představit, jak v teplotách kolem nuly vyhřát udírnu na těch žádaných 20 - 40 stupňů. Vyvíječ studeného kouře to rozhodně nedokáže.

Připojit reakci
            

Dymbox


host - xxx.xxx.234.133 (?)
25.11.2016 9:26
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Nazdar urcite by bolo lepsie postavit poriadnu udiaren ako som mal u nasich no nemam take moznosti tak to riesim takto a n emenil by som.Ja mam drevenu budku 60x60x130 na kolieskach a tato spirala mi to v pohode vyhreje. Teplota kolisa tak +- 3 stupne. Ak precitas po polsky tak prejdi forum wedliny domowe, budowa wedzarni a tam sa docitas toho viac aj s navodmi. Peposlowak.
Obrázky:

Připojit reakci
            

Dymbox


host - xxx.xxx.162.88 (?)
25.11.2016 9:33
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Moje řešení je topné těleso 2000W, digitální termostat, 2xgenerátor kouře.

Připojit reakci
               

Dymbox


host - xxx.xxx.162.88 (?)
25.11.2016 9:38
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Fotka

Obrázky:

Připojit reakci
                  

Dymbox


vyslouzil (524) - xxx.xxx.236.1 (?)
25.11.2016 18:34
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Té spirále bych se rád vyhnul. Koneckonců udírně bych mohl přitopit topeništěm, ale to pak nebude ten čistý kouř jen z generátoru.

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Nakládání a vakuování masa na uzení4323.5.201875454
Dehtování1418.5.2018694
Dmácí uzený sýr4417.5.2018214514
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018274514
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201820128
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201851021
Uzení masa389.5.2018112657
Generátor kouře369.5.201851575
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018124655
Lovecký a Turistický salám329.5.201892833
Uzeni bucek6028.3.201845807
Špek1228.3.201838184
Problémy s plechovou udírnou 4616.3.201815562
Jake drevo1123.2.201812431
Plnička klobás153.2.20186744
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20183243
Odkůrování polínek na uzení56.1.20181760
Domácí klobásy6531.12.2017232695
A až Z o uzení19429.12.2017427165
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017102266
První klobásky5119.12.201776835
Udírna dehtuje1818.12.201716197
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201734551
Průměr komínu k udírně22.8.20173951
Zateplení udírny816.7.20174168
Udene kuriatko47.6.20173325
Uzený kapr3129.5.2017112809
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201723677
Prvni moje uzeni2111.3.201711374
Drobící se se uzené maso47.3.20172946
Uzení masa studeným kouřem25.3.20177429
Ubytek vahy po vyuzeni klobas1119.2.20178147
Fuet164.1.201737764
Uzení domácích klobás14631.12.2016401202
Dymbox825.11.201611233
Udírna4818.11.2016108944
Poličky do udírny126.8.20162815
Maso jíž ze začátku černé1524.7.201626962
Jak uchovávat klobásy?3427.6.201696780
Gril na cele pulky228.4.20164555
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2018
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů