Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.


Uzení > Dymbox

Dymbox


vyslouzil (535) - xxx.xxx.67.66 (?)
22.11.2016 17:11, počet návštěv: 12285
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Máte někdo zkušenosti s polským vyvíječem kouře? Nebo znáte nějaký lepší? Tedy kromě Bradley Smoker, jehož cena by se ještě dala skousnout, ale náklady na brikety už ne. 

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Dymbox


host - xxx.xxx.45.132 (?)
24.11.2016 20:38
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Nazdar ja ho mam a mimo ceny mu nieje co vytknut. Aj v cechach som videl nieco podobne no drahe postovne. Ani z polska to nebolo najlacnejsie no vyslo to lepsie.Nekupujem original stiepku kvoli poste. Ohoblujem rucnym hoblikom bukovu dosku a pohoda. Raz za cas musim donho pichnut ked sa piliny zavesia. A po takych osmich hod musim z neho vysypat popol. Keby som mal moznost tak ho urobim no riesil som to takto a spokojnost. Inac komunikacia z predajcom super. Myslim original dymbox. Peposlowak.
Připojit reakci
      

Dymbox


host - xxx.xxx.45.132 (?)
24.11.2016 21:00
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Inac este som zabudol pouzivam ho spolu s elektrickou spiralou ktora je opatrena termostatom nakolko udim na 50stupnov. Peposlowak.
Připojit reakci
         

Dymbox


vyslouzil (535) - xxx.xxx.67.66 (?)
25.11.2016 6:42
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Díky za info. To topení je právě problém, s kterým si nevím rady. Udím obvykle v zimě a neumím si představit, jak v teplotách kolem nuly vyhřát udírnu na těch žádaných 20 - 40 stupňů. Vyvíječ studeného kouře to rozhodně nedokáže.

Připojit reakci
            

Dymbox


host - xxx.xxx.234.133 (?)
25.11.2016 9:26
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Nazdar urcite by bolo lepsie postavit poriadnu udiaren ako som mal u nasich no nemam take moznosti tak to riesim takto a n emenil by som.Ja mam drevenu budku 60x60x130 na kolieskach a tato spirala mi to v pohode vyhreje. Teplota kolisa tak +- 3 stupne. Ak precitas po polsky tak prejdi forum wedliny domowe, budowa wedzarni a tam sa docitas toho viac aj s navodmi. Peposlowak.
Obrázky:

Připojit reakci
            

Dymbox


host - xxx.xxx.162.88 (?)
25.11.2016 9:33
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Moje řešení je topné těleso 2000W, digitální termostat, 2xgenerátor kouře.

Připojit reakci
               

Dymbox


host - xxx.xxx.162.88 (?)
25.11.2016 9:38
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Fotka

Obrázky:

Připojit reakci
                  

Dymbox


vyslouzil (535) - xxx.xxx.236.1 (?)
25.11.2016 18:34
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Té spirále bych se rád vyhnul. Koneckonců udírně bych mohl přitopit topeništěm, ale to pak nebude ten čistý kouř jen z generátoru.

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Dmácí uzený sýr454.8.2018221320
A až Z o uzení2053.8.2018441179
Jake drevo1430.7.201813698
Udírny Thermowind226.7.2018235
Dehtování227.6.20185235
Nakládání a vakuování masa na uzení4323.5.201880200
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018283831
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201822278
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201854087
Uzení masa389.5.2018117404
Generátor kouře369.5.201858222
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018130059
Lovecký a Turistický salám329.5.201896147
Uzeni bucek6028.3.201850209
Špek1228.3.201840158
Problémy s plechovou udírnou 4616.3.201819057
Plnička klobás153.2.20187996
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20184087
Odkůrování polínek na uzení56.1.20182292
Domácí klobásy6531.12.2017238156
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017105261
První klobásky5119.12.201780232
Udírna dehtuje1818.12.201718089
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201736220
Průměr komínu k udírně22.8.20174661
Zateplení udírny816.7.20174996
Udene kuriatko47.6.20173833
Uzený kapr3129.5.2017116551
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201725204
Prvni moje uzeni2111.3.201712742
Drobící se se uzené maso47.3.20173293
Uzení masa studeným kouřem25.3.20178212
Ubytek vahy po vyuzeni klobas1119.2.20179176
Fuet164.1.201739501
Uzení domácích klobás14631.12.2016412242
Dymbox825.11.201612286
Udírna4818.11.2016113008
Poličky do udírny126.8.20163054
Maso jíž ze začátku černé1524.7.201628369
Jak uchovávat klobásy?3427.6.2016100223
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2018
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů