Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Připravte si ty největší dobroty na kvalitních grilech Weber.


Uzení > Dymbox

Dymbox


Miloš Vysloužil (507) - xxx.xxx.67.66 (?)
22.11.2016 17:11, počet návštěv: 9828
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Máte někdo zkušenosti s polským vyvíječem kouře? Nebo znáte nějaký lepší? Tedy kromě Bradley Smoker, jehož cena by se ještě dala skousnout, ale náklady na brikety už ne. 

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Dymbox


host - xxx.xxx.45.132 (?)
24.11.2016 20:38
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Nazdar ja ho mam a mimo ceny mu nieje co vytknut. Aj v cechach som videl nieco podobne no drahe postovne. Ani z polska to nebolo najlacnejsie no vyslo to lepsie.Nekupujem original stiepku kvoli poste. Ohoblujem rucnym hoblikom bukovu dosku a pohoda. Raz za cas musim donho pichnut ked sa piliny zavesia. A po takych osmich hod musim z neho vysypat popol. Keby som mal moznost tak ho urobim no riesil som to takto a spokojnost. Inac komunikacia z predajcom super. Myslim original dymbox. Peposlowak.
Připojit reakci
      

Dymbox


host - xxx.xxx.45.132 (?)
24.11.2016 21:00
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Inac este som zabudol pouzivam ho spolu s elektrickou spiralou ktora je opatrena termostatom nakolko udim na 50stupnov. Peposlowak.
Připojit reakci
         

Dymbox


Miloš Vysloužil (507) - xxx.xxx.67.66 (?)
25.11.2016 6:42
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Díky za info. To topení je právě problém, s kterým si nevím rady. Udím obvykle v zimě a neumím si představit, jak v teplotách kolem nuly vyhřát udírnu na těch žádaných 20 - 40 stupňů. Vyvíječ studeného kouře to rozhodně nedokáže.

Připojit reakci
            

Dymbox


host - xxx.xxx.234.133 (?)
25.11.2016 9:26
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Nazdar urcite by bolo lepsie postavit poriadnu udiaren ako som mal u nasich no nemam take moznosti tak to riesim takto a n emenil by som.Ja mam drevenu budku 60x60x130 na kolieskach a tato spirala mi to v pohode vyhreje. Teplota kolisa tak +- 3 stupne. Ak precitas po polsky tak prejdi forum wedliny domowe, budowa wedzarni a tam sa docitas toho viac aj s navodmi. Peposlowak.
Obrázky:

Připojit reakci
            

Dymbox


host - xxx.xxx.162.88 (?)
25.11.2016 9:33
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Moje řešení je topné těleso 2000W, digitální termostat, 2xgenerátor kouře.

Připojit reakci
               

Dymbox


host - xxx.xxx.162.88 (?)
25.11.2016 9:38
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Fotka

Obrázky:

Připojit reakci
                  

Dymbox


Miloš Vysloužil (507) - xxx.xxx.236.1 (?)
25.11.2016 18:34
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Té spirále bych se rád vyhnul. Koneckonců udírně bych mohl přitopit topeništěm, ale to pak nebude ten čistý kouř jen z generátoru.

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Špek119.2.201835173
Plnička klobás153.2.20184973
Problémy s plechovou udírnou 2629.1.20187940
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20181637
Závady při výrobě domácích uzenin?828.1.2018264212
Odkůrování polínek na uzení56.1.2018842
Domácí klobásy6531.12.2017226292
Generátor kouře3329.12.201741604
A až Z o uzení19429.12.2017412941
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.201798481
První klobásky5119.12.201773397
Udírna dehtuje1818.12.201713697
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201732240
Dmácí uzený sýr431.12.2017206523
Lovecký a Turistický salám3020.10.201789106
Nakládání a vakuování masa na uzení4217.8.201770525
Průměr komínu k udírně22.8.20173019
Zateplení udírny816.7.20173227
Udene kuriatko47.6.20172744
Uzený kapr3129.5.2017109383
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201722101
Uzení masa3417.4.2017105220
Prvni moje uzeni2111.3.20179947
Drobící se se uzené maso47.3.20172488
Uzení masa studeným kouřem25.3.20176097
Ubytek vahy po vyuzeni klobas1119.2.20177054
Uzeni bucek6012.1.201740244
Fuet164.1.201735855
Uzení domácích klobás14631.12.2016387863
Kolik soli na lák na uzené?4622.12.2016117966
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?2621.12.201648330
Dymbox825.11.20169829
Udírna4818.11.2016105083
Jake drevo96.10.201610449
Poličky do udírny126.8.20162519
Maso jíž ze začátku černé1524.7.201625248
Jak uchovávat klobásy?3427.6.201692301
Gril na cele pulky228.4.20164243
Klobásy opět nakyslé 1125.1.201617475
Uzení kolen410.1.201611022
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Podněty a připomínky
(c) Lupo Media 1999 - 2018
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů