Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Dymbox

Dymbox


vyslouzil (555) - xxx.xxx.67.66 (?)
22.11.2016 17:11, počet návštěv: 16390
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Máte někdo zkušenosti s polským vyvíječem kouře? Nebo znáte nějaký lepší? Tedy kromě Bradley Smoker, jehož cena by se ještě dala skousnout, ale náklady na brikety už ne. 

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Dymbox


host - xxx.xxx.45.132 (?)
24.11.2016 20:38
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Nazdar ja ho mam a mimo ceny mu nieje co vytknut. Aj v cechach som videl nieco podobne no drahe postovne. Ani z polska to nebolo najlacnejsie no vyslo to lepsie.Nekupujem original stiepku kvoli poste. Ohoblujem rucnym hoblikom bukovu dosku a pohoda. Raz za cas musim donho pichnut ked sa piliny zavesia. A po takych osmich hod musim z neho vysypat popol. Keby som mal moznost tak ho urobim no riesil som to takto a spokojnost. Inac komunikacia z predajcom super. Myslim original dymbox. Peposlowak.
Připojit reakci
      

Dymbox


host - xxx.xxx.45.132 (?)
24.11.2016 21:00
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Inac este som zabudol pouzivam ho spolu s elektrickou spiralou ktora je opatrena termostatom nakolko udim na 50stupnov. Peposlowak.
Připojit reakci
         

Dymbox


vyslouzil (555) - xxx.xxx.67.66 (?)
25.11.2016 6:42
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Díky za info. To topení je právě problém, s kterým si nevím rady. Udím obvykle v zimě a neumím si představit, jak v teplotách kolem nuly vyhřát udírnu na těch žádaných 20 - 40 stupňů. Vyvíječ studeného kouře to rozhodně nedokáže.

Připojit reakci
            

Dymbox


host - xxx.xxx.234.133 (?)
25.11.2016 9:26
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Nazdar urcite by bolo lepsie postavit poriadnu udiaren ako som mal u nasich no nemam take moznosti tak to riesim takto a n emenil by som.Ja mam drevenu budku 60x60x130 na kolieskach a tato spirala mi to v pohode vyhreje. Teplota kolisa tak +- 3 stupne. Ak precitas po polsky tak prejdi forum wedliny domowe, budowa wedzarni a tam sa docitas toho viac aj s navodmi. Peposlowak.
Obrázky:

Připojit reakci
            

Dymbox


host - xxx.xxx.162.88 (?)
25.11.2016 9:33
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Moje řešení je topné těleso 2000W, digitální termostat, 2xgenerátor kouře.

Připojit reakci
               

Dymbox


host - xxx.xxx.162.88 (?)
25.11.2016 9:38
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Fotka

Obrázky:

Připojit reakci
                  

Dymbox


vyslouzil (555) - xxx.xxx.236.1 (?)
25.11.2016 18:34
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Té spirále bych se rád vyhnul. Koneckonců udírně bych mohl přitopit topeništěm, ale to pak nebude ten čistý kouř jen z generátoru.

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Jake drevo2123.2.201918609
Šunka bez rychlosolí 3315.2.201996383
Generátor kouře3610.2.201981243
Uzení Zadní Hovězí74.2.20192746
Udírna dehtuje2131.1.201926454
Uzení masa4620.1.2019140096
Uzení domácích klobás15115.1.2019462997
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20191569
Tvrdá kůže na bůčku327.12.20181042
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201833587
Dehtování428.12.201819253
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování96.12.20182377
Udírny Thermowind722.11.20183564
Nakládání a vakuování masa na uzení4320.11.201896570
Domácí klobásy6919.10.2018259600
Dmácí uzený sýr4622.8.2018244241
A až Z o uzení2053.8.2018492441
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018315463
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201830139
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201863633
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018154495
Lovecký a Turistický salám329.5.2018107621
Uzeni bucek6028.3.201866845
Špek1228.3.201848057
Plnička klobás143.2.201812669
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20187390
Odkůrování polínek na uzení56.1.20184325
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017116932
První klobásky5119.12.201791995
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201742051
Průměr komínu k udírně22.8.20176473
Zateplení udírny816.7.20177734
Udene kuriatko47.6.20175309
Uzený kapr3129.5.2017125882
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201730031
Prvni moje uzeni2111.3.201717370
Drobící se se uzené maso47.3.20174655
Uzení masa studeným kouřem25.3.201711195
Ubytek vahy po vyuzeni klobas1119.2.201712681
Fuet164.1.201745100
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů