Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.

Uzení > Douzeni koupeneho uzeneho

Douzeni koupeneho uzeneho


Radek.P (28) - xxx.xxx.183.41 (?)
26.1.2020 18:21

Zdravím, já osobně neznám domácího uzenáře, který by roztápěl udírnu ohledně přeuzení koupených párků nebo hotového bůčku.Párky nebo špekáčky si hod'te na gril nebo napíchněte na klacek a opečte nad ohněm.

V udírně zbytečně zdlouhavé a na chuti to moc nepřidá.

Klobásy i maso je nejlepší si udělat sám a ne kupovat ty sračky.

Koupený párek a smrkové dřevo bude bašta

rpstylle@seznam.cz.

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   << Předchozí příspěvky | 1, 2, 3, 4, 5   
                           

Douzeni koupeneho uzeneho


host - xxx.xxx.63.138 (?), 26.1.2020 15:54
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Dobrý den, chci se zeptat na kolik stupňů douzovat a jak dlouho koupené párky, bůček... atd. jak na kdysi taneční zábavě.🙂 Je možné použít smrkové dřevo? Honza
Připojit reakci   
                           

Douzeni koupeneho uzeneho


Radek.P (28) - xxx.xxx.183.41 (?), 26.1.2020 18:21
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Zdravím, já osobně neznám domácího uzenáře, který by roztápěl udírnu ohledně přeuzení koupených párků nebo hotového bůčku.Párky nebo špekáčky si hod'te na gril nebo napíchněte na klacek a opečte nad ohněm.

V udírně zbytečně zdlouhavé a na chuti to moc nepřidá.

Klobásy i maso je nejlepší si udělat sám a ne kupovat ty sračky.

Koupený párek a smrkové dřevo bude bašta

rpstylle@seznam.cz.

Připojit reakci
                           

Douzeni koupeneho uzeneho


vyslouzil (590) - xxx.xxx.236.1 (?), 26.1.2020 19:09
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Je tady o tom dlouhé vlákno. Vyjádřil jsem se 25.9. 2014 a řekl bych to samé.
Douzení má smysl jen jako zahřátí dané uzeniny (a snad mírné ovonění kouřem). Tedy spíš vyšší teplotou - 70 - 80 st. Doba prohřátí samozřejmě záleží na velikosti a tvaru masa. Protože se jedná o jakousi analogii ohřátí buřtu nad ohněm, nebál bych se ani toho smrkového dřeva, když nebude syrové a smolné.

Připojit reakci
                           

Douzeni koupeneho uzeneho


host - xxx.xxx.63.138 (?), 26.1.2020 19:53
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Děkuji, přesně tohle jsem měl na mysli.
Připojit reakci
1, 2, 3, 4, 5   
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů