Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Dmácí uzený sýr

Nejnovější příspěvky v tomto vláknu:
Uzený sýr 2 hodiny studeným kouřem bych chtěl ochu..., host, 22.8.2018
S formou naprosto souhlasím.Přesto poznámka...., bošek, 4.8.2018
Ahojky nejlepší sýr na uzeni je německá goud..., host, 17.5.2018
Mě se představa silonky a sýra nelíbila a ta..., host, 1.12.2017
Zdravim, ja delam syr tak ze koupim cihlu eidamu ..., host, 3.11.2017
   << Předchozí příspěvky | 1, 2, 3, 4, 5 | Zobrazit celou diskuzi   
            

Dmácí uzený sýr


host - xxx.xxx.226.182 (?)
7.10.2014 16:12, počet návštěv: 184341
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Salámové střevo musí být propustné kouři.Sýr jsem takhle udil se salámem, s vlašskými ořechy a s grilovacím kořením.Vždycky vůně uzení byla, a hlavně chutnal.Uzení zdar, rpstylle@seznam.cz

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
            

Dmácí uzený sýr


host - xxx.xxx.134.7 (?)
7.12.2014 22:26
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Já udim jedině v uditelném střevě a nemá to chybu. Voní nádherně. Udím asi 2 hodiny na 40 stupnňů a potom asi hodinu na 80 stupňů. A je to akorát. Zkoušel jsem i meniší teploty, ale málo se to spékalo. MOžná je to tím střevem. Ale dají se krájet krásná kolečka. 

Připojit reakci
            

Dmácí uzený sýr


host - xxx.xxx.14.211 (?)
22.8.2018 13:24
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Uzený sýr 2 hodiny studeným kouřem bych chtěl ochutnat podle mě nebude mít s uzeným sýrem nic společného.Udim sýr již mraky let a vždy nejdříve 3 h tak na 40 až 55 stupňů a potom 3 hoďky na 60- 70 podle sýra.stalo se mě že jsem učil i 8 hodin aby se slil.
Připojit reakci
   

Dmácí uzený sýr


host - xxx.xxx.225.146 (?)
7.10.2014 14:21
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Obrázky:

Připojit reakci
   

Dmácí uzený sýr


host - xxx.xxx.210.161 (?)
3.11.2017 23:07
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Zdravim, ja delam syr tak ze koupim cihlu eidamu nakrajim na kostky cca 1 az 2 cm, v lavoru si ho pokapu olejem, pridam prisady dle chuti(bylinky, zeleninu, koreni) poradne propracuju, a pak davam do hadrovejch detskejch plen cca po pul kg a udim napred tak 2 hodky do 40 stupnu a pak tak 8 az 12 hod do 80 stupnu, v prubehu uzeni pleny postrikuju vodou aby zustali stale vlhke, syr je luxusni, jen upozornim pozor na cerstvi cesnek kdyz se to prezene tak je syr trochu nakysli
Připojit reakci
      

Dmácí uzený sýr


host - xxx.xxx.30.200 (?)
17.5.2018 22:03
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Ahojky nejlepší sýr na uzeni je německá gouda (prodava se i tady). Samotny syr udím jen na roštu asi půl kylové kusy a to asi 4 hodiny teplota kolem 40-50 C°. Šunkový sýr a ochucený udím pouze v punčoše. Asi hodinu sýr jen zakouřím s teplotou kolem 30°C a pak zvednu teplorz na 50°C a udím 3 hodiny. Nikdy se mi nestalo aby se sýr připekl k punčoše pokaždé jde krásně vyndat

Připojit reakci
1, 2, 3, 4, 5 | Zobrazit celou diskuzi   
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Elektrická udírna z Mountfield316.6.2019540
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201917417
Generátor kouře3918.3.201995687
Dehtování4418.3.201926340
Jake drevo2615.3.201923168
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20194040
Prvni moje uzeni2315.3.201920843
Uzení masa496.3.2019150078
Udírna dehtuje221.3.201931930
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019102383
Uzení Zadní Hovězí74.2.20195345
Uzení domácích klobás15115.1.2019485541
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20192785
Tvrdá kůže na bůčku327.12.20181838
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201840677
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování96.12.20183653
Udírny Thermowind722.11.20185793
Nakládání a vakuování masa na uzení4320.11.2018103646
Domácí klobásy6919.10.2018269698
Dmácí uzený sýr4622.8.2018254593
A až Z o uzení2053.8.2018519513
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018331136
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201833458
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201867971
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018163163
Lovecký a Turistický salám329.5.2018112483
Uzeni bucek6028.3.201874125
Špek1228.3.201851619
Plnička klobás143.2.201814742
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20188971
Odkůrování polínek na uzení56.1.20185247
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017122286
První klobásky5119.12.201797903
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201745060
Průměr komínu k udírně22.8.20177388
Zateplení udírny816.7.20178997
Udene kuriatko47.6.20176030
Uzený kapr3129.5.2017130413
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201732480
Drobící se se uzené maso47.3.20175203
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů