Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení > Dmácí uzený sýr

Nejnovější příspěvky v tomto vláknu:
Uzený sýr 2 hodiny studeným kouřem bych chtěl ochu..., host, 22.8.2018
S formou naprosto souhlasím.Přesto poznámka...., bošek, 4.8.2018
Ahojky nejlepší sýr na uzeni je německá goud..., host, 17.5.2018
Mě se představa silonky a sýra nelíbila a ta..., host, 1.12.2017
Zdravim, ja delam syr tak ze koupim cihlu eidamu ..., host, 3.11.2017
   << Předchozí příspěvky | 1, 2, 3, 4, 5 | Zobrazit celou diskuzi   
            

Dmácí uzený sýr


host - xxx.xxx.226.182 (?)
7.10.2014 16:12, počet návštěv: 170334
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Salámové střevo musí být propustné kouři.Sýr jsem takhle udil se salámem, s vlašskými ořechy a s grilovacím kořením.Vždycky vůně uzení byla, a hlavně chutnal.Uzení zdar, rpstylle@seznam.cz

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
            

Dmácí uzený sýr


host - xxx.xxx.134.7 (?)
7.12.2014 22:26
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Já udim jedině v uditelném střevě a nemá to chybu. Voní nádherně. Udím asi 2 hodiny na 40 stupnňů a potom asi hodinu na 80 stupňů. A je to akorát. Zkoušel jsem i meniší teploty, ale málo se to spékalo. MOžná je to tím střevem. Ale dají se krájet krásná kolečka. 

Připojit reakci
            

Dmácí uzený sýr


host - xxx.xxx.14.211 (?)
22.8.2018 13:24
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Uzený sýr 2 hodiny studeným kouřem bych chtěl ochutnat podle mě nebude mít s uzeným sýrem nic společného.Udim sýr již mraky let a vždy nejdříve 3 h tak na 40 až 55 stupňů a potom 3 hoďky na 60- 70 podle sýra.stalo se mě že jsem učil i 8 hodin aby se slil.
Připojit reakci
   

Dmácí uzený sýr


host - xxx.xxx.225.146 (?)
7.10.2014 14:21
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Obrázky:

Připojit reakci
   

Dmácí uzený sýr


host - xxx.xxx.210.161 (?)
3.11.2017 23:07
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Zdravim, ja delam syr tak ze koupim cihlu eidamu nakrajim na kostky cca 1 az 2 cm, v lavoru si ho pokapu olejem, pridam prisady dle chuti(bylinky, zeleninu, koreni) poradne propracuju, a pak davam do hadrovejch detskejch plen cca po pul kg a udim napred tak 2 hodky do 40 stupnu a pak tak 8 az 12 hod do 80 stupnu, v prubehu uzeni pleny postrikuju vodou aby zustali stale vlhke, syr je luxusni, jen upozornim pozor na cerstvi cesnek kdyz se to prezene tak je syr trochu nakysli
Připojit reakci
      

Dmácí uzený sýr


host - xxx.xxx.30.200 (?)
17.5.2018 22:03
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Ahojky nejlepší sýr na uzeni je německá gouda (prodava se i tady). Samotny syr udím jen na roštu asi půl kylové kusy a to asi 4 hodiny teplota kolem 40-50 C°. Šunkový sýr a ochucený udím pouze v punčoše. Asi hodinu sýr jen zakouřím s teplotou kolem 30°C a pak zvednu teplorz na 50°C a udím 3 hodiny. Nikdy se mi nestalo aby se sýr připekl k punčoše pokaždé jde krásně vyndat

Připojit reakci
1, 2, 3, 4, 5 | Zobrazit celou diskuzi   
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Uzení masa4620.1.2019134586
Uzení domácích klobás15115.1.2019453642
Udírna dehtuje197.1.201924335
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.2019967
Tvrdá kůže na bůčku327.12.2018614
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201830498
Dehtování428.12.201816784
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování96.12.20181843
Udírny Thermowind722.11.20182757
Nakládání a vakuování masa na uzení4320.11.201893495
Uzení Zadní Hovězí420.11.20181920
Domácí klobásy6919.10.2018255669
Dmácí uzený sýr4622.8.2018240586
A až Z o uzení2053.8.2018482428
Jake drevo1430.7.201817121
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018308991
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201828677
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201861789
Generátor kouře349.5.201876579
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018150302
Lovecký a Turistický salám329.5.2018105320
Uzeni bucek6028.3.201863704
Špek1228.3.201846678
Plnička klobás143.2.201811665
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20186672
Odkůrování polínek na uzení56.1.20183902
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017114578
První klobásky5119.12.201789514
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201740916
Průměr komínu k udírně22.8.20176182
Zateplení udírny816.7.20177171
Udene kuriatko47.6.20174998
Uzený kapr3129.5.2017124229
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201729029
Prvni moje uzeni2111.3.201716374
Drobící se se uzené maso47.3.20174406
Uzení masa studeným kouřem25.3.201710617
Ubytek vahy po vyuzeni klobas1119.2.201712000
Fuet164.1.201743922
Dymbox825.11.201615678
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů