Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.

Uzení

Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Udírny Thermowind722.11.201811190
Dmácí uzený sýr4622.8.2018292320
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018383154
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201848950
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201886966
Špek1228.3.201864834
Plnička klobás143.2.201823114
Plnění klobás mlýnkem1011.1.201815566
Odkůrování polínek na uzení56.1.20188674
První klobásky5119.12.2017122731
Udene kuriatko47.6.20178687
Uzený kapr3129.5.2017149547
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201740914
Drobící se se uzené maso47.3.20177178
Ubytek vahy po vyuzeni klobas1119.2.201720675
Fuet164.1.201757643
Dymbox825.11.201625368
Udírna4818.11.2016152705
Poličky do udírny126.8.20165211
Gril na cele pulky228.4.20166891
Uzení kolen410.1.201619696
Uzení ryb78.12.201538644
Izolace do plechové udírny 523.11.201523053
Prenosna udirna?35.11.201512498
Cena domácích uzenin319.10.201515227
Uzení šunky z šunkovaru216.10.20159512
Prilis suche klobasy2729.9.201549044
Domácí salámy a klobásy bez uzení44.4.201528080
Klobasky z inych druhov mäsa129.3.20157064
Vyuzené maso černé a nahořklé316.2.201516050
Tmavý střed u uzeného masa918.1.201526265
Uzení - maso z mrazáku410.10.201434017
Kutr nebo kuchyňský robot na výrobu klobás?1121.9.201469729
Dřevo na uzení65.5.201424891
Zacoudene a nahorkle maso2117.1.201463771
Uzení králíka614.6.201331806
Balkanský sýr46.5.201315497
Saze na mase - proč?312.4.201313882
Kolik střívka na klobásy102.3.201352432
Jak se dá uchovat uzené na zimu419.1.201331904
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů