Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení

Nejnovější příspěvky:
Elektrická udírna z Mountfield, host
Elektrická udírna z Mountfield, bocin
Uzení masa studeným kouřem, host
Uzení masa studeným kouřem, host
Uzení masa studeným kouřem, host
Další nové příspěvky >
Nejčtenější témata:
A až Z o uzení, tatnda
Uzení domácích klobás, host
Závady při výrobě domácích uzenin?, host
Domácí klobásy, host
Dmácí uzený sýr, mn.bl
Další nejčtenější témata >
Nové obrázky:
Dehtování masa v udírně Digitální termostatTopná spirála
Další nové obrázky >
Nejsledovanější obrázky >
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Ubytek vahy po vyuzeni klobas1119.2.201714388
Fuet164.1.201747750
Dymbox825.11.201617910
Udírna4818.11.2016130037
Poličky do udírny126.8.20164064
Maso jíž ze začátku černé1524.7.201635241
Jak uchovávat klobásy?3427.6.2016118982
Gril na cele pulky228.4.20165649
Uzení kolen410.1.201615040
Uzení ryb78.12.201535076
Izolace do plechové udírny 523.11.201519170
Prenosna udirna?35.11.201510664
Cena domácích uzenin319.10.201512548
Uzení šunky z šunkovaru216.10.20158016
Kyselost po uzení1030.9.201524865
Prilis suche klobasy2729.9.201536738
Domácí salámy a klobásy bez uzení44.4.201524100
Klobasky z inych druhov mäsa129.3.20156091
Rychlosoli v mase - pro a proti515.3.201535684
Vyuzené maso černé a nahořklé316.2.201513224
Tmavý střed u uzeného masa918.1.201521705
Uzení - maso z mrazáku410.10.201430639
Douzeni koupeneho uzeneho4026.9.2014108069
Kutr nebo kuchyňský robot na výrobu klobás?1121.9.201463168
Dřevo na uzení65.5.201421788
Zacoudene a nahorkle maso2117.1.201450436
Uzení králíka614.6.201327840
Balkanský sýr46.5.201313697
Saze na mase - proč?312.4.201312469
Kolik střívka na klobásy102.3.201341729
Jak se dá uchovat uzené na zimu419.1.201327471
Hotové uzené217.1.20139991
Prát - spojka117.12.20129704
Uzené salámy613.11.201233483
Uzena pastika127.12.20116633
Uzené z divočáka1119.12.201131509
Hustota láku v Baumé (°Bé) a přepočet na procenta930.11.201120930
kdy je maso pripraveno k uzeni83.1.201125666
bude to k jídlu?1614.6.200942194
Může se maso na uzení napíchat slanou vodou?210.4.200914491
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů