Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny


Uzení

Nejnovější příspěvky:
Uzení masa, host
Uzení masa, vyslouzil
Uzení masa, host
Uzení masa, host
Dehtování, host
Další nové příspěvky >
Nejčtenější témata:
A až Z o uzení, tatnda
Uzení domácích klobás, host
Závady při výrobě domácích uzenin?, host
Domácí klobásy, host
Dmácí uzený sýr, mn.bl
Další nejčtenější témata >
Nové obrázky:
Usaporiadanie krbuKrb s údiarňoudehtování
Další nové obrázky >
Nejsledovanější obrázky >
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Maso jíž ze začátku černé1524.7.201631188
Jak uchovávat klobásy?3427.6.2016108023
Gril na cele pulky228.4.20165112
Uzení kolen410.1.201613474
Uzení ryb78.12.201533348
Izolace do plechové udírny 523.11.201517473
Šunka bez rychlosolí 2915.11.201591967
Prenosna udirna?35.11.20159781
Cena domácích uzenin319.10.201511333
Uzení šunky z šunkovaru216.10.20157277
Kyselost po uzení1030.9.201522303
Prilis suche klobasy2729.9.201532205
Domácí salámy a klobásy bez uzení44.4.201521919
Klobasky z inych druhov mäsa129.3.20155628
Rychlosoli v mase - pro a proti515.3.201533163
Vyuzené maso černé a nahořklé316.2.201511981
Tmavý střed u uzeného masa918.1.201519694
Uzení - maso z mrazáku410.10.201429048
Douzeni koupeneho uzeneho4026.9.201499966
Kutr nebo kuchyňský robot na výrobu klobás?1121.9.201460314
Dřevo na uzení65.5.201420298
Zacoudene a nahorkle maso2117.1.201445781
Uzení králíka614.6.201326284
Balkanský sýr46.5.201313017
Saze na mase - proč?312.4.201311910
Kolik střívka na klobásy102.3.201338729
Jak se dá uchovat uzené na zimu419.1.201325024
Hotové uzené217.1.20139383
Prát - spojka117.12.20129186
Uzené salámy613.11.201231166
Uzena pastika127.12.20116299
Uzené z divočáka1119.12.201129178
Hustota láku v Baumé (°Bé) a přepočet na procenta930.11.201119431
kdy je maso pripraveno k uzeni83.1.201124552
bude to k jídlu?1614.6.200939045
Může se maso na uzení napíchat slanou vodou?210.4.200913812
uzení slaniny214.12.200818797
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2018
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů