Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.

Než založíte novou diskuzi, tak se prosím přesvědčte, zda-li se již o vámi zamýšlené problematice na serveru nediskutuje. Toho dosáhnete nejsnáze pomocí vyhledávání umístěného v levé části stránky.
Při vkládání příspěvků prosím respektujte pravidla pro vkládání příspěvků. Pro vyhledávání obchodů, poskytovatelů služeb a nejvýhodnějších cen použijte internetové katalogy, srovnávače a vyhledávače, pro inzerci pak specializované inzertní a aukční servery.
Založit nové téma
Rubrika:*
Název příspěvku:*  Max. 100 znaků.
Název příspěvku by měl být co nejvíce výstižný.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG.
Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů a rozměry 4920x3218 obrazových bodů.
Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Souhlas autora:*Jako autor příspěvku souhlasím s jeho časově neomezeným zveřejněním na serveru Kulináři.cz
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
Nejnovější příspěvky:
Problémy s plechovou udírnou, bolimur
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování, host
Uzení Zadní Hovězí, vyslouzil
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování, vyslouzil
Uzení Zadní Hovězí, host
Další nové příspěvky >
Nejčtenější témata:
A až Z o uzení, tatnda
Uzení domácích klobás, host
Závady při výrobě domácích uzenin?, host
Domácí klobásy, host
Dmácí uzený sýr, mn.bl
Další nejčtenější témata >
Nové obrázky:
dehtováníUdirna dehtuje
Další nové obrázky >
Nejsledovanější obrázky >
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Problémy s plechovou udírnou 475.11.201823723
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování84.11.2018552
Uzení Zadní Hovězí23.11.2018252
Udírny Thermowind526.10.20181226
Domácí klobásy6919.10.2018246565
Dehtování3014.10.20189465
Uzení domácích klobás15031.8.2018431477
Dmácí uzený sýr4622.8.2018229636
A až Z o uzení2053.8.2018460779
Jake drevo1430.7.201815301
Nakládání a vakuování masa na uzení4323.5.201885922
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018294387
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201825099
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201857363
Uzení masa389.5.2018123307
Generátor kouře349.5.201867062
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018137756
Lovecký a Turistický salám329.5.2018100631
Uzeni bucek6028.3.201856519
Špek1228.3.201843139
Plnička klobás153.2.20189721
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20185189
Odkůrování polínek na uzení56.1.20183012
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017109717
První klobásky5119.12.201784355
Udírna dehtuje1818.12.201720784
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201738315
Průměr komínu k udírně22.8.20175419
Zateplení udírny816.7.20175984
Udene kuriatko47.6.20174388
Uzený kapr3129.5.2017120580
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201726982
Prvni moje uzeni2111.3.201714340
Drobící se se uzené maso47.3.20173753
Uzení masa studeným kouřem25.3.20179269
Ubytek vahy po vyuzeni klobas1119.2.201710416
Fuet164.1.201741738
Dymbox825.11.201613777
Udírna4818.11.2016117697
Poličky do udírny126.8.20163350
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2018
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů