Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Než založíte novou diskuzi, tak se prosím přesvědčte, zda-li se již o vámi zamýšlené problematice na serveru nediskutuje. Toho dosáhnete nejsnáze pomocí vyhledávání umístěného v záhlaví stránek.
Při vkládání příspěvků prosím respektujte pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky nesmí obsahovat díla (texty, fotografie nebo ilustrace) jiných autorů (například z knih, časopisů nebo jiných webových stránek). Příspěvky autorů, kteří nedodržují pravidla pro vkládání příspěvků, se v diskuzích zobrazují po jejich schválení administrátorem.
Založit nové téma
Rubrika:*
Název příspěvku:*  Max. 100 znaků.
Název příspěvku by měl být co nejvíce výstižný.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG.
Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů a rozměry 4920x3218 obrazových bodů.
Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Souhlas autora:*Jako autor příspěvku souhlasím s jeho časově neomezeným zveřejněním na serveru Kulináři.cz
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
Nejnovější příspěvky:
Průměr komínu k udírně
Generátor kouře
Generátor kouře
Nakládání a vakuování masa na uzení
Maso jíž ze začátku černé
Další nové příspěvky >
Nejčtenější témata:
A až Z o uzení
Uzení domácích klobás
Závady při výrobě domácích uzenin?
Domácí klobásy
Dmácí uzený sýr
Další nejčtenější témata >
Nové obrázky:
Už se chladíNástřik masa se povedl
Další nové obrázky >
Nejsledovanější obrázky >
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
Založit nové téma Nápověda
  Diskusní téma | počet příspěvků     Datum   Návštěvy
Průměr komínu k udírně422.9.202011881
Nakládání a vakuování masa na uzení5011.9.2020151483
Generátor kouře5625.8.2020151712
Maso jíž ze začátku černé1616.7.202047017
Uzení domácích klobás16630.6.2020601362
Susene maso - zaudenie124.4.20204547
Sušička klobás a salámů124.4.2020959
Jak uchovávat klobásy?4024.4.2020154211
A až Z o uzení21112.4.2020671980
Kaiserova elektrická udírna3729.2.202032674
Stavba udírny (skříně) a příslušenství912.2.20204664
Zateplení udírny99.2.202015528
Šunka bez rychlosolí 447.2.2020130033
Uzení masa studeným kouřem113.2.202029244
Množství dřeva na jednu várku?52.2.20201746
Douzeni koupeneho uzeneho4426.1.2020132750
Sůl v naloženém mase na uzení2225.1.202015611
Lovecký a Turistický salám3415.1.2020135154
Uzení špeku915.1.20204679
Elektrická udírna z Mountfield2612.1.202024656
Uzení masa808.1.2020204461
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny255.1.202063045
Kolik soli na lák na uzené?5230.12.2019205685
Rychlosoli v mase - pro a proti624.12.201943349
Jak obalit uzené maso?422.12.20196498
Uzeni bucek633.12.2019112281
Udírna415.11.20196758
Domácí klobásy734.11.2019316930
Prvni moje uzeni2531.10.201934547
Tvrdá kůže na bůčku516.10.20196439
Praglanda do masa nebo ne?3616.10.2019149770
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování1414.9.201913828
Naložené maso jde cítit po sádle, vyhodit?68.9.20193997
Dehtování4625.8.201956057
Udírna dehtuje2625.8.201955407
Kyselost po uzení1126.7.201936413
Jake drevo2515.3.201936569
Uzení Zadní Hovězí74.2.201917603
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20197558
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201871211
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2020