Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny

Než založíte novou diskuzi, tak se prosím přesvědčte, zda-li se již o vámi zamýšlené problematice na serveru nediskutuje. Toho dosáhnete nejsnáze pomocí vyhledávání umístěného v levé části stránky.
Při vkládání příspěvků prosím respektujte pravidla pro vkládání příspěvků. Pro vyhledávání obchodů, poskytovatelů služeb a nejvýhodnějších cen použijte internetové katalogy, srovnávače a vyhledávače, pro inzerci pak specializované inzertní a aukční servery.
Založit nové téma
Rubrika:*
Název příspěvku:*  Max. 100 znaků.
Název příspěvku by měl být co nejvíce výstižný.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG.
Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů a rozměry 4920x3218 obrazových bodů.
Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Souhlas autora:*Jako autor příspěvku souhlasím s jeho časově neomezeným zveřejněním na serveru Kulináři.cz
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
Nejnovější příspěvky:
Kaiserova elektrická udírna, host
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování, vyslouzil
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování, host
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování, Radek.P
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování, vyslouzil
Další nové příspěvky >
Nejčtenější témata:
A až Z o uzení, tatnda
Uzení domácích klobás, host
Závady při výrobě domácích uzenin?, host
Domácí klobásy, host
Dmácí uzený sýr, mn.bl
Další nejčtenější témata >
Nové obrázky:
Další nové obrázky >
Nejsledovanější obrázky >
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Kaiserova elektrická udírna1822.9.20194258
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování1414.9.20196054
Naložené maso jde cítit po sádle, vyhodit?68.9.2019869
Dehtování4625.8.201932590
Udírna dehtuje2625.8.201936724
Uzení masa5011.8.2019157553
Elektrická udírna z Mountfield94.8.20194619
Tvrdá kůže na bůčku230.7.20192630
Uzení domácích klobás15928.7.2019507177
Kyselost po uzení1126.7.201927121
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201919535
Generátor kouře3918.3.2019104017
Jake drevo2515.3.201926321
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20195971
Prvni moje uzeni2315.3.201923990
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019107097
Uzení Zadní Hovězí74.2.20197291
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20193868
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201847086
Udírny Thermowind722.11.20187163
Nakládání a vakuování masa na uzení4320.11.2018110526
Domácí klobásy6919.10.2018278526
Dmácí uzený sýr4622.8.2018262622
A až Z o uzení2053.8.2018543230
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018342761
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201836265
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201872184
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018170624
Lovecký a Turistický salám329.5.2018116616
Uzeni bucek6028.3.201881266
Špek1228.3.201854580
Plnička klobás143.2.201816723
Plnění klobás mlýnkem1011.1.201810350
Odkůrování polínek na uzení56.1.20186007
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017127671
První klobásky5119.12.2017103649
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201747866
Průměr komínu k udírně22.8.20178169
Zateplení udírny816.7.201710160
Udene kuriatko47.6.20176703
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů