Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny

Než založíte novou diskuzi, tak se prosím přesvědčte, zda-li se již o vámi zamýšlené problematice na serveru nediskutuje. Toho dosáhnete nejsnáze pomocí vyhledávání umístěného v levé části stránky.
Při vkládání příspěvků prosím respektujte pravidla pro vkládání příspěvků. Pro vyhledávání obchodů, poskytovatelů služeb a nejvýhodnějších cen použijte internetové katalogy, srovnávače a vyhledávače, pro inzerci pak specializované inzertní a aukční servery.
Založit nové téma
Rubrika:*
Název příspěvku:*  Max. 100 znaků.
Název příspěvku by měl být co nejvíce výstižný.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG.
Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů a rozměry 4920x3218 obrazových bodů.
Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Souhlas autora:*Jako autor příspěvku souhlasím s jeho časově neomezeným zveřejněním na serveru Kulináři.cz
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
Nejnovější příspěvky:
Uzení masa, host
Uzení masa, host
Uzení domácích klobás, host
Udírna dehtuje, host
Stavba udírny - komín ano/ne?, host
Další nové příspěvky >
Nejčtenější témata:
A až Z o uzení, tatnda
Uzení domácích klobás, host
Závady při výrobě domácích uzenin?, host
Domácí klobásy, host
Dmácí uzený sýr, mn.bl
Další nejčtenější témata >
Nové obrázky:
Usaporiadanie krbuKrb s údiarňou
Další nové obrázky >
Nejsledovanější obrázky >
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Uzení masa4419.1.2019134364
Uzení domácích klobás15115.1.2019453306
Udírna dehtuje197.1.201924254
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.2019947
Tvrdá kůže na bůčku327.12.2018606
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201830379
Dehtování428.12.201816696
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování96.12.20181808
Udírny Thermowind722.11.20182726
Nakládání a vakuování masa na uzení4320.11.201893355
Uzení Zadní Hovězí420.11.20181912
Domácí klobásy6919.10.2018255500
Dmácí uzený sýr4622.8.2018240433
A až Z o uzení2053.8.2018481968
Jake drevo1430.7.201817101
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018308732
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201828618
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201861722
Generátor kouře349.5.201876411
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018150160
Lovecký a Turistický salám329.5.2018105232
Uzeni bucek6028.3.201863594
Špek1228.3.201846622
Plnička klobás143.2.201811612
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20186649
Odkůrování polínek na uzení56.1.20183887
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017114485
První klobásky5119.12.201789444
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201740879
Průměr komínu k udírně22.8.20176167
Zateplení udírny816.7.20177149
Udene kuriatko47.6.20174990
Uzený kapr3129.5.2017124186
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201728995
Prvni moje uzeni2111.3.201716350
Drobící se se uzené maso47.3.20174396
Uzení masa studeným kouřem25.3.201710591
Ubytek vahy po vyuzeni klobas1119.2.201711969
Fuet164.1.201743861
Dymbox825.11.201615637
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů