Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny

Než založíte novou diskuzi, tak se prosím přesvědčte, zda-li se již o vámi zamýšlené problematice na serveru nediskutuje. Toho dosáhnete nejsnáze pomocí vyhledávání umístěného v levé části stránky.
Při vkládání příspěvků prosím respektujte pravidla pro vkládání příspěvků. Pro vyhledávání obchodů, poskytovatelů služeb a nejvýhodnějších cen použijte internetové katalogy, srovnávače a vyhledávače, pro inzerci pak specializované inzertní a aukční servery.
Založit nové téma
Rubrika:*
Název příspěvku:*  Max. 100 znaků.
Název příspěvku by měl být co nejvíce výstižný.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG.
Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů a rozměry 4920x3218 obrazových bodů.
Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Souhlas autora:*Jako autor příspěvku souhlasím s jeho časově neomezeným zveřejněním na serveru Kulináři.cz
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
Nejnovější příspěvky:
Generátor kouře, host
Uzení masa studeným kouřem , host
Dehtování, host
Dehtování , host
Jake drevo, Lukas84
Další nové příspěvky >
Nejčtenější témata:
A až Z o uzení, tatnda
Uzení domácích klobás, host
Závady při výrobě domácích uzenin?, host
Domácí klobásy, host
Dmácí uzený sýr, mn.bl
Další nejčtenější témata >
Nové obrázky:
Dehtování masa v udírně Digitální termostatTopná spirála
Další nové obrázky >
Nejsledovanější obrázky >
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Generátor kouře3918.3.201984624
Uzení masa studeným kouřem718.3.201912008
Dehtování4418.3.201920744
Jake drevo2615.3.201920098
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20191801
Prvni moje uzeni2315.3.201918130
Uzení masa496.3.2019143242
Udírna dehtuje221.3.201927984
Šunka bez rychlosolí 3526.2.201998052
Uzení Zadní Hovězí74.2.20193425
Uzení domácích klobás15115.1.2019468791
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20191904
Tvrdá kůže na bůčku327.12.20181236
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201835169
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování96.12.20182631
Udírny Thermowind722.11.20183910
Nakládání a vakuování masa na uzení4320.11.201898333
Domácí klobásy6919.10.2018262348
Dmácí uzený sýr4622.8.2018246703
A až Z o uzení2053.8.2018498279
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018320327
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201830977
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201864636
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018156862
Lovecký a Turistický salám329.5.2018108839
Uzeni bucek6028.3.201868586
Špek1228.3.201848922
Plnička klobás143.2.201813192
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20187754
Odkůrování polínek na uzení56.1.20184522
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017118318
První klobásky5119.12.201793359
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201742652
Průměr komínu k udírně22.8.20176698
Zateplení udírny816.7.20178019
Udene kuriatko47.6.20175471
Uzený kapr3129.5.2017126823
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201730602
Drobící se se uzené maso47.3.20174787
Ubytek vahy po vyuzeni klobas1119.2.201713114
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů