Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny

Než založíte novou diskuzi, tak se prosím přesvědčte, zda-li se již o vámi zamýšlené problematice na serveru nediskutuje. Toho dosáhnete nejsnáze pomocí vyhledávání umístěného v levé části stránky.
Při vkládání příspěvků prosím respektujte pravidla pro vkládání příspěvků. Pro vyhledávání obchodů, poskytovatelů služeb a nejvýhodnějších cen použijte internetové katalogy, srovnávače a vyhledávače, pro inzerci pak specializované inzertní a aukční servery.
Založit nové téma
Rubrika:*
Název příspěvku:*  Max. 100 znaků.
Název příspěvku by měl být co nejvíce výstižný.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG.
Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů a rozměry 4920x3218 obrazových bodů.
Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Souhlas autora:*Jako autor příspěvku souhlasím s jeho časově neomezeným zveřejněním na serveru Kulináři.cz
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
Nejnovější příspěvky:
Uzení masa studeným kouřem, host
Uzení masa studeným kouřem, host
Uzení masa studeným kouřem, host
Generátor kouře, host
Uzení masa studeným kouřem , host
Další nové příspěvky >
Nejčtenější témata:
A až Z o uzení, tatnda
Uzení domácích klobás, host
Závady při výrobě domácích uzenin?, host
Domácí klobásy, host
Dmácí uzený sýr, mn.bl
Další nejčtenější témata >
Nové obrázky:
Dehtování masa v udírně Digitální termostatTopná spirála
Další nové obrázky >
Nejsledovanější obrázky >
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201916193
Generátor kouře3918.3.201993817
Dehtování4418.3.201925171
Jake drevo2615.3.201922479
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20193555
Prvni moje uzeni2315.3.201920318
Uzení masa496.3.2019148660
Udírna dehtuje221.3.201931045
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019101312
Uzení Zadní Hovězí74.2.20194915
Uzení domácích klobás15115.1.2019481252
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20192581
Tvrdá kůže na bůčku327.12.20181699
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201839243
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování96.12.20183402
Udírny Thermowind722.11.20185393
Nakládání a vakuování masa na uzení4320.11.2018102362
Domácí klobásy6919.10.2018267865
Dmácí uzený sýr4622.8.2018252891
A až Z o uzení2053.8.2018514109
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018328730
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201832899
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201867212
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018161724
Lovecký a Turistický salám329.5.2018111665
Uzeni bucek6028.3.201872663
Špek1228.3.201851011
Plnička klobás143.2.201814335
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20188683
Odkůrování polínek na uzení56.1.20185104
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017121350
První klobásky5119.12.201796718
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201744483
Průměr komínu k udírně22.8.20177240
Zateplení udírny816.7.20178780
Udene kuriatko47.6.20175888
Uzený kapr3129.5.2017129507
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201731988
Drobící se se uzené maso47.3.20175095
Ubytek vahy po vyuzeni klobas1119.2.201714134
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů