Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Než založíte novou diskuzi, tak se prosím přesvědčte, zda-li se již o vámi zamýšlené problematice na serveru nediskutuje. Toho dosáhnete nejsnáze pomocí vyhledávání umístěného v levé části stránky.
Při vkládání příspěvků prosím respektujte pravidla pro vkládání příspěvků. Pro vyhledávání obchodů, poskytovatelů služeb a nejvýhodnějších cen použijte internetové katalogy, srovnávače a vyhledávače, pro inzerci pak specializované inzertní a aukční servery.

Diskusní příspěvky nesmí obsahovat díla (texty, fotografie nebo ilustrace) jiných autorů (například z knih, časopisů nebo jiných webových stránek).
Založit nové téma
Rubrika:*
Název příspěvku:*  Max. 100 znaků.
Název příspěvku by měl být co nejvíce výstižný.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG.
Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů a rozměry 4920x3218 obrazových bodů.
Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Souhlas autora:*Jako autor příspěvku souhlasím s jeho časově neomezeným zveřejněním na serveru Kulináři.cz
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
Nejnovější příspěvky:
Kaiserova elektrická udírna
Kaiserova elektrická udírna
Stavba udírny (skříně) a příslušenství
Stavba udírny (skříně) a příslušenství
Stavba udírny (skříně) a příslušenství 
Další nové příspěvky >
Nejčtenější témata:
A až Z o uzení
Uzení domácích klobás
Závady při výrobě domácích uzenin?
Domácí klobásy
Dmácí uzený sýr
Další nejčtenější témata >
Nové obrázky:
Další nové obrázky >
Nejsledovanější obrázky >
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Kaiserova elektrická udírna3715.2.202017071
Stavba udírny (skříně) a příslušenství912.2.20201287
Zateplení udírny99.2.202012734
Šunka bez rychlosolí 447.2.2020116357
Uzení masa studeným kouřem113.2.202024361
Množství dřeva na jednu várku?52.2.2020660
Generátor kouře4627.1.2020124140
Douzeni koupeneho uzeneho4426.1.2020121135
Sůl v naloženém mase na uzení2225.1.202010850
Lovecký a Turistický salám3415.1.2020126840
Uzení špeku915.1.20201620
Elektrická udírna z Mountfield2812.1.202016474
Uzení masa808.1.2020183136
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny255.1.202056000
Kolik soli na lák na uzené?5230.12.2019190715
Rychlosoli v mase - pro a proti624.12.201940173
Jak obalit uzené maso?422.12.20191950
Uzeni bucek633.12.201998850
Nakládání a vakuování masa na uzení4525.11.2019130957
Uzení domácích klobás16023.11.2019549048
Udírna415.11.20195544
Domácí klobásy734.11.2019297620
Prvni moje uzeni2531.10.201929774
Tvrdá kůže na bůčku516.10.20195108
Praglanda do masa nebo ne?3616.10.2019139131
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování1414.9.201910094
Naložené maso jde cítit po sádle, vyhodit?68.9.20192659
Dehtování4625.8.201944966
Udírna dehtuje2625.8.201946659
Kyselost po uzení1126.7.201931929
Jake drevo2515.3.201931597
Uzení Zadní Hovězí74.2.201911936
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20195839
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201858345
Udírny Thermowind722.11.20189452
Dmácí uzený sýr4622.8.2018279338
A až Z o uzení2053.8.2018586631
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018364118
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201843444
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201880308
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů