Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny

Při vkládání příspěvků prosím respektujte pravidla pro vkládání příspěvků. Pro vyhledávání obchodů, poskytovatelů služeb a nejvýhodnějších cen použijte internetové katalogy, srovnávače a vyhledávače, pro inzerci pak specializované inzertní a aukční servery.

Diskusní příspěvky nesmí obsahovat díla (texty, fotografie nebo ilustrace) jiných autorů (například z knih, časopisů nebo jiných webových stránek).
Připojit reakci do diskuze Kaiserova elektrická udírna
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To 92.38: jenže piliny v "dymbox" hoří od sebe, piliny v elektrické (pokud použiji el. spirálu) hoří od té horké spirály. Proto se musí kropit, nebo být vlhké, aby ihned celý kastlík neblafl plamenem.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG.
Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů a rozměry 4920x3218 obrazových bodů.
Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Souhlas autora:*Jako autor příspěvku souhlasím s jeho časově neomezeným zveřejněním na serveru Kulináři.cz
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
Nejnovější příspěvky v tomto vláknu:
To 168.62: jak je to s termostatem? Už už js..., Optus, 30.9.2019
mám kaisrovu izolovanou 150...a maximální sp..., host, 22.9.2019
To radek.liberec: no 9000 Kč pořád není pár ..., Optus, 29.8.2019
a jen tak mimochodme ta 70 litorva stoji 150..., radek.liberec, 28.8.2019
Nemuzes srovnávat bramory s hruškami já mluv..., radek.liberec, 28.8.2019
Stránky: 1, 2   

Kaiserova elektrická udírna


Optus (10) - xxx.xxx.63.130 (?)
4.8.2019 0:31, počet návštěv: 7420
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Vím, že se zde probírá "Elektrická udírna z Mountfield", ale já bych rád koupil udírnu KAISER z Budína, konkrétně izolovanou 80 v nerezu. Máte někdo zkušenost s touto či podobnou udírnou?

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Kaiserova elektrická udírna


bocin (5) - xxx.xxx.195.133 (?)
4.8.2019 20:38
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Zdravím.

Také jsem o ní uvažoval, dobrá cena a masivní provedení. Ale zarazil mne postup uzení, hlavně časté kropení pilin vodou. To u mne rozhodle, že ne.   B.

Připojit reakci
      

Kaiserova elektrická udírna


Optus (10) - xxx.xxx.63.130 (?)
6.8.2019 12:37
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To bocin: to mi nevadí, jdu pro pivo, pokropím, jdu si odlét kalíšek, pokropím, jdu se podívat na micáky, pokropím..... 

Připojit reakci
         

Kaiserova elektrická udírna


host - xxx.xxx.92.38 (?)
6.8.2019 17:07
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To kropení mi taky trochu vadí. Když používám Dymbox, jsou v něm vždy suché piliny.  Když bych pikládal mokré piliny do kamen, komín bude brzy zasviněný dehtem. Jak se bude tvářit maso, nevím.

Připojit reakci
            

Kaiserova elektrická udírna


Optus (10) - xxx.xxx.63.130 (?)
6.8.2019 17:58
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To 92.38: jenže piliny v "dymbox" hoří od sebe, piliny v elektrické (pokud použiji el. spirálu) hoří od té horké spirály. Proto se musí kropit, nebo být vlhké, aby ihned celý kastlík neblafl plamenem.

Připojit reakci
               

Kaiserova elektrická udírna


host - xxx.xxx.84.190 (?)
7.8.2019 6:50
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Koukám, že sem nastoupila zvláštní parta uzenařů. Takže vlastně spirála způsobí celoplošné vzniceni a vy potom hasite kropenim?Jinak to nefunguje?Co ty trubičky na rozvod dýmu, ty se při studenem uzeni neucpavaji dehtem.?Vsechno má své a proto třeba vznikání dehtu indikuje správnou teplotu, která má při uzeni být.Co když při vysoké vznikají nežádoucí závadné spaliny, které nechceme v mase mít?
Připojit reakci
                  

Kaiserova elektrická udírna


Optus (10) - xxx.xxx.63.130 (?)
7.8.2019 8:34
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To 84.190: proč zvláštní parta uzenářů? Na tvé otazky bych taky rád znal odpovědi, proto jsem založil toto téma. V mém předchozím příspěvku vypadlo slovo ASI "Proto se ASI musí kropit".

Nevím, o jakých trubičkách na rozvod dýmu píšeš.

Připojit reakci
                     

Kaiserova elektrická udírna


host - xxx.xxx.92.38 (?)
7.8.2019 9:53
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

to mi nevadí, jdu pro pivo, pokropím, jdu si odlét kalíšek, pokropím, jdu se podívat na micáky, pokropím...

Mně by to teda vadilo. Jdu pro pivo, pokropím, v tom někdo mi zavolá a než se vykecá, zapomenu na kropení - blaf! a udírna je v plamenech a maso v čudu.

Připojit reakci
                     

Kaiserova elektrická udírna


host - xxx.xxx.84.190 (?)
7.8.2019 12:23
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Čtu všechno, trubičky patří k elektrické udirne z MF. Čtu několik let od pana FO nebo pana rpstylle@ 👍přečti a nebudeš muset psát Asi, zakládat...
Připojit reakci
                        

Kaiserova elektrická udírna


host - xxx.xxx.70.189 (?)
12.8.2019 6:50
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Takto som údil ja a nemalo to chybu.Údenie z marhulovým drevom.Dva plecy na pánte na sebe a spirála.

Foto

Obrázky:
Údenie
Údenie
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky) >> | 1, 2   
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Uzení masa5219.11.2019164127
Jak obalit uzené maso?316.11.2019497
Udírna415.11.2019809
Lovecký a Turistický salám339.11.2019119893
Domácí klobásy734.11.2019285729
Prvni moje uzeni2531.10.201926307
Elektrická udírna z Mountfield1529.10.20197295
Tvrdá kůže na bůčku516.10.20193899
Praglanda do masa nebo ne?3616.10.2019131789
Kaiserova elektrická udírna1930.9.20197421
Nakládání a vakuování masa na uzení4424.9.2019117860
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování1414.9.20197618
Naložené maso jde cítit po sádle, vyhodit?68.9.20191589
Dehtování4625.8.201936926
Udírna dehtuje2625.8.201940292
Uzení domácích klobás15928.7.2019520972
Kyselost po uzení1126.7.201928658
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201920944
Generátor kouře3918.3.2019109867
Jake drevo2515.3.201928174
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20197188
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019109766
Uzení Zadní Hovězí74.2.20198827
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20194535
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201851050
Udírny Thermowind722.11.20187891
Dmácí uzený sýr4622.8.2018268016
A až Z o uzení2053.8.2018560913
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018350098
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201838407
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201874814
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018176712
Uzeni bucek6028.3.201886490
Špek1228.3.201856564
Plnička klobás143.2.201817998
Plnění klobás mlýnkem1011.1.201811386
Odkůrování polínek na uzení56.1.20186520
První klobásky5119.12.2017107405
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201749758
Průměr komínu k udírně22.8.20178725
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů