Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny

Při vkládání příspěvků prosím respektujte pravidla pro vkládání příspěvků. Pro vyhledávání obchodů, poskytovatelů služeb a nejvýhodnějších cen použijte internetové katalogy, srovnávače a vyhledávače, pro inzerci pak specializované inzertní a aukční servery.
Připojit reakci do diskuze Kaiserova elektrická udírna
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím.

Také jsem o ní uvažoval, dobrá cena a masivní provedení. Ale zarazil mne postup uzení, hlavně časté kropení pilin vodou. To u mne rozhodle, že ne.   B.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG.
Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů a rozměry 4920x3218 obrazových bodů.
Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Souhlas autora:*Jako autor příspěvku souhlasím s jeho časově neomezeným zveřejněním na serveru Kulináři.cz
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
Nejnovější příspěvky v tomto vláknu:
To radek.liberec: no 9000 Kč pořád není pár ..., Optus, 29.8.2019
a jen tak mimochodme ta 70 litorva stoji 150..., radek.liberec, 28.8.2019
Nemuzes srovnávat bramory s hruškami já mluv..., radek.liberec, 28.8.2019
To radek.liberec: dám ti dvakrát pár korun, ..., Optus, 25.8.2019
Co si představujete pod částkou "pár korun"?..., vyslouzil, 25.8.2019
Stránky: 1, 2   

Kaiserova elektrická udírna


Optus (9) - xxx.xxx.63.130 (?)
4.8.2019 0:31, počet návštěv: 3947
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)

Vím, že se zde probírá "Elektrická udírna z Mountfield", ale já bych rád koupil udírnu KAISER z Budína, konkrétně izolovanou 80 v nerezu. Máte někdo zkušenost s touto či podobnou udírnou?

Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Kaiserova elektrická udírna


bocin (4) - xxx.xxx.195.133 (?)
4.8.2019 20:38
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Zdravím.

Také jsem o ní uvažoval, dobrá cena a masivní provedení. Ale zarazil mne postup uzení, hlavně časté kropení pilin vodou. To u mne rozhodle, že ne.   B.

Připojit reakci
      

Kaiserova elektrická udírna


Optus (9) - xxx.xxx.63.130 (?)
6.8.2019 12:37
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To bocin: to mi nevadí, jdu pro pivo, pokropím, jdu si odlét kalíšek, pokropím, jdu se podívat na micáky, pokropím..... 

Připojit reakci
         

Kaiserova elektrická udírna


host - xxx.xxx.92.38 (?)
6.8.2019 17:07
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To kropení mi taky trochu vadí. Když používám Dymbox, jsou v něm vždy suché piliny.  Když bych pikládal mokré piliny do kamen, komín bude brzy zasviněný dehtem. Jak se bude tvářit maso, nevím.

Připojit reakci
            

Kaiserova elektrická udírna


Optus (9) - xxx.xxx.63.130 (?)
6.8.2019 17:58
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To 92.38: jenže piliny v "dymbox" hoří od sebe, piliny v elektrické (pokud použiji el. spirálu) hoří od té horké spirály. Proto se musí kropit, nebo být vlhké, aby ihned celý kastlík neblafl plamenem.

Připojit reakci
               

Kaiserova elektrická udírna


host - xxx.xxx.84.190 (?)
7.8.2019 6:50
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Koukám, že sem nastoupila zvláštní parta uzenařů. Takže vlastně spirála způsobí celoplošné vzniceni a vy potom hasite kropenim?Jinak to nefunguje?Co ty trubičky na rozvod dýmu, ty se při studenem uzeni neucpavaji dehtem.?Vsechno má své a proto třeba vznikání dehtu indikuje správnou teplotu, která má při uzeni být.Co když při vysoké vznikají nežádoucí závadné spaliny, které nechceme v mase mít?
Připojit reakci
                  

Kaiserova elektrická udírna


Optus (9) - xxx.xxx.63.130 (?)
7.8.2019 8:34
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To 84.190: proč zvláštní parta uzenářů? Na tvé otazky bych taky rád znal odpovědi, proto jsem založil toto téma. V mém předchozím příspěvku vypadlo slovo ASI "Proto se ASI musí kropit".

Nevím, o jakých trubičkách na rozvod dýmu píšeš.

Připojit reakci
                     

Kaiserova elektrická udírna


host - xxx.xxx.92.38 (?)
7.8.2019 9:53
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

to mi nevadí, jdu pro pivo, pokropím, jdu si odlét kalíšek, pokropím, jdu se podívat na micáky, pokropím...

Mně by to teda vadilo. Jdu pro pivo, pokropím, v tom někdo mi zavolá a než se vykecá, zapomenu na kropení - blaf! a udírna je v plamenech a maso v čudu.

Připojit reakci
                     

Kaiserova elektrická udírna


host - xxx.xxx.84.190 (?)
7.8.2019 12:23
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Čtu všechno, trubičky patří k elektrické udirne z MF. Čtu několik let od pana FO nebo pana rpstylle@ 👍přečti a nebudeš muset psát Asi, zakládat...
Připojit reakci
                        

Kaiserova elektrická udírna


host - xxx.xxx.70.189 (?)
12.8.2019 6:50
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Takto som údil ja a nemalo to chybu.Údenie z marhulovým drevom.Dva plecy na pánte na sebe a spirála.

Foto

Obrázky:
Údenie
Údenie
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky) >> | 1, 2   
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování1414.9.20195754
Naložené maso jde cítit po sádle, vyhodit?68.9.2019794
Kaiserova elektrická udírna1729.8.20193948
Dehtování4625.8.201932186
Udírna dehtuje2625.8.201936399
Uzení masa5011.8.2019157031
Elektrická udírna z Mountfield94.8.20194522
Tvrdá kůže na bůčku230.7.20192605
Uzení domácích klobás15928.7.2019505670
Kyselost po uzení1126.7.201926966
Uzení masa studeným kouřem1019.4.201919386
Generátor kouře3918.3.2019103486
Jake drevo2515.3.201926105
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20195850
Prvni moje uzeni2315.3.201923792
Šunka bez rychlosolí 3526.2.2019106675
Uzení Zadní Hovězí74.2.20197185
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20193802
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201846693
Udírny Thermowind722.11.20187101
Nakládání a vakuování masa na uzení4320.11.2018110048
Domácí klobásy6919.10.2018277880
Dmácí uzený sýr4622.8.2018262086
A až Z o uzení2053.8.2018541650
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018341798
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201836098
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201871884
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018170172
Lovecký a Turistický salám329.5.2018116314
Uzeni bucek6028.3.201880667
Špek1228.3.201854372
Plnička klobás143.2.201816559
Plnění klobás mlýnkem1011.1.201810275
Odkůrování polínek na uzení56.1.20185965
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017127146
První klobásky5119.12.2017103157
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201747665
Průměr komínu k udírně22.8.20178135
Zateplení udírny816.7.201710074
Udene kuriatko47.6.20176665
Další diskuze: 1, 2, 3  
Další diskuze na téma najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů