Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.
Udírny Bradley a Borniak - vyzkoušejte elektrické digitální udírny

Při vkládání příspěvků prosím respektujte pravidla pro vkládání příspěvků. Pro vyhledávání obchodů, poskytovatelů služeb a nejvýhodnějších cen použijte internetové katalogy, srovnávače a vyhledávače, pro inzerci pak specializované inzertní a aukční servery.
Připojit reakci do diskuze Tvrdá kůže na bůčku
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tvrdou kůži po vyuzení bůčku nemívám. Spíš po práci s lopatou.devil

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG.
Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů a rozměry 4920x3218 obrazových bodů.
Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Souhlas autora:*Jako autor příspěvku souhlasím s jeho časově neomezeným zveřejněním na serveru Kulináři.cz
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.

Tvrdá kůže na bůčku


Freny (1) - xxx.xxx.21.175 (?)
23.12.2018 10:16, počet návštěv: 1250
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)
Zdravím kolegové, poradí mi někdo proč mám po vyuzeni bůčku tvrdou kůži? Udim při teplotě do 80°. V čem by mohla být chyba? Dekuji
Připojit reakci   
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
   

Tvrdá kůže na bůčku


host - xxx.xxx.53.112 (?)
27.12.2018 7:33
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To bych neřešil.Je to kůže.  Odkrojím bůček, zbyde tvrdá kůže. Tu pokrájím, dám hafanovi, jako lahůdku, větší kus na hraní, nebo pokrájím na drobné kostičky a dám slepicím. 

Připojit reakci
      

Tvrdá kůže na bůčku


vyslouzil (563) - xxx.xxx.11.193 (?)
27.12.2018 10:53
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Tvrdou kůži po vyuzení bůčku nemívám. Spíš po práci s lopatou.devil

Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Generátor kouře3918.3.201985026
Uzení masa studeným kouřem718.3.201912129
Dehtování4418.3.201920918
Jake drevo2615.3.201920183
Sůl v naloženém mase na uzení1615.3.20191905
Prvni moje uzeni2315.3.201918227
Uzení masa496.3.2019143475
Udírna dehtuje221.3.201928135
Šunka bez rychlosolí 3526.2.201998147
Uzení Zadní Hovězí74.2.20193462
Uzení domácích klobás15115.1.2019469122
Stavba udírny - komín ano/ne? 53.1.20191923
Tvrdá kůže na bůčku327.12.20181251
Problémy s plechovou udírnou 4819.12.201835307
Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování96.12.20182645
Udírny Thermowind722.11.20183928
Nakládání a vakuování masa na uzení4320.11.201898476
Domácí klobásy6919.10.2018262514
Dmácí uzený sýr4622.8.2018246902
A až Z o uzení2053.8.2018498629
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018320582
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201831029
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201864697
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018157047
Lovecký a Turistický salám329.5.2018108907
Uzeni bucek6028.3.201868728
Špek1228.3.201848994
Plnička klobás143.2.201813229
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20187774
Odkůrování polínek na uzení56.1.20184531
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017118398
První klobásky5119.12.201793458
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201742698
Průměr komínu k udírně22.8.20176711
Zateplení udírny816.7.20178049
Udene kuriatko47.6.20175478
Uzený kapr3129.5.2017126891
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201730632
Drobící se se uzené maso47.3.20174794
Ubytek vahy po vyuzeni klobas1119.2.201713153
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů