Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Kontakty   
Velkoobchod s ovocem a zeleninou. Čerstvost, kvalita, rychlé doručení.


Uzení

Nejnovější příspěvky:
Dehtování, host
Dehtování, host
Dehtování, host
Dehtování , host
Udírny Thermowind, host
Další nové příspěvky >
Nejčtenější témata:
A až Z o uzení, tatnda
Uzení domácích klobás, host
Závady při výrobě domácích uzenin?, host
Domácí klobásy, host
Dmácí uzený sýr, mn.bl
Další nejčtenější témata >
Nové obrázky:
Udirna dehtuje
Další nové obrázky >
Nejsledovanější obrázky >
Partnerem sekce je Weber - zahradní grily
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Dehtování2619.9.20186100
Udírny Thermowind414.9.2018516
Uzení domácích klobás15031.8.2018417895
Dmácí uzený sýr4622.8.2018223764
A až Z o uzení2053.8.2018446935
Jake drevo1430.7.201814113
Nakládání a vakuování masa na uzení4323.5.201881720
Závady při výrobě domácích uzenin?8615.5.2018286771
Klobásy opět nakyslé 1611.5.201822894
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?3110.5.201855087
Uzení masa389.5.2018118894
Generátor kouře349.5.201860363
Kolik soli na lák na uzené?489.5.2018131778
Lovecký a Turistický salám329.5.201897300
Uzeni bucek6028.3.201851873
Špek1228.3.201841075
Problémy s plechovou udírnou 4616.3.201820201
Plnička klobás153.2.20188464
Plnění klobás mlýnkem1011.1.20184389
Odkůrování polínek na uzení56.1.20182457
Domácí klobásy6531.12.2017239894
Praglanda do masa nebo ne?3628.12.2017106504
První klobásky5119.12.201781375
Udírna dehtuje1818.12.201718777
Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny163.12.201736728
Průměr komínu k udírně22.8.20174846
Zateplení udírny816.7.20175213
Udene kuriatko47.6.20173952
Uzený kapr3129.5.2017117662
Jiný odstím ve středu masa 1812.5.201725577
Prvni moje uzeni2111.3.201713070
Drobící se se uzené maso47.3.20173394
Uzení masa studeným kouřem25.3.20178403
Ubytek vahy po vyuzeni klobas1119.2.20179475
Fuet164.1.201740233
Dymbox825.11.201612694
Udírna4818.11.2016114219
Poličky do udírny126.8.20163130
Maso jíž ze začátku černé1524.7.201628846
Jak uchovávat klobásy?3427.6.2016101831
Další diskuze: 1, 2  
Další diskuze na téma Uzení najdete na serveru ZAHRADA.cz
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání
(c) Lupo Media 1999 - 2018
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů