Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Příspěvky uživatele - host - xxx.xxx.183.41

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.

  Název příspěvku   Datum
 Šunka bez rychlosolí6.2.2020
 Šunka bez rychlosolí6.2.2020
 Šunka bez rychlosolí5.2.2020
 Šunka bez rychlosolí 5.2.2020
 Stavba udírny (skříně) a příslušenství 3.2.2020
 Množství dřeva na jednu várku?1.2.2020
 Množství dřeva na jednu várku?31.1.2020
 Douzeni koupeneho uzeneho26.1.2020
 Sůl v naloženém mase na uzení25.1.2020
 Uzení špeku15.1.2020
 Uzení špeku8.1.2020
 Uzení masa8.1.2020
 Uzení masa6.1.2020
 Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny5.1.2020
 Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny5.1.2020
 Uzení masa4.1.2020
 Co je špatně na udírně nebo rukách u udírny31.12.2019
 Kolik soli na lák na uzené?22.12.2019
 Uzení masa20.12.2019
 Uzení masa 17.12.2019
 Uzení masa16.12.2019
 Uzeni bucek3.12.2019
 Uzení masa22.11.2019
 Uzení masa19.11.2019
 Udírna9.11.2019
 Domácí klobásy4.11.2019
 Tvrdá kůže na bůčku16.10.2019
 Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování10.9.2019
 Naložené maso jde cítit po sádle, vyhodit?5.9.2019
 Uzení masa 11.8.2019
 Uzení domácích klobás28.7.2019
 Uzení masa5.3.2019
 Sůl v naloženém mase na uzení1.3.2019
 Sůl v naloženém mase na uzení27.2.2019
 Sůl v naloženém mase na uzení27.2.2019
 Sůl v naloženém mase na uzení26.2.2019
 Udírna dehtuje31.1.2019
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů