Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Příspěvky uživatele - host - xxx.xxx.84.190

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.

  Název příspěvku   Datum
 Kaiserova elektrická udírna7.8.2019
 Kaiserova elektrická udírna7.8.2019
 Elektrická udírna z Mountfield31.7.2019
 Uzení domácích klobás26.7.2019
 Uzení masa studeným kouřem19.4.2019
 Sůl v naloženém mase na uzení2.3.2019
 Jake drevo24.2.2019
 Jake drevo23.2.2019
 Jake drevo21.2.2019
 Stavba udírny - komín ano/ne?3.1.2019
 Dehtování8.12.2018
 Dehtování5.12.2018
 Vše o konzervaci uzených výrobků pomocí vakuování3.11.2018
 Domácí klobásy18.10.2018
 Uzení domácích klobás31.8.2018
 A až Z o uzení2.8.2018
 Dehtování6.6.2018
 Dehtování18.5.2018
 Dehtování16.5.2018
 Dehtování16.5.2018
 Problémy s plechovou udírnou21.2.2018
 Problémy s plechovou udírnou21.2.2018
 Problémy s plechovou udírnou20.2.2018
 Problémy s plechovou udírnou26.1.2018
 Domácí šunka24.1.2018
 Plnění klobás mlýnkem10.1.2018
 A až Z o uzení26.11.2017
 Doplnění zelňáku25.10.2017
 Generátor kouře15.9.2017
 Plnička klobás23.8.2017
 Generátor kouře17.4.2017
 Prvni moje uzeni9.3.2017
 Drobící se se uzené maso7.3.2017
 Udírna dehtuje5.1.2017
 Udírna dehtuje4.1.2017
 Uzení masa1.1.2017
 První klobásky 30.12.2016
 První klobásky30.12.2016
 Uzení domácích klobás24.12.2016
 Kolik soli na lák na uzené?22.12.2016
Další diskuze: 1, 2  
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů