Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Příspěvky uživatele - host - xxx.xxx.114.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.

  Název příspěvku   Datum
 Uzení masa studeným kouřem5.3.2017
 Prvni moje uzeni27.2.2017
 Udírna dehtuje4.1.2017
 Udírna dehtuje4.1.2017
 Uzení domácích klobás23.12.2016
 Kolik soli na lák na uzené?21.12.2016
 Uzeni bucek21.12.2016
 Uzeni bucek21.12.2016
 Jak dlouho vydrží vyuzené maso?21.12.2016
 Ubytek vahy po vyuzeni klobas21.12.2016
 A až Z o uzení4.12.2016
 Uzeni bucek3.12.2016
 Nakládání a vakuování masa na uzení1.12.2016
 Udírna18.11.2016
 Dmácí uzený sýr22.10.2016
 Recept na zmrzlinu - jeji vyroba a zmrzlinovac7.9.2016
 Levny zahradni gril?6.5.2016
 Levny zahradni gril?5.5.2016
 Gril na cele pulky27.4.2016
 Maso jíž ze začátku černé2.4.2016
 A až Z o uzení26.2.2016
 A až Z o uzení26.2.2016
 A až Z o uzení22.2.2016
 A až Z o uzení22.2.2016
 A až Z o uzení21.2.2016
 A až Z o uzení21.2.2016
 A až Z o uzení21.2.2016
 Nakládání a vakuování masa na uzení12.1.2016
 A až Z o uzení29.12.2015
 A až Z o uzení27.12.2015
 A až Z o uzení15.12.2015
 A až Z o uzení15.12.2015
 A až Z o uzení 14.12.2015
 Udírna9.9.2014
 Typ vody na vaření a do nápojů31.8.2014
 A až Z o uzení31.8.2014
 A až Z o uzení31.8.2014
 A až Z o uzení29.8.2014
 A až Z o uzení17.8.2014
 Mlékomat a podobně17.8.2014
Další diskuze: 1, 2  
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů