Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Při vkládání příspěvků prosím respektujte pravidla pro vkládání příspěvků. Pro vyhledávání obchodů, poskytovatelů služeb a nejvýhodnějších cen použijte internetové katalogy, srovnávače a vyhledávače, pro inzerci pak specializované inzertní a aukční servery.

Diskusní příspěvky nesmí obsahovat díla (texty, fotografie nebo ilustrace) jiných autorů (například z knih, časopisů nebo jiných webových stránek).
Připojit reakci do diskuze Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nerad bych se vyjadřoval stejným způsobem, jako dva předcházející autoři. Tedy, pokud znáte způsob, jak docílit kvalitní nakládačky (i když to nebudou znojemské) a chcete se o něj podělit s ostatními, pak poraďte, jak to dělat, ne jenom, jak to nedělat. Jakou odrůdu, jaký nálev, jaký způsob zpracování. Obvykle se tady lidé o své zkušenosti přátelsky a kolegiálně podělí. Pokud ovšem tento způsob diskuse zvládají.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG.
Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů a rozměry 4920x3218 obrazových bodů.
Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Souhlas autora:*Jako autor příspěvku souhlasím s jeho časově neomezeným zveřejněním na serveru Kulináři.cz
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
Nejnovější příspěvky v tomto vláknu:
Bylo tam pět kuliček hořčice a kroužalka cib..., host, 5.8.2018
Maximálny súhlas s týmto názorom... , host, 5.8.2018
do sklenic se vloží kousek kopru kolečko..., vyslouzil, 21.7.2018
Nabízím recept mojí maminky je dost známý ale všic..., host, 19.7.2018
Problém většiny domácích receptů je, že jsou..., vyslouzil, 19.7.2018
Stránky: 1, 2, 3, 4, 5...>   

Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?


Radouš (12) - xxx.xxx.166.118 (?)
17.7.2012 10:04
Tento příspěvek (zjistit adresu)

Už jsem vyzkoušel dost receptů, zatím asi nejlepší je poměr vody a octa 4 ku 1, plus cukr, sůl, cukerin a pak klasika - koření do sklenic - cibuli, kopr, křen mrkev, pepř, nové koření, hořčičné semínko, bobk. list, kousek skořice, hřebíček. Pořád tam není ta příchuť pravých znojemských. Neznáte někdo lepší recepturu, hlavně na dochucení? R.

Připojit reakci   
Vše o zahradě - rostliny, ovoce, zelenina, zahradní technika, nářadí, doplňky, bazény a jezírka
   

Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?


ivap (21) - xxx.xxx.243.245 (?), 17.7.2012 11:04
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Skořice a hřebíček patří do perníku a ne do okurek wink, jestli to náhodou nebude tím. A sacharin obecně dává velmi nepříjemnou, na jazyk padající sladkou pachuť.

Připojit reakci
      

Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?


oivo (2) - xxx.xxx.166.45 (?), 17.7.2012 11:13
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Není to recept, ale odkazn na macerát.     I.

Připojit reakci
         

Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?


host - xxx.xxx.180.10 (?), 17.7.2012 13:03
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Letos prvně zkouším ten macerát a jsem nadšený. nechal jsem si ho poslat poštou. Dle mého to nemá chybu. Už mám naloženo víc jak 160 sklenic a ještě to nekončí. Stanislaw

Připojit reakci
            

Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?


Radouš (12) - xxx.xxx.166.118 (?), 17.7.2012 18:06
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To Stanislaw: Prosím, jaká je trvanlivost macerátu? Bude použitelný za rok či za dva? Balné a poštovné je "v mezích slušnosti"?Díky, R.

Připojit reakci
               

Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?


host - xxx.xxx.180.10 (?), 17.7.2012 21:12
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den. Jaká je trvanlivost netuším. Zkuste se na to zeptat výrobce. Poštovné jsem neřešil, já jsem ten macerát prostě chtěl a nikde blízko se nedal koupit. Ale je fakt, že jsem objednával 5 kusů, ne jen jeden.  Stanislaw

Připojit reakci
            

Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?


Jamieee (16) - xxx.xxx.156.8 (?), 17.7.2012 18:17
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

160 sklenic??? kolik to je sazenic okurek? event. jak velké políčko? já okurky teprve tak 14 dní sklízím

Připojit reakci
               

Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?


host - xxx.xxx.180.10 (?), 17.7.2012 21:18
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Letos pěstuji 200 sazenic okurek vedených na síti. Samotná výsadba je dlouhá 50 metrů, použil jsem netkanou textilii a sazenice jsou v jedné řadě 30cm od sebe. Odrůdy Viola a Regina. Výsadba je dnes vysoká na síti skoro jako dospělý muž. Je to fakt zajímavé. Stanislaw

Připojit reakci
                  

Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?


P.Z. (3) - xxx.xxx.148.21 (?), 17.7.2012 23:01
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Pan Stanislav, aku siet ste pouzili, a na com drzi? 50 m dlhy rad, to musi byt obrovska vaha na tej sieti.

Připojit reakci
                     

Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?


host - xxx.xxx.180.10 (?), 18.7.2012 10:19
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Dobrý den. Síť jsem koupil v jednom velkoobchodu, kde kupuji i potřeby pro zahradníky. Ale je k dostání normálně na webu. Je to plast a velmi pevný. Rozměr 1,8 x 10 metrů. Na délku 50 metrů jsem zatloukl 10 frézovaných kůlů dlouhé 2 metry a vrchem je vedený běžný plotový drát, který leží na vrchu toho kůlu a jen je přichycen běžnou skobičkou. V čelech je ale drát omotán kolem silné jabloně a na druhém konci kolem jasanu. V jednom místě je plotový napínák. Dnes ráno jsem byl sklízet a ten drát je skutečně napnutý jak struna. Ale ujišťuji Vás, že hlavní úroda je spíš z těch dalších výhonů okurek, které u každé rostliny běžně rostou a plazí se po zemi. A ještě jednu věc. Už mně z těch okurek normálně hrabe, protože to je pořád jen sklizeň a zavařování. Stanislaw

Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky) >> | 1, 2, 3, 4, 5...>   
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů